Hae
VillaNanna

Uusi slipoveri kierrätyspuuvillasta

Uusi slipoveri kierrätyspuuvillasta

Uusi slipoveri valmistui juuri meidän Tallinnan matkalle. Sain muutama päivä enne reissua ajatuksen asustani ja en löytänyt siihen hätään itselleni oikeanlaista slipoveria, joten kaivauduin lankalaatikoihini ja löysin viime kesäiset Novitan kierrätyspuuvilla -lankaan. Mitään ohjetta ei ollut ja jouduinkin muokkaamaan työtä moneen kertaan.

Uusi Slipoveri kierrätyspuuvillasta

Homma ei tosiaan ollut helppo ja lopulta slipoveri ei ihan onnistunut niin kuin ajattelin. Mutta muokkaan omaa suunnitelmaa ja kokeilen uudelleen, jos vaikka onnistuisi tällä kertaa paremmin. Slipoveri on kuitenkin käytössä, eikä ole siis huono tai epäonnistunut. Ei vain ihan sellainen kuin olisin halunnut. Lankaa löytyy paljon ja slipoverit ovatkin minun numero yksi työ, jolla koitan saada langanjämät pois laatikoista, niin pääsen hankkimaan uusiakin.

Jos ohje kiinnostaa, voin koittaa sellaisen tehdä jossakin vaiheessa kun saan seuraavan slipoverin valmiiksi.

Minun asu ajatus oli sellainen, että haluan päälleni paitamekon, jonka olen ostanut Relovesta noin vuosi sitten. Merkki on Tiger of Sweden, jos asialla on mitään merkitystä kenellekään. Paidassa on yksi pieni ongelma ja halusin tämän ongelman korostuvan hienosti asussani niin, että se vaikuttaisi kuuluvan olevan sellainen. Olipa hassusti muotoiltu…

Paita on nimittäin muuten minulle sopiva, mutta ei mene alaosasta kiinni ollenkaan. Minulla on iso tiimalasivartalo ja välillä käy niin, ettei lantioni mahdu omaan kokoon. Tosin minulla ei mahdu oikein mikään siihen oikeaan kokoon. Olen niin pieni mutta muodokas ja valmisvaatteet ovat iso ongelma. Ei siis tarvitse miettiä miksi muokkailen vaatteita ja miksi ompelen itselleni.

Onneksi slipoveri valmistui juuri ja juuri ennen lähtöä ja sain kuin sainkin juuri tämän asun päälleni reissulle. Kiire tuntui hyvin käsissä reissulla. Mutta mitä sitä ei tekisi tyylinsä eteen? Kaikille se ei ole juttu, minulle se on. Nyt on puuvillainen slipari, jota voi käyttää kesälläkin.

Miten asuni rakentui?

Tosiaan ajatus lähti tuosta Relovesta hankitusta paitamekosta. Sen kanssa halusin ehdottomasti pukea keinonahkahousut sekä Dr. Martensit. Niillä kun on niin helppo kulkea pitkiä matkoja. Kun paitamekon jätti auki alalantion kohdalta ja laitoin slipoverin paidan päälle, näytti paita kuin sen kuuluisi olla avoin alaosastaan. Pieni huijaus ei haittaa tahtia, vaan antaa mahdollisuuksia lisää pukeutumiseen.

Itse pidän asustani paljon ja kyllä, minä pidän myös eläinkuosista paljon. Näin sain monta lempiasiaa yhteen asuun ja se paransi myös matkafiilistä. Mikään ei kiristä, on kivan näköinen päällä, kengät ei purista eikä kalva, joka on minulle erittäin tärkeä asia, sillä kävellään aina niin paljon. Kokonaisuus pitää olla aina sellainen, että on hyvä olla.

Uusi slipoveri kierrätyspuuvillasta

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Parisuhde katoaa arjen jalkoihin

8 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Erikoinen tyyli omaan makuun, mutta hienot kuvat on kyllä! 💞

 2. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  asu sopii sinulle 🙂

 3. Marjut kirjoitti:

  Niin täydellinen asukokonaisuus, aivan ihana. <3

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tosi kiva ja sopii juuri täydellisesti tuollaisten paitamekkojen kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.