Hae
VillaNanna

Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto – Mahdollisuuksien taivas

 

Mitä tulee mieleesi kun ajattelet ilmaisosastoja, mitä niissä on tarjolla?

Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto on kuin toinen maailma. Siellä parveilee ihmisiä ja tavaraa on laidasta laitaan. On vaatteita, kenkiä, kirjoja, leluja, sisustustavaraa, astioita ja huonekaluja. Oikeastaan kaikkea samaa mitä liikkeen puolellakin on.  Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto on monipuolinen ja laaja. Jokaisessa Kierrätyskeskuksessa on omanlaisensa ilmaisosasto. Pieni taikka iso.
Hyödynnätkö sinä ilmaisosastoja? Onko kaupungissasi ilmaisosastoja?
Itse olen yleensä hakenut osastolta tarvikkeita ompeluun ja tuunaukseen. Nykyään en niinkään. Vaikka minulla on vähentynyt paljon kirppareilla käyminen, niin aina kun menen Kierrätyskeskukseen, poikkean myös ilmaisosastolla. Sieltä kun löytää hyvääkin ja käyttökelpoista tavaraa. Vaikka pojille merkkivaatteita, joista he niin kovasti tykkää.
En usko, että koskaan voin täysin lopettaa kirppareilla kiertämistä, varksinkaan ilmaisosastoilla. Ja miksi pitäisi? Rakastan aarrejahteja.
Ilmaisosastolta löytyi:
2x lasten kirjaa pojalle
3x paita
neuleen palanen
4x Ikean lautanen

Suloinen, vaalea ja ohut paitapusero toimii hyvin näihin ilmoihin ja pyöräilyyn. Tässä asussa torstaina saatoin nuorimmaisen uuteen kouluun. Pusero on erittäin ohutta viskoosia ja väri ei nyt ihan ole minun, hailukan aprikoosi mutta se on niin hailukka, että menee beigenä ja luonnonvalkoisena ihan hyvin. Välillä on hyvä huijata itseään näin.
Kengät on vanhat H&M sandaalit, jotka olen tuunannut hiukan sopivammaksi minulle. Sopivat myös tosi hyvin tähän minun asuuni.

Sandaalit
Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta löytyi minulle aivan ihana kasaripaita. Sen yhdistän mielelläni 80-luvun kaavalla tehtyyn volankihameeseen. Olen niin kasarityttö henkeen ja vereen. Sandaalit olen myös löytänyt ilmaisosastolta aikanaan, jotka huolsin ja tuunasin mieleisiksini. Sopivat hyvin asuuni.
farkkuhame ja kasaripaita. Ilmaisosasto.
Kierrätyskeskus.
Toinen kasaripaita toimii erittäin hyvin uuden vuoden juhlissa, vaikka itse ommeltujen secondskin leggareiden kanssa ja korkeiden korkojen…Tietenkin korkeat korot puetaan tämän paidan kanssa.
Tämä paita oli tällä kertaa se lemppari kaikista löydöistä. Värikin sopii hyvin punaiseen tukkaani.
Kierrätyskeskus.
Kierrätyskeskuksen ilmaisosato.
Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto.

Villapaidanraato on hyvää materiaalia.

 

Lautaset. Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto.

Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta löytyi myös pienet ruokalautaset. Ovat Ikean lautasia ja menevät ihan hyvin tässä arkena. Minkä ikinä kestääkään.

Mitkä olivat sinun lempparisi näistä löydöistä?

8 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tervetuloa Vaikuttajamedialle!
  En ole käynyt ilmaislaatikoilla. Ihanat sandaalit 🙂

 2. Henna kirjoitti:

  En oo koskaan käynyt ilmaisosastolla! Mutta olis kyllä mielenkiintoista 🙂 Kirpputoreja sentään tulee kierrettyä!

 3. Sorakukka kirjoitti:

  Ruokalautaset oli melkoinen löytö! Sievät! Itsekkin kolunnut ilmaisosastoja ja kirppareita läpi mutta pahaksi onneksi useimmat kirpparit ovat itsekkin homeessa joten ostettavasta tuotteesta ei voi kunnolla haistaa onko tavara home asunnosta lähtöisin.

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Hyviä löytöjä sinulla! Minä en juuri kirppiksillä käy. Kirppikset jäivät, kun asuimme vuoden todella ahtaasti ja olin ostolakossa. Siitä on jo muutama vuosi, joten olisi jo aika palata kirppiksille ja kierrätyskeskuksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *