Hae
VillaNanna

Voiko aikuinen pukeutua hassusti

Voiko aikuinen pukeutua hassusti

Välillä törmää keskusteuihin, joissa puhutaan aikuisten lapsellisista pukeutumistyyleistä ja mietitään, että voiko aikuinen pukeutua hassusti? Onko ok laittaa jalkaan hullunkuriset leggarit ja jokin hupsu paita päälle, vai onko tällaiset hassutukset vain lapsia varten? Mitä mieltä sinä olet? Itse kerron mielipiteeni tämän artikkelin edetessä.

Kun on vapaapäivä, eikä ole niin väliä sillä miltä näyttää, niin voin laittaa päälleni ihan mitä tahansa mieleen juolahtaa. Vaatteet on minulle leikkikalu, jolla kerron kuka olen, mikä on minun fiilis milloinkin ja välillä haluan korostaa myös leikkimielisyyttäni. Vaatteilla voi siis tuoda itsestään esille mitä ikinä tahtoo. Hassut ja vähän läpselliset vaatteet kertoo minusta sen, että minulta löytyy huumoria tarvittaessa. Aina en ole jäykkä aikuinen. Tosin kun olen rento ja haluan mennä nauttimaan rennosti asioista, voin heittää päälleni jotakin hupsua.

Voiko aikuinen pukeutua hassusti

Minulla oli aika kun halusin kaikenlaisia hassuja leggareita töihin, olinhan ekaluokkalaisten kanssa ja lapset niin tykkäsi näistä hupsuista vaatteista, nykyään käytän näitä vähemmän ja alkaahan nämä leggarit olla jo aika loppuun käytettyjäkin. Mutta edelleen saatan vetaista päälleni värikkäät hassukuosiset leggarit jalkaan ja lähteä vaikka ilmaisosastolle.

Asuni:

 • leggarit: Itse tehdyt
 • neule: Ilmaisosasto
 • vyölaukku: Itse tehty
 • kangaskassi: Itse tehty
 • farkkutakki: Zirppari
 • lenkkarit: Pojan vanhat

Leggarini ovat ne, jotka huomataan kun kuljen kadulla. Pelinappulat vilisee ihmisten silmissä ja näitä käännytään katsomaan. Onko ne katseet sitten mitä tahansa, niin tykkään välillä olla rennosti ja tuoda ympärilleni myös vähän iloa. Onhan nämä nyt sen verran hauskat jalassa. On hassuja kuvioita ja kirkkaat värit, jotka loistaa kauas.

Myös nämä leggarit olen tehnyt vanhoja leggareita apuna käyttäen, joten mitään kaavaa ei siis ole. Ostoskassiin olen sangat ottanut rikkinäisestä laukusta ja vyölaukku on taas on ommeltu Suuri käsityö -lehden 3/2018 kaavalla. Harimittaa, ettei Zirppari-kirppistä enää ole, siellä oli aina myynnissä niin hauskoja juttuja. Mutta näillä mennään tällä kertaa.

Olen aina sanonut siitä, ettei pukeutumisen pidä olla vakavaa, vaan saa hassutella ja saa testailla ja kokeilla kaikenlaista. Ei tarvitse olla samaa sävyä kenkää ja laukkua tai hattu ja hanskat samaa paria. Välillä voi leikkiä väreillä ja kuoseilla oikein kunnolla. Hassutella ja hupsutella.

Voiko aikuinen pukeutua hassusti

Mitä ilmaisosato tarjoili tällä kertaa?

Ilmaisosatolta ei aina löydy oikein mitään, mutta tällä kertaa kuitenkin löytyi jotakin pientä, joista saan jotakin hassua aikaiseksi. Jonkun neuloma liivi ja jonkun neuloma muhkea huivi saivat toisensa ja vielä pitäisi ommella koristeita liiviin. Tästä tuli siis jälleen tuommoinen hassu ja hupsunkainen asu, kun yhdistin nuo kaksi asiaa toisiinsa. Ja tietenkin kaksi kansiota, joissa ohjeita. Toisesta on jo napattu tiettyjä ohjeita suunnittelukansioon. Näillä mennään tämä vuosi siis.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Millainen on Kassi-Alma look?

Ostoksilla – Omassa vaatekaapissa

Aikuinen pukeutuminen

12 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Voi pukeutua ihan miltä itse tuntuu, ja muut olkoon hiljaa;D Kivaa viikkoa Melissa.

 2. Nora kirjoitti:

  Sinun asukokonaisuus tuossa tämän postauksen kuvassa on hieno. Itse voisin pukeutua juurikin noin, tosin itse laittaisin ehkä mustat legginsit/trikoot, mutta nuo värikkäätkin on hienot, jotka sulla on jalassa kuvassa. Itse tykkään pukeutua aika rennosti. Tykkään sporttisista vaatteista, mutta myös vähän boheemeista ja hieman myös rockhenkisistäkin. Kotona olen ihan vaan relax ja voin olla siellä vaikka aamutakki päällä tai yöpaita, jos ei ole tulossa vieraita enkä ole lähdössä mihinkään. Ulkona mulla on viileällä säällä ja etenkin talvella, syksyllä ja aikaisin keväällä usein ulkoilupuku/tuulipuku, jota voin maustaa vaikka jollain sopivan värisellä huivilla ja päähineellä. Ja jos ei ole ulkoilupukua, niin on sitten ulkona vaatteiden päällä joku vähän pitempi takki (noin polveen asti tai melkein). Jokainen päättää itse mitä pukee päälleen, ainakin aikuisena.

  • villananna kirjoitti:

   Itsellänikin on monta eri tyyliä, josta tykkään, ja joita kaapistani löytyy 🙂

 3. DML kirjoitti:

  Joka ikinen päivä joudun sanomaan töissä vanhemmille naisille, että muoti ja värikkäästi pukeutuminen ei katso ikää! Se koetaan jotenkin sellaiseksi tabuksi, että ”enhän minä voi laittaa glitter-kenkiä, koska olen 40-vuotias” yms 😀

  • villananna kirjoitti:

   Itse henkilökohtaisesti en ymmärrä tuollaista ajatusta ollenkaan. Minusta on ihanaa kun ihmiset leikittelee ja leikkii vaatteilla. Ei tämän pidä olla niin kamalan vakavaa…

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Nyt täytyy sanoa ettei tuo sun asu näytä edes mun silmään hassulta! Nuo leggarit on ihanat <3

 5. Minna / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Ihailen ihmisiä, jotka pukeutuvat persoonallisesti. Asusi ei näytä ollenkaan hassulta. Kiva yksityiskohta tuo nalle vyölaukussa.
  Värikästä syksyä!

 6. Marjut kirjoitti:

  Itse koen ettei pukeutumisessa ole ikärajaa. Sellainen tyyli ja vaatteet, kuin itse haluaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *