Hae
VillaNanna

Talven mielenkiintoisimmat neulekirjat

Talven mielenkiintoisimmat neulekirjat

Tämän talven mielenkiintoisimmat neulekirjat sisältävät monenlaista ihanaa ja suloista, on maanläheistä ja romanttista. Moneen makuun löytyy tänä päivänä neulekirjoja ja ne ovatkin meikäläisen yksi heikkous. Kyllä, ostan neulekirjoja kirppareilta sekä uutena, samoin lehtiä. Valitettavasti aikaa ei tahdo olla niin paljoa, että ehtisin kaikista tehdä jotakin.

Talven mielenkiintoisimmat neulekirjat

Valitsin tähän nyt ne minua kiinnostavat vaihtoehdot, en keskity siis siihen, mitkä näistä kirjoista myy eniten, vaan nimenomaan miksi olen itse kiinnostunut juuri näistä kirjoista. Suosittelen siis ostamaan näitä herkullisia kirjoja, jos kiinnostaa neulominen. Kaikki kirjat saa tilattua netistä esimerkiksi Adlibrikseltä.

Villahullu, Heli Nikula

 • Kiinteistövälittäjä, joka hullaantui villasta ja neuloo upeita paitoja ja pipoja, nämä ihanuudet ovat nyt kaikkien saatavilla kirjan muodossa.

Hurmaavat hameet ja valloittavat villahousut, Hannele Piirainen ja Jaana Jokela

 • Todellinen vilukissan kirja. Hameet sekä villahousut ovat tässä kirjassa kuin taideteoksia ja mikä parasta, ne teokset voidaan pukea päälle.

Siskoni mun, Niina Laitinen

 • Kauniita malleja kirjassa on yli 20 ja kaikki neuleet on toteutettu Novitan langoilla. Mallit ovat ihanan herkkiä, maanläheisiä sekä juuri suomaliseen makuun suunnattuja.

Outlander knitting, Sony Picture Consumer Product

 • Ihana Outlander tev-sarja sai monet neulojat unelmoimaan ja tekemään sarjassa näkyviä neuleita. Ja vihdoin ilmestyi myös neulekirja, jossa tuttuja sarjan asusteita. Kirja on englannin kielinen.

Talven mielenkiintoisimmat neulekirjat

Harry Potter Neuleiden taikaa, Tanis Gray

 • Tämä kirja on jokaisen Harry Potter fanin suosikki. Nyt voi neuloa Harry Potter maailman todelliseksi. Kirjassa on yli 25 neuleohjetta vaatteista aina pehmoleluihin.

Star Wars Galaksin parhaat neuleohjeet, Tanis Gray

 • Star Wars fanien must have -kirja! Tähän sopii hyvin lause: Olkoon voima puikoissasi. Kirja on täynnä aivan mahtavia Star Wars aiheisia neuleita, jotka lämmittävät jo pelkästään katsomalla kirjaa. Tämä on meidän poikien suosikki ja odottavat kovasti neuleita juuri tästä kirjasta.

Knit this!, Veronica Lindberg

 • Veronica on monen seuraama tubettaja, joka aikaisemmin opasti ihmisiä kuvaamaan ja editoimaan kuviaan. Nykyään hän pitää neulevlogia ja sen tiimoilta myös julkaisi kirjan. Kirjassa on 21 suloista neuletta, jonka voisi jokaisen tehdä itselleen. Kuvat ovat kauniita ja herkkiä.


Mitä neulon tällä hetkellä?

Itselläni on puikoilla tällä hetkellä Muita ihania Pilvenreunalla -neuletakki. Tiina Arposen aivan ihana neuletakki on vihdoin omilla puikoilla. Kirjaa ei enää oikein saa mistään, omani olen tilannut muutama vuosi sitten, enää en löytänyt mistään tätä. Muutaman olen nähnyt kaupassa. Tiina Arponen ylläpitää myös Muita ihania nimistä blogia ja häntä voi seurata myös Instassa.

Mutta tähän ihanaan neuleeseen. Tämän neuleen neuloo vähän niin kuin vahingossa. Nyt kun neuloosi on pahimmillaan, on myös ranteet koetuksella ja olen joutunut pitämään parin päivän tauon, että ranteet kestää loppuun asti. Mutta tämä neule tuntuu neulovan itseään, sillä vaikka aloitin neuleen sunnuntaina on neuleesta valmistunut jo koko takakappale sekä toinen etukappale puoliksi. Töihin en ole neuletta raahannut, joten kyllä tämän on täytynyt itsestään neuloa itseään. En malta odottaa, että tämä ihana Pilvenreunalla -neule on valmis.

Talven mielenkiintoisimmat neulekirjat

Ihanaa neulontapävää kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Kirpputorien maailma – Käsityökirjat

4 kommenttia

 1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

  Jos mulla olisi riittänyt kädentaitoa, olisin tarttunut tuohon Outlander-kirjaan ja Hurmaavat hameet -teokseen. Minusta idea neulehameesta on ihanan tuore, vaikka itsekin olen niitä käyttänyt kasoittain 90-luvulla.

  • villananna kirjoitti:

   Minusta neulehame on hankala yhdisteltävä. En oikein osaa olla neuleessa kokonaan ja jotenkin taas ohuen yläosan kanssa hame voi olla vähän hupsu. Mutta siitä huolimatta minulla niitä on 😀

 2. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

  Siis ihana tuo Outlander-kirja! Täytyy kyllä ihailla neuleohjekirjojen tekijöitä, kun ihan joka teemaan on omansa.

  • villananna kirjoitti:

   Se on kyllä aivan ihana kirja. Itse vielä taistelen tuon neuletakin kanssa. Ehkä sitten pääsen aloittamaan jotakin muuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *