Hae
VillaNanna

Neuleita ja suoratoistoa

Neuleita ja suoratoistoa

Viikonloppuna tiedossa neuleita ja suoratoistoa, toki myös paljon muutakin kuten pelaamista ja yhdessäoloa. Tarkoitus olisi myös vihdoin, pitkästä aikaa touhuta kyökin puolella. Toivottavasti muutakin kuin vain sählätä. Joka tapauksessa tämä viikonloppu vietetään pitkälti kotosalla. Yksi syy tähän on se, että lonkan kivut ovat todella pahat tällä hetkellä ja toinen on se, että ompelumania on nostanut pahasti päätään ja samaan aikaan on paha neuloosi. Mitenkähän tässä oikein mahtaa käydä?

Neuleita ja suoratoistoa

Tänä viikonloppuna meinaan lääkitä pahaa neuloosiani, sekä pahasti tulehtunutta ompelumaniaani. Minua tullaan siis näkemään mitä suurimmassa määrin Instassa, kun postailen puuhiani ja mitä olen saanut aikaan. Edelleen villasukat on puikoilla ja kaksi ompelusuunnitelmaa odottaa valmistumista tai oikeammin sitä, että ne saadaan edes aloitettua. Juuri viikolla onnistuin saamaan yhden näistä suunnitelmista valmiiksi, jeeeee. Toivon saavani nuo kaksi ajatusta nyt toteutettua ja sen jälkeen suunnittelen seuraavaa. Saan pikku hiljaa ompeluhuoneeseen jonkin järjen, kun saan hiukan tavaraa valmiiksi.

Ja koska villasukat on saatava myös nyt jonkinlaiseen sukan muotoon, niin laitan leffan pyörimään ja näin pääsen tikuttamaan niin etten edes huomaa sukan valmistumista. Ihan paras tapa neuloa. Jos saan aikaiseksi tai minusta tuntuu hyvälle, niin kuvaan myös tuon ihanan neuleen, jonka sain juuri valmiiksi. Tai oikeastaan sain kaksi neuletta peräkkäin valmiiksi, joten niistä voisikin ottaa järkevämpiä kuvia mitä olen tähän mennessä ottanut, siis päällä olevia kuvia.

Minua myös harmittaa ja kovasti

Nimittäin sain juuri ihanan neuleen valmiiksi ja lankaa jäi ihan mukavasti yli, mutta ei tarpeeksi siihen mihin sitä tarvitsen. Noh, tietenkin lähdin lankakauppaan hakemaan lisää lankaa, mutta sitten tuli se harmi! Nimittäin toimitusvaikeutta kyseisellä langalla. Voi miten tämä nyt harmittaakaan meikäläistä näin paljon. YKSI PAHUKSEN LANKA! Kyllä sitä jossakin vaiheessa saa, mutta mitä minä nyt sitten teen? Aloitan taas uuden työn? Kyllä vain, uusi työ aluillensa. Siihen työhön onkin jo langat olemassa. Mutta koko perhe on tilannut villasukkia, neulon niitä vielä ensi joulunakin tällä menolla. Omanikin on kesken, mutta en meinaa millään niitä saada jatkettua. Ehkä keskityn kuitenkin nyt niihin?

Kauheaa marinaa ja napatusta meikäläisellä tänään, koittakaa kestää. Luulen, että osa marinasta johtuu ihan levottomuudesta, joka taas johtuu ostolakosta. Alkaa siis hiukan jo näkyä se, etten käy kirppareilla ostamassa mitään. Helpotusta ei tuo se, että Instassa katselen kaikkia ihania kirppisjuttuja. Huoh, eli viikonloppuna pitää olla katsomatta Instaa, lisään sen siis listalle!

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Keskeneräisiä ja lehtiä

Keskeneräisten töiden laulu

6 kommenttia

 1. Älykodin avaimet kirjoitti:

  Mahtavaa sunnuntaita ja toivottavasti jo neuloosi on saanut helpotusta! 🙂 Pukkasiko sieltä jo valmista sukkaa?

 2. Anne N kirjoitti:

  Toi on mahtava juttu, että sukka valmistuu leffan aikana! Multa ei onnistuis, tarvii katsoa mitä teen 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Toki se on sellainen perussukka, joka itsellä valmistuu leffan aikana. Jos teen jotakin kuviota, niin laskea pitää ja silloin joutuu välillä siirtämään katseensa sukkaan.

 3. Anne kirjoitti:

  Paha tauti tuo neuloosi. Vaikka taitaa tarjota mukavia flow-elämyksiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.