Hae
VillaNanna

Arvonta

Jokainen tykkää arvonnoista, vai mitä? Itse ainakin! Nyt on VillaNannan kevät arvonta käynnissä. Palkintona on pikkuinen matkasetti, johon kuuluu unimaski sekä aurinkolasikotelo. Kaksi palkintoa jaossa. Arvonta suoritetaan 29.2. 2020 Kello. 12.00. Nopeat syövät hitaat!

Osallistu arvontaan seuraavasti:

 • Kerro miksi juuri sinä tarvitset tämän paketin.
 • Seuraa VillaNannaa Instassa sekä Facebookissa!
 • Kumman paketin haluat

Arvonta

Arvonta ja palkinto

Palkinto ei tällä kertaa ole mikä tahansa, vaan minun tekemäni. Ja kyllä vain, kaikesta jämästä mitä kaapista on löytynyt. Se kuuluu minun arvoihin. Materiaalit on alunperin hankittu jäminä muilta, jotka eivät niitä mihinkään käytä. Vaihtokauppana siis.

Paketit:

 • Beigepaketti
 • Kirjava paketti

Materiaalit on puuvillaa tai puuvillasekoitetta. Välissä on ohut vanu. Värillinen aurinkolasikotelo on kosteutta hylkivä (muovi pinta sisällä). Myös kuminauha on jämää. Konepesunkestävät.

*****

Osallistumalla arvontaan, tuet minun taistelua jämiä vastaan sekä pelastat minut isolta tavaramäärältä! Samalla saat itsellesi jotakin tosi kivaa ja tarpeellista. Minä ainakin tarvitsen matkalle aina unimaskin sekä silmälasikotelon, jonka mahtuu laukkuun. Voit toki myös vinkata mikä olisi sinulle sellainen palkinto, jonka toivoisit saavasi.

Tilkkuprojekti

Minulla on tällä hetkellä tarkoitus saada yksi tilkkulaatikko tyhjäksi. Laatikossa on erinäisiä kankaan palasia, sekä tuunausjätettä, jota on jäänyt yli eri tuunauksista. Tämän laatikon haluan saada tyhjäksi nyt tämän vuoden aikana. Parastahan olisi, jos se tyhjenisi kevään aikana, niin saan aloitettettua seuraavaa projektia, jota tässä suunnittelen kovasti. Siksi tarvitsen teidän apua tässä hommassa, jottei koko asunto täyty erilaisista töistä, eli ne pitää saada kiertoon. Osa menee myyntiin, mutta osan jaan blogissani!

Ihanaa päivää teille kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

15 kommenttia

 1. Minna kirjoitti:

  Värillinen oispa hieno voittaa just tää. Kauan sinua seuranneenna ja inspiroituneena sun jutuista ??

 2. Rita kirjoitti:

  Taas ihania omaperaisia toitasi. Arvostan kasityotasi juuri siksi ,ettet pelkaa tehda omaperaisia toita. Joskus toisen tekemat tyot piristat jokaista; Ovat erilaisia kuin tyot. Omaan makuuni ne kirjavat tyot ovat naista kahdesta vaihtoehdosta itselleni sopivimmat.

 3. Sirpa Härmä kirjoitti:

  Unimaski ois hyvä kun mies lukee sängyssä pitempään ja valo käy mun silmiin ?

 4. Piia kirjoitti:

  Tuo kirjava ja itselle tulisi käyttöön nuo unilaput ja tyttärelle aurinkolasikotelo. Aivan ihunat???

 5. Jaana kirjoitti:

  Kirjavan paketin ottaisin mielelläni jos arpasuosii!!olen mielenkiinnolla seurannut ja toteuttanut sinun ihania tuunauksiasi..pyrin kierrättämään kaikenlaisia materiaaleja..kiitos olet inspiroiva kierrättäjä!!

 6. Marinks kirjoitti:

  Siksi… Kun en oo pitkään sikaan saanut mitään ompelemalla valmiiksi ? Molemmst värit ok, veige ehkä hivenen enempi ?

 7. Maarit kirjoitti:

  Värillinen, unimaski tulisi tarpeeseen että saa nukuttua. Silmälasikotelokin meni rikki entinen ja nämä itsetehdyt ovat kierrättäjähenkiselle ihan parasta.

 8. Katri kirjoitti:

  Mä ehdottomasti tartten ton beigen paketin, koska en osaa itse käsitöitä tehdä ja ihailen sun luovuutta ja taitoja 🙂 Kovaan käyttöön tulis molemmat, olen jo yhden unimaskin joutunut luovuttamaan lapsille, uudenkin he luultavasti ottaisivat omaan käyttöön 😀 aurinkolasikotelon pitäisin kyllä itselläni.

 9. Jade kirjoitti:

  Beigen setin antaisin ystävälle 🙂 Molemmat setit on hienoja ja mukavaa kun on tehty kierrätysmateriaaleista.

 10. Suivi kirjoitti:

  Beige setti näyttää ihanalta! Olen herkkäuninen ja unimaski on ihan pop – nekin kuluu käytössä ja uudelle olisi tarve. Kevätaurinko alkaa paistaa myös pian enemmän ja arskoille on käyttöä, joten olisi kiva sujauttaa ne suojapussiin esim. laukkuun laitettaessa 🙂 Hienoja ovat!

 11. Teija kirjoitti:

  Beige setti!
  Itsekin on pitänyt ommella unimaski jo kauan aikaa sitten, mutta en ole saanut aikaiseksi tehdä. Kesäisin voisi olla apua nukkumiseen.

 12. Lenitha Koponen kirjoitti:

  Tuo kirjava setti olisi ihana. Tällaiselle ”univammaiselle” olisi unimaski tarpeen, edellinen alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt.

 13. Minna kirjoitti:

  Kirjava tulisi käyttöön 🙂

 14. Ansku kirjoitti:

  Olen seurannut blogiasi ja ihaillut taitojasi tehdä käytetystä uutta! Tarvitsen unimaskia yleensä kesäisin ja kotelo sopisi aurinko laseilleni/simälaseilleni! Kiitos kun jaat ideoitasi!?

 15. Salli kirjoitti:

  Beige setti olisi kiva. Tytölleni antaisin kun hän käyttää unimaskia .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *