Hae
VillaNanna

Koronavaatteet

Koronavaatteet

Koronavaatteet? Mitä ne ovat? Mistä oikein on kyse?

Minä kerron. Nimittäin kun 2020 kaikki vaatekaupat, kirpparit yms. menivät koronan vuoksi kiinni, vain Prisma sekä Citymarket olivat avoinna, sain jonkin kauhean hepulin.

Koronavaatteet

Hepuli liittyi pitkälti siihen, että menin paniikkiin siitä, että en saa ikinä enää mitään vaatteita itselleni, koska korona vei kaupat kiinni. Niin kuin tiedätte, näin ei oikeasti käynyt, vain minun päässäni oli näin. Koska sain hepulin, niin menin ylikierroksille ja sorruin ostamaan sitten muutamia vaatteita Prismasta, ja muistaakseni myös Citymarketista. Onneksi tätä hulluutta kesti vain hyvin pienen hetken ja palasin ruotuuni hyvin nopeasti.

Siitä huolimatta kaappiin ilmestyi muutama vaate ja kengätkin. Nyt näette yhden asun, joka on koottu näistä koronavaatteistani. En tietenkään laita näitä kiertoon, vaan käytän itse ne loppuun. Vaikka olisivat miten kyseenalaisesti valmistettuja.

Asuun kuuluu:

  • paita
  • Hame
  • sandaalit

Ostin nämä tosiaan asuna, tosin näitä voi hyvin käyttää erikseenkin eri vaatteiden kanssa. Mutta olen nämä kuitenkin ostanut yhdessä. Minulle siis koronavaate tarkoittaa juuri tätä, että olen muuttanut ostokäyttäytymistäni koronan vuoksi yhdellä kertaa aivan toiseksi, ja aina kun laitan koronavaatteen päälle, se muistuttaa minua siitä hetkestä kun aivot meni solmuun ja tein jotakin, jota en yleensä tekisi. Kirpaisee syvältä. Siksi säilytän nämä vaatteet ja käytän ne loppuun asti.

Toki käytän vaatteet muutenkin loppuun, mutta varsinkin nämä vaatteet tulee muistuttamaan minua ikuisesti tästä hulluudesta, joka minuun iski. En koskaan anna sitä itselleni anteeksi, enkä koskaan unohda. Teenkö tämän uudelleen? Toivottavasti en sorru samaan enää toiste. Ja siis vaatteita ostin enemmänkin, en vain näitä kolmea asiaa. Mutta nyt esittelen nämä kolme asiaa vain.

Koronavaatteet

Ravintolalaiva F.P. Von Knorring

Palataan vielä ajassa taaksepäin ja meidän Ahvenanmaan reissulle. Maarianhaminassa on aivan ihana ravintolalaiva aivan minigolfin vieressä. Tässä ravintolassa vietimme viimeisen illan Maarianhaminassa. Ravintolalaivan sijainti on hyvä ja tunnelma laivalla on ihana. Ruoka nyt ei ollut mitenkään erikoista, tarkoitan, että ruoka oli aika tavallista ja hinta turhan korkea siihen nähden, ettei se ollut kummoista. Hyvää toki, mutta tuskin mennään uudelleen syömään, toki iltaa istumaan ja nauttimaan lasi viiniä, ehdottomasti. Asiakaspalvelu tosin oli hyvää ja nautimme olostamme ja syömisestä siitäkin huolimatta, vaikka ruoka ei nyt ihan vastannut ajatuksiamme. Joskus vain ei pidä asettaa odotuksia, mutta nyt ei voitu mitään sille, koska hinnat ovat tuossa paikassa hyvin korkeat.

Mukavaa iltapäivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

2 kommenttia

  1. Nora kirjoitti:

    Et ole ainoa, jolle tuli keväällä 2020 paniikki, kun kaupat meni kiinni. Tosin itse en ostanut mitään Citymarketista enkä Prismasta enkä myöskään hamstrannut elintarvikkeita enkä WC-paperia, kun muutenkaan ei kuulu tyyliini tuo hamstraus.

    Luulin, että ensimmäinen kuva, jossa näkyy vain satamaa on Kreikasta tai jostain muusta Välimeren maasta. Varmaan sininen taivas ja veneet hämäsivät jotenkin. Mutta sitten ajattelin, että eihän nyt koronan aikaan voi matkustaa ulkomaille. Ensin arvelin, että kuva on vanha, jostain useamman vuoden takaa. Sitten myöhemmin pajastui, että se on varmaan jotain päin Suomea. Liekö Ahvenanmaalta, kun viimeaikaisissa postauksissa olet laittanut juttua sieltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *