Hae
VillaNanna

Pihan sohva sai uuden päällisen

Olen aikanani tehnyt meidän aikaisemman asunnon parvekkeelle lavojen päälle patjat, vanhoista patjoista, jotka päällystin farkuilla ja koska meille rantautui kaapista toinen iso patja, jolla emme tee mitään, päätin päällystää sen toisen lavan päälle. Päälystämisessä käytin jälleen tuunausjätettä, jota on kertynyt vuosien saatossa aika isot määrät. Nyt ei farkkujen tuunausjätettä ole kuin muutama suiro. jotka menee ihan eri tuunaukseen, kunhan saan aikaiseksi moisen.

Ompelu ei ole mitään helppoa ja oli suuria vaikeuksia saada erittäin painava päällinen laitetua patjan päälle. Koska farkut kuitenkin venyy ja paukkuu, niin sekin toi oman juttunsa hommaan. Vaikka kuinka mittaili, niin silti oli päällinen miten sattuu. Lopputulos on tyydyttävä, sormissa komeat vesikellot mutta fiilis on korkealla, sillä sain vihdoinkin tämän projektin valmiiksi, jota olen suunnitellut koko tämän muuton ajan. Eilen olikin ihanaa ottaa kunnon asento sohvalla, laittaa Netflix päälle ja pötkötellä ja katsella leffaa. Eipä muuta tarvita…Paitsi jäätelöä.

Patja on joku vanha patja, joka on kulkenut meidän mukana monet vuodet ja farkkujen alkuperä on Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto. En valitettavasti laskenut, kuinka monet farkut menee täysimittaisen patjan päällystämiseen, varsinkin kun palasia on valtavan monta. Vaikka homma olikin hankala ja takkuinen, niin olen varsin tyytyväinen tähän hommaan. Alan olla tyytyväinen myös muuten pihaan vaikka se tulee tästä muuttumaan kun saadaan porttia ja aitaa väsättyä, ehkä vasta ensi vuonna mutta kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *