Hae
VillaNanna

Ihanat kesähepeneet

Ihanat kesähepeneet valmistuvat omassa ompeluhuoneessa. Itsellä on muutamia juttuja, joita kesäisestä vaatekaapista on löydyttävä. Sellaisia on mekot, shortsit sekä playsuitit. Toki paljon muutakin, mutta nämä on ne joka vuotiset jutut, jotka on kaapista pakko löytyä. Kesä on lyhyt, ja siksi silloin on tärkeää saada pukeutua juuri niin kuin itse haluaa.

Ihanat kesähepeneet

Minulla on tietyt teemat joka kesä, romantiikkaa pitää olla ja toinen on boheemisti hippi. Näiden sekoitus varsinkin toimii minulla täydellisesti. Myös merihenkisyys loistaa kesävaatteissani läsnäolollaan. Näiden kolmen vahvan tyylin rinnalle on alkanut nousta myös kasari ja ysäri. Lähinnä kesäisissä neuleissa. Mutta ne tosiaan pysyy hyvin maltillisina ja sivurooleissa. Ne saavat hallita talvipukeutumista. Kesä on sitten muiden aikaa.

Minulle kesävaatteessa pitää olla mahdollisimman paljon kaikkea. Röyhelöä, volyymia, paljon erilaisia kerroksia. Se pitää voida yhdistää minkä tahansa vaatteen kanssa, joka kaapista löytyy ja sen voi sekoittaa helposti ihan mihin tahansa tyyliin. Se on minulle se kaikkein tärkein juttu kesähepenissä.

Mitkä ovat minun kesän must have hepeneet?

Koska lähden siitä liikkeelle, että romanttista sen pitää olla, niin useasti rakennan sen ympärille kesäisen asun. Haluan, että kykenen näkemään vaatteen päälläni jossakin tilanteessa. Olenko nauttimassa elämästäni kaukana keskustan sykkeestä vai siellä betoniviidakon syövereissä. Menenkö helmat hulmuten pitkin peltoa ja laskeudun koskenrantaan vai seuraanko ihmisvilinää Kauppatorilla ja odottelen laivaa saapuvaksi, joka vie minut Helsingin saariin seikkailemaan. Miten sulaudun kortteli festareiden humuun tai miten pukeudun korttelikirppiksille tekemään löytöjä.

Pysähdyn siis miettimään missä voisin mitäkin vaatetta käyttää jo ennen kuin vaatteen laitan päälleni. Tämä on minulle erittäin tärkeä asia kun valitsen itselleni vaatteita, toinen on se, että sovitan vaatteen päälleni ja sen pitää heti tuntua lempivaatteelta päälläni. Näin ei tule mitään huteja. En halua kaappiini mitään, mitä en tule käyttämään milloinkaan. Sen kyllä tietää heti kun sovittaa vaatetta päälleen. Jos joudun miettimään asiaa, niin se saa jäädä kyllä hankkimatta. Itse ompelemalla on samat periaatteet.

Mikä on sun lemppari näistä?

Ihanat kesähepeneet

Oikein mahtavaa viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Heta Rytilä kirjoitti:

  Kyllä se on tuo rimpsumekko, vuodesta toiseen, vuosikymmenestä toiseen, puolivuosisadasta toiseen…

 2. Jasmin kirjoitti:

  Mekot on parhaita kesällä, ihanasti viilentää! Aurinkoista kesäkuuta!?

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihanaa kun on vihdoinkin saanut kesävaatteet ottaa esille ja käyttöön 🙂

 4. Marjo kirjoitti:

  Mekot ja kesä kuuluvat yhteen! Tuo kirjaillusta pöytäliinasta tehty kesämekko on todella supersöpö ja naisellinen. Itselläni on muuten Fidasta ostettu lähes samanlainen mutta siis pöydällä. Kesällä on kiva myös pukeutua vähän enemmän väreihin ja asustaa myös vaatteita rohkeammin.

  https://www.marjonmatkassa.fi/

 5. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Allekirjoitan – kesällä pitää olla vaatteissa romanttisuutta. Taidan olla muuten tylsän asiallinen vaatetyypiltäni, mutta kesällä vähän irroittelen.
  Nuo sinun kesävaatteesi ovat kerrassaan ihania. Kesäisen suloisia.
  Ihanaa kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *