Hae
VillaNanna

Mustien housujen ongelma

Mustien housujen ongelma

Mustien housujen ongelma on valokuvauksessa, tai oikeastaan koko musta on ongelma kun kuvataan. Punainen taas on toisella tavalla ongelmallinen. Vaikka miten päin koitti, niin kunnon kuvaa ei mustasta saa. Mutta jokainen voi mielessään kuvitella millainen lopputulos näissä housuissa lopulta on.

Mustien housujen ongelma

Mustat farkkuni olen löytänyt aikaa sitten Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja olen housut esitellyt kirppispostauksessa aikaisemmin täällä. Käytin tehokkaasti housuja aikani, mutta jotenkin ne sitten jäivät kaappiin ja nyt kun poika on kasvanut paljon ja vaatteita jäänyt pieneksi, päätin ottaa yhdet pojan housut esille ja tuunata nämä farkut toisenlaisiksi. Ongelmahan on se, että nämä farkut ovat minulle aivan liian suuret, sen lisäksi on housut lahkeista lyhennetty ja lahkeet menneet rikki. Joten housut ovat myös aika lyhyet. En oikein saanut korjattua lahkeita sopiviksi, joten leikkasin ne taitekohdasta.

Muokkaus on siis aika yksinkertainen. Leikkasin pojan housuista kiilat ja ompelin ne farkkujen sivusaumaan. Housuista tuli todella leveät ja roikkuvat, mutta se ei nyt haittaa yhtään. Ovat ainakin ihan erilaiset mitä minun housut yleensä. Tuleeko näitä käytettyä? Hyvä kysymys, johon ei ole vastausta. Minulla on aina tarkoitus saada lempivaatteita kaappiin, siksi muokkaan niitä, jotta vaatteet tulee käyttöön. Näistä en siis nyt osaa sanoa mitä näille käy. Katsotaan.

Vaateunelmia kesäksi

Minulla ei oikein ole muita vaateunelmia kuin se, että saan tuon ylijäämäprojektin taas vauhtiin ja saan tuon laatikon tyhjäksi. Koko ajan on sellainen olo, että laatikko vaan paisuu ja paisuu. Toivon kuitenkin, että saan tuosta läjästä tehtyä uuden Mekkotehtaan kirjan kaavoilla muutamia ihania mekkoja. Virkkaushommiakin olen aloittanut ja saanut kivat bikinit valmiiksi jämälangoista. Meillä on kesällä reissu, joten kaikenlaista kivaa on tulossa teille tännekin kun otan valmiita töitä mukaani kuvattavaksi.

Mutta sellaisia vaateunelmia minulla ei oikein ole tälle kesälle. Mitään tiettyä siis, vaatekaappi on täynnä unelmia ja olen todella iloinen, että kaappini on sellainen kuin olen sen aikanaan suunnitellutkin. Sieltä ei puutu mitään ja kaikkia voin käyttää joka päivä. Hassua ettei ole mitään vaateunelmia tai hankintoja mielessä kesäksi. Yleensä niitä on aina jotakin.

Mustien housujen ongelma

Rentoa helatorstaita!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

LUE MYÖS:

Onko ilmaisosaston tuotteet vain köyhille?

4 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Todella personaaliset housut 😍!

  2. Amalian maailma kirjoitti:

    Hyvännäköiset housut! Ihanan persoonallisia vaatteita saa, kun osaa itse tehdä👏🏻

    • villananna kirjoitti:

      Kiitos. Joo, olen aivan samaa mieltä, että itse tekemällä saa vaikka mitä tehtyä. Ja onneksi tämän touhun oppii ihan jokainen jos kiinnostusta asiaan löytyy…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *