Hae
VillaNanna

Kettumainen panta

Tieni himovirkkaajaksi on alkanut ja oarasta tässä on se, että saa aika näppärästi erilaisia langanjämiä pois nurkista pyörimästä. Minulla on tämä syksy ja talvi ollut todellinen neuloosi, eri sorttisia neuleita on tullut liukuhihnalta, kun yksi tippuu puikolta, toinen alkaa. Nämä kamalat kivutkaan eivät minua hidastaneet, vaan puikkojen nipsutus kuuluu varmasti naapuriin asti.
Tänä talvena minulla on yksi asia noussut suureksi hitiksi ja se on korvat, jokaisessa hatussa pitää olla korvat…Johtuukohan se siitä, että omat korvat eivät oikein pelitä, niin tarvitaan ylimääräisiä korvia? Oli syys sitten todellisuudessa mikä tahansa, niin korvat on pop.

Pinterest on ollut minulla nyt todella kovassa käytössä ja sieltä on löytynyt vaikka mitä hauskoja eläinaiheisia neuleita, niitä on todella helppo soveltaa ja tehdä oman maun mukaisiksi helposti. Monissa on varmasti ohjeetkin olemassa, mutta tämä on ollut kivaa vaihtelua kun katsoo kuvaa ja soveltaa. Varsinkin virkkauksessa, sillä en osaa ottaa ohjeesta ulos mitään kun en ymmärrä niitä ohjeita. Virkkauksen opettelu onkin sujunut hyvin mallikkaasti ja olen jonkin verran tainnut jotain oppiakkin, vaikka itkukin on monasti koittanut tulla. Pinterestin syövereihin kannattaa siis sukeltaa ja kokeilla kaikkea mikä osuu silmiin. Korvia on tulossa lisää vielä blogin sivuille, koska nää on niin hauskoja.

Useasti mäkätetään siitä, että aikuiset kun pukeutuu lapsellisesti, kaipaavat he omaa lapsuutta, jota ei koskaan ollut. Minä taas sanon, että pukeutumisen ei tarvitse olla vakavaa, vaan siinä saa olla mukana huumoria. Se piristää harmaata arkea ja myös harmaata ympäristöä, se piristää itseään. Pukeutumisen kuuluu olla itseään varten, ei muita varten.

Ihanaa päivää kaikille!
-Melissa-

16 kommenttia

 1. Lea/kiertoidea kirjoitti:

  Voi miten hauska, sopii punaisiin hiuksiisi!

 2. paleredrose kirjoitti:

  Ihanat pikkukorvat, tosi söpö 🙂 sopii niin hyvin sinulle.
  ~Katja

 3. Onneli Winter kirjoitti:

  Hauska panta…kuulee varmaan paremmin kevään tulon 😉

 4. Melissa kirjoitti:

  Terra on muutenkin mun lemppariväri, yksi monista 🙂

 5. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 6. Melissa kirjoitti:

  Kyllä vain, hyvä kuuluvuus aina kun laittaa toiset korvat päähän 😀

 7. Art LilyKristin | M.Hartikainen kirjoitti:

  Eikä, tuo panta on ihana <3 Pinterest on kyllä huippu.

 8. Metsäntyttö kirjoitti:

  Oikein onnistunut ja leikkisä:) Ihan kiva se on, ettei se pukeutuminen ole liian vakavaa. Onneksi on ihmisiä, jotka osaa ottaa sen rennolla ja leikkisälläkin asenteella. Itse en ole koskaan oikein osannnut, mutta kaipa sitä voi yhä yrittää vähän opetella:) Ai niin, hyvää ystävänpäivän iltaa!

 9. Marjo kirjoitti:

  Ihana kettupanta ja nuo korvat ? Ihana mieletön idea laittaa noita korvia mukaan. Leikkisä ja minut hymyilemään täällä näppiksen ääressä. Sopii myös hyvin punaiseen tukkaasi. Olet "viekas kuin kettu" tämä päässä 😀

 10. Melissa kirjoitti:

  Pinterest on ihan paras paikka 🙂

 11. Melissa kirjoitti:

  Aina voi opetella uutta ja oppia ajattelemaan toisin 🙂

 12. Melissa kirjoitti:

  Kyllä, kun pukeutuu muuten ihan perus vaatteisiin, niin kun jotain hauskaa on joukossa se piristää kyllä niin itseään kuin ympärillä olevia 🙂

 13. Meikkiholisti kirjoitti:

  Vitsi miten söpö! Virkkaaminen on ehdottomasti mun lajini käsitöistä, tähän voisin itsekin pystyä :D.

 14. Melissa kirjoitti:

  Sitten ei muuta kuin koukku käteen ja hommiin. Tää on aika helppo tehdä 🙂

 15. isivuosi kirjoitti:

  Toi on hieno, tykkään tosi paljon tuollaisista eläinteemaisista hatusta, hanskoista sun muista

 16. Melissa kirjoitti:

  Nämä tällaiset ovat kyllä niin hauskoja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *