Hae
VillaNanna

Tyyli Pinterestistä ja vaatteet ilmaisosastolta

Tyyli Pinterestistä ja vaatteet ilmaisosastolta

Tällä kertaa tyyli napataan Pinterestistä ja vaatevaihtoehdot suoraan ilmaisosastolta. En toki hakenut niitä erikseen, vaan ne löytyivät jo valmiiksi kaapista. Ovat kuitenkin ilmaisosastolta. Vain saapikkaat on hankittu vuosia sitten Tallinnasta. Koitin kovasti etsiä alkuperäistä kuvaa, mutta se on kyllä vaikeaa näissä. Kuva on julkaistu niin valtavan monessa paikassa, että ei kyllä osaa sanoa ollenkaan, että mistä se lopulta on. Joten Pinterestistä on tämä kuva. Jos joku nyt onnistuu alkuperäisen löytämään, niin kiittäisin kovasti, jos linkki laitettaisiin minulle, niin saisin sen tähän.

Tyyli Pinterestistä ja vaatteet ilmaisosastolta

Minulla ei siis missään nimessä ole samanlaisia vaatteita, hain vain hiukan samaa fiilistä mitä kuvassa oli. Minulla ei myöskään ole hattua eikä muutakaan päähinettä, vaikka ensin ajattelin laittaa joko hatun tai sitten pipon. Ne kuitenkin jäivät pois.  Saapikkainakaan ei ollut UGGeja, vaan ihan toisen merkkiset ja pitkävartiset saapikkaat. Mitäs minulla sitten oli?

Neule on miesten neule, jonka olen aikanaan löytänyt ilmaisosastolta. Siitä on tosiaan jo pidempi aika ja otin paidan ensin vanhemmalle pojalleni, mutta se oli valitettavasti hihoista aivan liian lyhyt. Poika kun on tuommoinen pitkäraajainen Hessu Hopo. Merkki on Cap Horn, joita voi ostaa Stocmannilta. Cap Horn kuuluu keskihintaisiin merkkeihin. Itse olen aina tykännyt kyseisestä merkistä ja niitä minulla on ollutkin aika paljonkin jossakin elämän vaiheessa. 90 -luvun alkupuolella. Nykyään ei löydy kaapista kuin tämä miesten neule, josta tykkään todella paljon.

Farkut on myös löytyneet ilmaisosastolta, olisiko ollut viime syksynä, tai jossakin niillä main. Olen näitä tykännyt käyttää paljon, kun ovat aika rennot ja hivenen minulle isot. Näin voin aina syödä hivenen enemmän mitä kireillä pöksyillä. Myös takki on Kierrätyskeskuksesta, mutta ei ilmaisosastolta. Takin ostin tuossa juuri ennen joululomaa ja on ollut todella kovassa käytössä. Huippu löytö, vaikka onkin monta numeroa liian suuri, mutta se ei ole haitannut tuossa takissa tahtia ollenkaan.

Olisiko pitänyt olla vähintään pipo päässä?

No kyllä, nimittäin en ilman sitä päähinettä nyt täysin samaan fiilikseen yltänyt. Olisi vain pitänyt pitää kiinni ajatuksesta. Kaapissa olisi tuon tyyppinen harmaa hattu, tosin raidat siitä löytyy. Sitten on harmaa isolierinen huopahattu ja harmaa pipo löytyy myös. Näistä kolmesta olisi saanut kyllä jotakin mielenkiintoista aikaan. Minulle sopii paremmin nuo pitkävartiset saapikkaat jalkaan, en ole enää vuosiin halunnut hankkia UGGeja. Joskus niitäkin pyöri monet kintuissa. Mutta nyt riittää nuo yhdet ihanan lämpöiset karvasaappaat.

Pukeudunko uudelleen näin? Kyllä vain, todellakin ja seuraavaksi laitan sen päähineenkin. Oikein mukava työasu ja sopii myös ulkoiluun. Ehkä seuraavaksi testaan toppatakin kanssa. Tosin tuon kelsiturkin kanssa oli kyllä ihanan lämmin olla. Leggareitakin voisi kokeilla farkkujen tilalla. Katsotaan miten monenlaisia asuja tuon paidan kanssa oikein saankaan tehtyä. Tyyli oli nyt tämä, mitä sanotte? Pääsinkö lähellekään ajatusta?

Tyyli Pinterestistä ja vaatteet ilmaisosastolta

Rentoa lauantai-iltaa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Ihmettelin jutun alussa, että eikö sinulta muka löydy tyyliin sopivaa hattua, mutta sellainen toki on. Mietin myös usein, miten hienoja vaatteita siellä ilmaisosastolla on. Täällä Ruotsissa en ole törmnnyt ilmaisosastoon ollenkaan, mutta esim. Punaisen Ristin kirpparilla tietyn aikaa rekeillä pyörineet vaatteet siirtyvät 10 kr retkille, samoin toisella kirppiksellä esim. kengät ovat 10 kr kpl, lasten vaatteet 5 kr. Se on toki lähes ilmaista, kun oikeat vaatteet löytyvät

  • villananna kirjoitti:

   Mulla on hiukan sellainen olo, että tässä mittakaavassa mitä se täällä on, löytyy vain Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksesta. Mutta on myönnettävä, että tällä hetkellä joutuu useammin lähtemään tyhjin käsin kun tekstiili on niin huonokuntoista. Ennen löytyikin paljon enemmän hyvää tavaraa. Korona mielestäni muutti tilanteen kokonaan. Monet kirpparit avasi myös nettikaupan, jonka johdosta myymälöiden taso laski aika paljon. Siksi käyn harvakseltaan enää Kierrätyskeskuksessa.

 2. Jonna kirjoitti:

  Oikein mukavan näköinen lookki! Tekee mieli heti kietautua villapaitaan ja lämpimiin jalkineisiin =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.