Hae
VillaNanna

Neulepaidasta ja huivista neuletakki

Tuossa kesällä löysin ilmaisosastolta kivan kevyen neulepaidan, josta tykkäsin todella paljon, kasari fiilistä löyty niin langassa kuin värissäkin. Ei kuitenkaan sen ajan tuotoksia. Jostain syystä paita on syksyn aikana löytänyt tiensä Lumppislaatikkoon ja nyt sen sieltä kaivoin toivoen, että jotakin kivaa siitä pitää saada tehtyä.
Väänsin ja käänsin sitä aikani kun päähäni pilkahti muisto tytön vanhasta huivista. Huivia on paljon käytetty mutta jotenkin en osaa sitä käyttää, huivi ei ole myöskään suostunut menemään Hopen kassiin, joten kaivoin huivin esiin ja aloin mallailla niin paitaa kuin huivia. Ja sitten välähti kuin salama taivaalla, silmiinkin sattui kun välähdys tuli niin yllättäen.
Paita keskeltä kahtia, huivi kiinni etureunaan ja kiinnitin, valmis! Siinä se salaman isku ja taas voi tätä neuletta käyttää ainakin seuraavat kymmenen vuotta. Ja mikä parasta, huiviakin pystyy vähän hyödyntämään. Se voi olla huppu, se voi olla hartiahuivi ta sitten ihan vaan lörtsönä roikkumassa kuin pyyheliina.

Asukuvassa vilahtaa myös ihanat bootsit, talvibootsit. Perusbootsien näköiset karvavuorella ja nämä olen löytänyt ilmaisosastolta, myös pöppylät on ilmaisosatolta (tällä hetkellä korjaamossa) ja myös valkoinen brodyyrinen t-paita on ilmaisosatolta löytynyt joskus vuonna papu ja herne. Pipo on vanha kuin heinälato ja turkistupsuun olen antanut monesti jo linkin…Kannattaa siis tehdä edelleen ne tupsuset itse.

Ihanat kintaat vanhoista farkuista, lisää vähän turkista niin lopputulos on erilainen

Ihanaa iltaa kaikille!
-Melissa-

14 kommenttia

 1. Katja Vuori kirjoitti:

  Hauska idea, ihanat nuo rukkaset 😀

 2. matkailijakirppu kirjoitti:

  Tuo huivikaulus on monikäyttöinen! 🙂 Ja kivat kintaat tosiaan!

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Todella kiva idea jälleen! ja nuo rukkaset ovat todella södet!

 4. Joanna Sormunen kirjoitti:

  Todella kiva idea! Ja näyttää myös hyvälle päälläsi. Kintaat ovat varmasti lämpöiset ja sopivat keleille.

 5. Karoliina Kazi kirjoitti:

  Nerokas idea ja kokonaisuus toimii! Kintaat ovat kauniit myös ja varmasti myös lämpimät!

 6. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon. Tykkään farkkuista tehdyistä rukkasista tosi paljon. Ne pitää hyvin tuulta 🙂

 7. Melissa L kirjoitti:

  Tämä on totta. Neuletakkia voi käyttää monella tavoin.

 8. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 9. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon. Kintaat on tosiaan <3

 10. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂 Kintaat on tosi lämpimät.

 11. enkulin käsityöt kirjoitti:

  Hauska idea.

 12. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

 13. Jokke kirjoitti:

  Nerokas yhdistelmä! Hauskasti yhdistyy kaksi tavaraa.

 14. Melissa L kirjoitti:

  Tästä tuli kyllä niin kiva <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *