Hae
VillaNanna

Farkun jämistä uudet penaalit koululaisille

Koululaisilla tarkoitan tällä kertaa miestäni sekä nuorinta poikaani. Isompi mies saakin ihan erilaisen penaalin, kuten minäkin. Kunhan joskus pääsen tekemään niitä meille. Nyt kuitenkin kaksi söpöä penaalia on valmiina ja voitte arvata kumpi on kumman penaali. Jämä läjästä nappasin muutaman tilkun palasen, joka on jäänne vanhosita farkuista ja esiliinasta. Tavalliseen penaaliin voi hyvin kiinnittää erilaisia merkkejä, meillä oli tällä kertaa mahdollista käyttää Marvelin yhtä sankaria ja toinen penaali taas itsessään on jo sankari, nimittäin hai sankari.
Tällaisia töitä on välillä kiva tehdä. Näprätä pikku juttuja ja saada pientä aikaiseksi. Aina ei tarvitse tehdä niin suuria ja näyttäviä luomuksia. Ja penaali ei vain sen vuoksi, että niitä tarvitaan vaan myös sen vuoksi kun ovat oikeasti aivan hurmaavia, eikä muilla ole samanlaista… Toivottavasti ainakaan.’
Näin lyhyt ja ytimekäs postaus ja nyt toivottelen kaikille koulunsa aloittaneille

oikein ihanaa koulun alkua!

-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *