Hae
VillaNanna

Laatikkoprojekti

Laatikkoprojekti

Vihdoin vuosien jälkeen minulla on laatikkoprojekti. Minulla on normaalisti joka vuosi jokin projekti, sellainen iso, joka kestää vuoden. On ollut kasaprojektia, läjäprojektia, kassiprojektia yms. Nyt on ollut muutama vuosi väliä, ettei tällaista isoa projektia ole ollut. En laske tätä kangasprojektia mihinkään tällaiseen.

Laatikkoprojekti

Mikä on laatikkoprojekti?

Se on tuollainen iso puulaatikko, jonne olen heitellyt yhtä jos toista tavaraa. En siis edes itsekkään tiedä mitä kaikkea siellä on ollut. Laatikon päällä on ollut myös kasa erilaisia kasseja, joissa on kaikenlaista tavaraa. Näistä siis teen kaikenlaista, mitä nyt satun keksimään. Projekti on edennyt hyvin hitaasti, koska työt vie ison osan ajatuksistani tällä hetkellä. Mutta hiljaa hyvää tulee ja vuosi on minulla aikaa tehdä juttuja.

Olen käynyt läpi koko laatikon sisällyksen, sekä myös kaikki pussit, jotka laatikon päällä on ollut. Näitä materiaaleja siis käytän kun koitan saada tehtyä laatikosta kaiken materiaalin. Siellä on siis vanhoja vaatteita, tilkkuja, kankaita ja kaikenlaista muuta tavaraa. Kaikesta ei ole tulossa mitään, vaan purkaan kaiken sen mitä voi vielä käyttää jossakin. Osa materiaalista on siis niin huonokuntoista, ettei niistä voi tehdä mitään.

Mitä olen jo tehnyt?

Muutaman asian tosiaan olen jo tehnyt ja projektissa voin käyttää myös muuta materiaalia, jos ei pusseista ja laatikosta löydy, kuten esimerkiksi kuminauhat. Kuitenkin pääasia on, että käytän pääasiassa tämän laatikon sisällyksen tiettyyn asiaa. En myöskään tee tätä projektia koko ajan, sillä muutakin tekemistä on. Koska projekti vasta alkoi, niin projekti päättyy vasta ensi vuoden kesällä. Yleensä kun aloitan tällaiset tuossa tammikuussa, mutta tämän inspiraatio tuli vasta tuossa toukokuussa, joten menee ensi vuoteen tämän projektin päättyminen.

Näiden projektien kautta olen saanut tehtyä vaikka mitä kivoja juttuja ja aina myös opin uutta kun teen näitä. Ja parasta on se, että saa asioita valmiiksi, joita on saattanut suunnitella, mutta homma on jäänyt tekemättä sitten kuitenkin. Ja tosiaan nyt en ole juuri mitään saanut aikaan tämän osalta.

Mitä valmiina?

  • Farkun palasista toppi
  • Mekosta hame
  • T-paidoista rättejä ja trikookudetta
  • Tyynyliinoista nenäliinoja

Seuraava homma odottaa jo lattialla, tai on odottanut jo pidemmän aikaa. Materiaalina on rikkinäiset sateenvarjot. Pian saatte siis nähdä mitä niistä tulee, mutta nyt saitte esittelyn mikä on tämä projekti. Kaikki työt tullaan esittelemään vielä erikseen.

Laatikkoprojekti

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

  1. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    On niin hienoa, kun jaksat käyttää ihan kaiken viimeiseen asti. 🤗 Ymmärsinkö siis oikein, että kuvan toppi on tehty vanhojen sateenvarjojen kankaista? 😲

  2. Nadine G kirjoitti:

    Tuohon tarvitaan todellakin inspiraatiota, että palasista tulisi kokonaisuuksia.

  3. Mare Kinanen kirjoitti:

    On sulla mahtavat taikasilmät joilla näkee mitä kasassa on 🙂
    Minä en tahdo nähdä kovin hyvin kasoihin, joten pyrin niistä vaan eroon 😀

    • villananna kirjoitti:

      Se on sellainen taito, jonka oppii kun sitä harjoittelee. En minäkään kasoihin osannut katsoa vielä 20 vuotta sitten.

  4. Amalian maailma kirjoitti:

    Mahtavaa, kun sulla on taitoja tehdä vaikka mitä! Mullakin on monenlaista laatikkoa odottamassa, mutta niistä ei synny mitään hienoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *