Hae
VillaNanna

Kun Melissa kondomin neuloi

Jos minun kettumainen panta tai yksisarvisen uljaus ei aiheuta katseita ja korvasta kutitteluita, niin viimeistään tämä kummallinen kondomin näköinen viiksikäs kommando.

Pinterest on täynnä kaikenlaisia ihania ideoita ja olen ihaillut erilaisia hauskoja eläinaiheisia neuleita pidemmän aikaa. Koska suurinosa näistä Pitnerestin jutuista on vain kuvia, eikä ole ohjetta niin jos haluaa kokeilla, pitää kyllä soveltaa ja välillä paljonkin. Yksi tällainen sovellus oli yksisarvis huppuhuivi, jonka tein vuoden vaihteessa. Tämä innostus ei ole laantunut, vaan lisää eläinaiheisia juttuja tulee tehtyä ja testattua koko ajan. Tällä kertaa halusin tehdä kommandopiposysteemin, jossa on korvat ja viikset.
Työ näytti lähinnä kondomille, jolla on korvat ja viikset, varsinkin kun sen laittaa tasoksi pöydälle. Toki kommando näyttää aivan toiselle kun sen laittaa päälleen, nauraa saa kun sen laittaa pöydälle. Tämä työ aiheutti kyllä pitkiä katseita, kun kävimme luonnossa kävelyllä ja kuvaamassa tämän omituisuuden.

Koko komeus on neulottu paksuilla puikoilla alhaalta ylös. Loin 80 simukkaa ja sovittelin aina välillä miten korkean tuubin haluan. Vähennä silmukoita, jos haluat kireämmän kuin minulla. Itse halusin löysän version koska lanka on niin paksua, että tulee ihan liian hiki, jos on tiiviimpi kommando. Ohuemmasta langasta koitan joskus tehdä vähän pienemmän. Puikot oli noin 6mm kokoiset. Kommandoon sai kivasti uppoamaan taas langanjämiä sekä muita lankoja, millä ei oikein ole mitään käyttöä nykyään.

Lanka on aikanaan kun muutimme Helsinkiin ostettu Lankamaailmasta, josta lähes kaikki langat on hankittu. Näin käy kun asuu lähellä isoa lankakauppaa…Varoitan. Oli muuten iso työ lopettaa lankojen ostaminen, kun aloitin vuosi ilman uusia vaatteita -haasteen. Itse vaatteiden ostamisen lopettaminen ei ollut niin hankalaa kuin kankaiden sekä lankojen lopettaminen. Nyt tosin on ollut hauskaa kun lankoja on paljon ja ei muuta kuin vihdoin tekemään näistä jotain järkevää.

Mahtavaa päivää kaikille!
-Melissa-

14 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Aika kiva, ja varmaankin tarpeellinenkin kylmällä säällä:) Täällä ei kyllä tuollaiselle tulisi käyttöä;D

 2. Melissa kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Tää on kyllä tosi lämmin.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuosta tuli todella kivannäköinen 🙂

 4. Diina-Maria kirjoitti:

  Aivan ihana – en kestä! 🙂

 5. Onneli Winter kirjoitti:

  Miten tästä tuli mieleen M.A. Nummisen jänikset maailmankartalle 😉 vaikka ei ole pitkät korvatkaan…hihi

 6. Melissa kirjoitti:

  Ja saa itse valita onko se kondomi vai kommando 🙂

 7. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 8. Melissa kirjoitti:

  Eikä, nyt nään sitten koko päivän M.A. Nummisen pomppivan pupu pukunsa kanssa ympäri kaupunkia 😀

 9. Minna M kirjoitti:

  Hauskalta näyttää! Voisin käyttää töissä perhepäivähoitajana. Varsinkin kun ryhmäni lasten yksi vakioleikki on pupuleikki.

 10. Minnea Muru kirjoitti:

  Hihii, onpa veikeä! Ja näyttää kivemmalta päässä kuin olisin osannut kuvitella. Tuo hieman löysempi malli on varmasti mukavampi päällä. Miau!

 11. Melissa kirjoitti:

  Tää sopii kyllä lasten kanssa työskenteleville hyvin 🙂

 12. Melissa kirjoitti:

  Kyllä vain, itsekkin jouduin kyllä moneen kertaan miettimään, että mitä kummaa tuli tehtyä 😀

 13. Virpi / Villiviinin viemää kirjoitti:

  Ihanaa kun aina ei ole niin vakavaa! Huisinhauska katseidenkääntäjä, ja voi valita piiloutuuko nenän taa vai näyttääkö naamansa ?

 14. Melissa kirjoitti:

  En mä pysty olemaan niin vakavana aina. Hauskuutta pitää olla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *