Hae
VillaNanna

Tervetuloa vuosi 2021

Tervetuloa vuosi 2021

Vuosi 2020 oli monelle todella rankka ja siksi toivotankin tervetuloa vuosi 2021 iloisin ja toivekkain mielin. Sillä ei tämä tuleva vuosi voi olla pahempi kuin oli tämä vuosi, eihän? Itse ainakin toivon nyt kovasti niin, että vuosi vaihtuu ja vihdoin pääsemme tuosta yhdestä tulokkaasta eroon, Koronasta nimittäin. Kaipaan maailmalle ja kaipaan sitä huoletonta fiilistä, joka oli päivittäin läsnä aikaisemmin.

Tämä vuosi on myös opettanut valtavasti ja vaikka vuosi on ottanut paljon, se on myös antanut. Minulle ja minun perheelleni ainakin. Isoja muutoksia ja paljon tapahtumia on ollut vuosi täynnä ja toivottavasti joskus voi muistella tätäkin vuotta sellaisena vuotena, jolloin huomasi olevansa terästä ja sai voitettua taistelut ja isot upotukset. Olen tänään päättänyt, että nyt tänään otan kaiken irti siitä mitä minulla nyt on!

Tervetuloa vuosi 2021

Vuosi 2020 meni kyllä aika hujauksessa, kaikenlaista tapahtui…Mutta mitä? Ihan ensin vuosi vaihtui ja muistelimme kaiholla Puolan matkaa, jatkoin töitäni rauhassa, toiselle tilalle vapautui paikka ja hain sitä, olihan se juuri se tila, jossa tykkäsin töitä tehdä, tunsin nuoret ja henkilökunnan. Iski korona ja tilat suljettiin. Minut vakinaistettiin ja siirrettiin tuolle tilalle, jonne toivoin pääseväni. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan siellä, mutta kesä tuli ja kesätoiminnat. Oli kiva tutustua erilaisiin toimintoihin ja ei kauheasti edes haitannut, vaikkei sitä lomaa ollut kuin se viisi päivää.

Päästiin kivasti matkalle Riikaan laivalla, nautin todella vaikka en Riiasta tykkää, oli kuitenkin kiva matkustaa, vaikka keväällä yksi kohde jäikin haaveeksi kun se jouduttiin peruuttamaan. Mutta matkailu avartaa ja Riikan matkan lisäksi lähdimme pienelle Road tripille Raaseporiin. Oli ihana nauttia kesästä ja tuntea tuulen vire kasvoilla rankan kevään jälkeen.

Sitten tuli syksy ja normaali päivärytmi alkoi. Uudet työkaverit ja uudet kuviot, puhdas pöytä, vai oliko? Kevään asiat iskeytyi syksyllä jälleen tapetille ja minä sain oikeastaan siinä kohtaa aivan tarpeekseni ja hain hyvin harvoin vapautuvaa paikkaa Taitojen talolta ja sain paikan. Olen siis edelleen samassa töissä, samalla työnantajalla, mutta eri nimikkeellä. Saan tehdä työkseni sitä mistä nautin kaikkein eniten.

Tästä on hyvä jatkaa ja toivottavasti todella tuo korona jo katoaisi!

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Haalareissa Gallen-Kallelan luona

Kukkahattutäti Suomenlinnassa

Riika

Kaunis Raasepori

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse lähden vuoteen 2021 erittäin toiveikkaasti ja omana vakaana pyrkimyksenä on tehdä siitä paras vuosi tähän asti <3

 2. Jael kirjoitti:

  Oikein hyvää tulevaa vuotta Melissa ihanainen:)

 3. Diisku kirjoitti:

  Ihanaa, että saat tehdä sellaista työtä, jota rakastat. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ⭐️

 4. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Sinulla on ollut myös erilainen vuosi. Rohkeasti olet hakenut uutta.
  Pisti silmääni, että Riiasta et tykkää. Minusta Riika on mielenkiintoinen kaupunki. Tykkään Riian upeista jugend-taloista ja historiafriikkinä myös Riian historia on todella kiinnostava. Ja Riiassa on aivan upea, uusi kirjasto!
  Hyvää uutta vuotta 2021!

  • villananna kirjoitti:

   Joo, Riiasta en juurikaan välitä, vaikka historia onkin tuttu, tai se yksi osa historiaa, joka valitettavasti on siellä edelleen ihan arkipäivää ja se on yksi syy miksi en Riiasta niin välitä.

 5. Marjut kirjoitti:

  Mahtavaa uutta vuotta sinulle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *