Hae
VillaNanna

Viimeinen ilta Yyterissä

Viimeinen ilta Yyterissä

Viimeinen ilta Yyterissä vietettiin kuinkas ollakkaan rantatamineissa kävellen pitkin rantaa. Katseltiin auringon laskua, imettiin tunnelma, näky sekä lämpö meihin niin, että varmasti muistetaan tämä reissu koko lopun elämämme. Aamulla onkin aikainen lähtö kohti Hämeenlinnaa ja uutta upeaa yöpymispaikkaa.

Viimeinen ilta Yyterissä

Täytyy sanoa, että en olisi halunnut millään lähteä Yyteristä, oli niin mahtavaa viettää rantalomaa täällä. Hassua, sillä meidän porukka ei ole mitään rantaleijonia, jotka jaksaisi kovin pitkään istuskella rannalla puuhastelemassa. Mutta tällä kertaa kyllä oltiin ja otettiin lunkisti, välillä kerättiin kamat kasaan ja mentiin syömään ja taas takaisin veteen riehumaan. Lokit täälläkin ovat aika inhottavia, hyökkäävät eväiden kimppuun aika nopeasti, joten tavarat kannattaa suojata. Variksista sen verran, että myös niitä rannalla on paljon ja varikset ovat sen verran älykkäitä, että osaavat avata myös reppujen vetoketjut. Että kannattaa huomioida myös tämä. Mies kävi hätistelemässä muutamia lokkeja toisten paikoilta pois kun hyökkäsivät syömään uimassa olevien eväitä.

Jäätelöt kannattaa myös suojata, jos haluaa omalla paikalla syödä, lokit kun täälläkin aika nopeasti nappaa jäätelön kädestä. Upeinta on tiirojen kalastusnäytökset. Kun oltiin Härdellin kanssa vedessä leikkimässä uimapatjalla, niin tiira nappasi kalan suuhunsa ihan meidän vierestä. Melkein siipi osui meihin, niin lähelle se sukelsi. Oli komean näköistä puuhaa. Eli linnut eivät pelkää ihmistä ollenkaan. Kannattaa siis hiukan seurata mitä ympärillä tapahtuu, ettei saa nokkasua päähänsä.

Ranta-asuna virkattua ja ommeltua

Koska koko päivä on mennyt uimapuvussa, niin illalla kun mentiin miehen kanssa kävelylle, halusin laittaa jotakin nättiä päälleni. Jos oltaisiin menty esimerkiksi lasillisille ravintolaan. Sitä ei kuitenkaan sitten lopulta jaksettu tehdä. Sen verran väsyneitä oltiin päivän touhuista. Myös tämä asu, virkattu bikinitoppi sekä housut on valmistettu keväällä samaan aikaan kun seurasin Deppin ja Heardin oikeudenkäyntiä. Eli siis minun oikeudenkäynti vaatteet tässä.

Oikeudenkäyntivaatteet

Bikinitopin ohje löytyy jälleen garnsudiolta, lanka on ostettu muutama vuosi sitten Turusta Puutorin kirpputorilta. Näissä ei ollut vyötettä, en tiedä siis muuta kuin, että lanka on puuvillaa. Housut on mistä tahansa pyjamahousujen kaavoilla tehdyt. Omani on itse piirretty monta kymmenen vuotta sitten. Mutta nämä ovat ihan tavalliset pyjamahousun kaavat, joten niitä löytyy lähes mistä tahansa lehdestä. Leveät, löysät housut, jossa kuminauha vyötärö. Heitin vielä kimononi niskaan ja hatun syvälle päähän, sillä aurinko porotti edelleen aika voimakkaasti taivaalla. Nyt voi sanoa, että on nautittu rantalomasta.

Viimeinen ilta Yyterissä

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Sifonkia ja pitsiä

Ranta-asu on tärkeää valita itselle sopivista materiaaleista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.