Hae
VillaNanna

Neuleliivien voittokulku jatkuu

Neuleliivien voittokulku jatkuu

Neuleliivien maailma on hyvin moninainen, on pitkää liiviä, on lyhyttä, on leveää on edestä avonaista ja on pään yli vedettävää. Joka väreissä, kuviossa ja ihan klassisissa muodoissaan. Neuleliivit ovat rantautuneet Suomeen ihan kunnolla ja niitä löytää nyt lähes joka kaupasta. Toki liivit nyt näin laajemminkin on hitti, varsinkin toppaliivit, mutta ei niistä nyt tällä kertaa.

Neuleliivien voittokulku jatkuu

Olen neulonut ensimmäisen neuleliivini joskus 1990 -luvulla ja käytin liiviä silloin paljon. Valitettavasti liivi jäi lopulta pitkäksi aikaa kaapin nurkkaan, mutta en missään vaiheessa halunnut sitä kuitenkaan lahjoittaa pois. Joten se kulki mukana monta vuotta kunnes korona vuosi 2020 toi tämän herkkuvaatteen jälleen esiin ja innostuin neuleliiveistä jälleen, pitkästä aikaa. Voitte uskoa, että liivielämä alkoi siitä ja nyt kaappia kaunistaa monenlaiset liivit ja liiveistä on tullut minulle yksi iso osa pukeutumista.

Minulla on kirppareilta ostettuja liivejä pitkää mallia, olen neulonut jos jonkinmoisia liivejä ja olen myös tuunannut vanhoista paidoista liivejä, joukossa on myös liivimekkoja, joten olen tullut siihen lopputulokseen, että kaapissa on tarpeeksi liivejä minulle ja enempää en ainakaan tällä hetkellä ole tekemässä. Tosin, kun minusta on kyse, ei pitäisi vannoa moisia. Nyt olisikin kiva tietää, että onko sinulla neuleliivejä?

Neuleliivien voittokulku jatkuu

Liivi on helppo käyttää

Liivin voi pukea lähes minkä tahansa vaatteen kanssa ja pienellä vaivalla asu muuttuu ihan toiseksi, kun laittaa liivin päälle. Neuleliivi on lämmin mutta ei taas niin lämmin kuin esimerkiksi villapaita, eli liiviä voi alkaa käyttää jo aikaisemmin mitä villapaitaa. Monikäyttöisyyden vuoksi tykkään neuleliiveistä paljon. Kaikkia liivejäni en ole koskaan täällä edes esitellyt, mutta ehkä sekin asia vielä muuttuu.

Millaisia liivejä minulla nyt on?

  1. Ensimmäinen itse neulottu slipoveri
  2. Harmaa palmikkoliivi
  3. Vanhasta neuleesta liivi
  4. Muokattu liivi 
  5. Puuvillasta slipoveri
  6. Raidallinen slipoveri
  7. Paita liiviksi

Näistä linkeistä jo näkee, että liivit ovat mun juttu. Ja niin kuin sanoin, niin parit liivit esittelen vielä… Pitääkö liivejä sitten olla näin paljon? Ei varmasti, mutta koska minulla on vaihteleva tyyli, niin näitä on sitten vain ilmestynyt kaappiin. Tykkään myös tehdä liivejä, sillä ne valmistuu nopeasti, ei väliä vaikka neuloo tai tuunaa tai ompelee.

Mikä oli sinun suosikkisi?

Ihanaa päivää kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Oma suosikkini on neulottu raidallinen liivi NEULOTTU SLIPOVERI-jutusta. Koko asukokonaisuus on mun lemppari. Tykkään yhdistää klassikoita uudella tavalla.

    Liivi on tällä hetkellä juuri se oikea vaate viileneviin syysiltoihin, kun neuletta ei vielä viitsi käyttää.

    • villananna kirjoitti:

      Tää on totta, että liivi on ihan paras vaihtoehto kun ei ole liian viileää mutta sen verran on, että on pakko paidan kanssa laittaa lämmikettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *