Hae
VillaNanna

Maaliskuun luetuimmat postaukset

Maaliskuun luetuimmat postaukset

Harvoin kirjoittelen näitä, mutta maaliskuun luetuimmat postaukset oli sen verran mielenkiintoisia, että pakkohan ne on nyt esitellä täällä. Ihan siitäkin syystä, että aika vanhojakin postauksia on joukossa. Jännä juttu monella tavalla. Hienoa on myös se, että ruokapostauksiakin nousee edelleen luetuimpien listalle, vaikka nykyään kuvaan niin vähän ruokaa tänne.

Maaliskuun luetuimmat postaukset

En nyt ihan välttämättä tiedä miten monta tähän otan, niitä kun näkyy Analyticsissä kymmenen. Uuteen Analyticsiin siirtyminen myös hiukan sekoitti kävijämääriä, eli laskenta alkoi alusta ja maaliskuu oli sitten jo vihdoin sellainen kuu, jossa alkoi oikeat, tutut luvut näkymään. Nousua on kuitenkin tapahtunut ja siitä olen hyvin tyytyväinen. Mutta niihin luetuimpiin postauksiin:

Neulepaita omaan makuun

Neuloosi oli kova tänä talvena ja sen tuotoksista ollaan saatu nauttia paljon. Lisää olisi tulossa sitten ensi syksynä, en nimittäin enää neulo villaa, vaan käytän muita materiaaleja, kuten puuvillaa. Ja virkkaan mieluiten keväällä ja kesällä.

Neulepaita omaan makuun

VillaNanna

Toisena luetuimassa listassa on ihan vain minun blogi. Ei mitään erityistä postausta, vaan VillaNanna. Olisikin kiva tietää miten ihmiset eksyy blogiini ja löytävätkö täältä etsimäänsä. Olen tässä myös funtsinut, että pitäisiköhän vaihtaa banneri, mutta itse jotenkin tykkään tästä tosi paljon.

Tyttären virkattu toppi

Tytön toppi viime kesältä on kiinnostanut ihmisiä jo pidempään. Onhan se ollut vuoden listauksessakin mukana ja edelleen vetää lukijoita puoleensa. Toppi oli kyllä kiva tehdä, vaikka siitä tuli liian iso ja jouduin lähtemään Turkuun sitä korjaamaan.

Tyttären virkattu toppi

Neulepaita jämäkeristä

Jämäkerät oli talvella myös the juttu. Jämäkerien hyötykäytön aloitin oikeastaan jo kesällä mutta se työ on edelleen kesken. Tämän paidan sain valmiiksi juuri sopivasti hääpäiväksi. Ja siitä tuli heti lempparini.

Neulepaita jämäkeristä

Paidasta ja tunikasta mekko

Lukijan toiveesta julkaisin tuunauksen, jonka voi tehdä nuorelle tai vanhemmalle henkilölle. Tuunaus on myös helppo, mutta sitä voi vaikeuttaa sen mukaan mitä kaikkea siihen haluaa lisäillä. Ja leikkuujätteestä voi hetikin tehdä jotakin, esimerkiksi nyt vaikka kaulahuivin.

Paidasta ja tunikasta mekko -Lukijan toive

*****

Disneyland Park

Meidän Kalifornia reissu on kiinnostanut myös ihmisiä jonkin verran, varsinkin Disneylandin reissusta on tippunut edelleen kysymyksiä. Disneystä nyt ei ole tulossa välttämättä ihan heti uutta postausta, mutta ehkä joku Kaliforniaan liittyvä saattaa jossakin kohtaan tulla.

Disneyland Park

Ilmaisosastolta päälle

Ilmaisosastot on aarreaittoja ja niistä löytää vähän mitä tahansa. Osa käyttökelpoisia, osa taas ei. Osan voi hyödyntää askarteluun ja tuunaukseen, osan voi pienen huollon jälkeen vetaista päälleen. Oma valinta miten näitä päällään pitää.

Ilmaisosastolta päälle

Eilinen perunamuusi piirakan pohjaksi

Hävikkiruokavinkit ovat pitäneet hienosti pintansa koko ajan ja varsinkin tämä postaus, jossa perunamuusin lopusta tehdään jotain muuta kuin uunimuusia. Piirakkapohjana muusi on myös tuhti ja joissain tapauksissa vielä parempi kuin suolainen murupohja.

Eilinen perunamuusi piirakan pohjaksi

Neulottu panta

Yksi talvi innostuin neulomaan jämälangoista pantoja. Ne ovat edelleen kovassa käytössä, tosin ehkä se lemppari, jota käytin talvella kaiken aikaa on valkoinen pörröinen panta. Mutta näihin saa hienosti upotettua jämäkeriä.

Neulottu panta

Miten pukeuduin

Lukija toivoi, että kerron miten olen aikanaan pukeutunut ja valitsin sitten vuoden 2015 tyylin, jota tutkailtiin. Nyt on pyydetty vielä vanhempia, mutta voipi olla ettei sellaisia löydy mistään. Pitää vielä katsoa, jos sattuu jostain niin vanhoja kuvia löytymään.

Miten pukeuduin -Lukijan toive

Montaa maaliskuun postausta ei mukana ollut

Itse maaliskuun postauksia ei mukaan montaa mahtunut. Vanhemmat postaukset ovat olleet kiinnostavampia mitä maaliskuun. Ja todella paljon kaikkea, ei vain yhtä tiettyä. Se on tässä listassa jännä juttu. Luulisi, että tuunauksia olisi enemmänkin mukana tässä. Mutta ei ole. Eli sekalaista settiä, niin kuin on blogi muutenkin. Sekalaista settiä. Aika vähän seuraan tuota Analyticsia, en nimittäin tajua siitä yhtään mitään. En siitä vanhasta, enkä tästä uudesta. Vielä vähemmän siis tästä uudesta versiosta. Ainut mitä saatan muutaman kerran päivässä katsoa on reaaliaikainen näkymä. Muuten en juuri katsele lukuja.

Lukujen seuraaminen aiheuttaa itselle paineita, joten siksi en niitä nykyään katsele ollenkaan. Toki koko ajan toivon, että kävijämäärät lisääntyisi. Ja tietenkin vastavuoroisuus on minulle se kaikkein tärkein tässä hommassa. Mainostan huonosti postauksiani. Joskus saatan hiukan innostua, mutta harvoin. Eli tällä tavoin on siis vähän vaikeakin nostaa lukijamääriä, kun en enää niin mainostele. Joskus aikanaan sitä tein paljonkin. Mutta viimeiset viisi vuotta on ollut vähän tämmöistä, näääh…Mutta joka tapauksessa maaliskuun luetuimmat postaukset on nyt julkistettu ja ehkä joskus teen taas jonkin tällaisen, tai sitten en.

Kiitos kaikille, jotka täällä käyvät ja jättelevät viestejä niin blogiin, Instaan tai yksityisesti. Pyrin huomioimaan kaikki tavalla tai toisella. Myös toiveet huomioin ja jos on mahdollista niin toteutan niitä myös. Ainoat mitä en tee, niin en ota vastaan asiakastöitä, enkä tee teille, vaan teen itselleni. Tämä tarkoittaa sitä, että en huomioi käsitöissäni muiden ikää tai muiden osaamistasoa. Jokainen voi ottaa vinkkiä ja tehdä oman maun mukaan. Minä teen itselleni näitä.

Maaliskuun luetuimmat postaukset

Mukavaa lauantaita kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

6 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Se on joskus mysteeri, miksi jokin postaus luetaan paljon, ja toinen jää unholaan melkein heti. Toisaalta, vanhoja postauksia luetaan hyvin paljon, jos aihe on kiinnostavaa.

    • villananna kirjoitti:

      Totta, iso mysteeri. Vaikka joku postaus tuottaa itselle eniten mielihyvää ja on siitä ylpeä, niin se ei välttämättä menesty ollenkaan.

  2. Jane kirjoitti:

    Oi tuo valkoinen pitsitoppi on edelleen kyllä niin kaunis! Mutta on kyllä tosiaan vaihtelevaa mitkä postaukset saavat enemmän lukijoita, kuin toiset.

  3. petra - Sängyn alla kirjoitti:

    Joo sama juttu lukujen kanssa, että ne alkaa ahdistaa! Mä vaihdoin vahingossa uuteen analyticsiin juuri kun olisi pitänyt taas omat luvut lähettää eteenpäin xD Onneksi sieltä löytyi vielä nappi takaisin vanhaan mistä sain tarvittavat helmi- ja maaliskuun luvut. 😀

    Mun mielestä on ihanaa että teet nää kaikki itsellesi (tai perheellesi) etkä kellekään muulle! Se on tässä juuri yksi mikä pitää tätät mielenkiintoisena ja persoonallisena ja inspiroivana. 🙂

    http://www.sangynalla.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *