Hae
VillaNanna

Ensimmäinen haaste vuodelle 2022

Ensimmäinen haaste vuodelle 2022

Vuoden ensimmäinen haaste on se, että en osta valmiita vaatteita edes kirppareilta ennen kesää. Tämän päätöksen tein tässä kun kävin herättelemässä keväistä minääni UFF:in tasarahapäivillä. Kävin kahtena eri päivänä, ensin 6€ päivillä ja myöhemmin 4€ päivillä. Myös meidän miesväki osti itselleen aivan ihania juttuja tällä kertaa mutta en esittele niitä tässä. Voin toki kuvata ne lähiaikoina, jos teitä miesten vaatteet kiinnostavat.

Ensimmäinen haaste vuodelle 2022

Ensimmäisenä singahdimme 6€ päiville Fredan Vintage kirppikselle, josta löytyi monta mielenkiintoista asiaa. Tämän jälkeen poikkesin pikaisesti viereiseen Kampin UFF:iin. Kampista löytyi minulle pöksyt uudeksi vuodeksi. Muutaman päivän päästä lähdimme 4€ päiville Arabiaan. Sieltä löytyikin sitten kaikenlaista myös miesväelle. Lähinnä paitaa heille. Tällä viimeisellä reissulla se sitten iski, ähky. Tämä ähky johtuu paljon siitä, että minulla on vino pino materiaalia, josta pitäisi alkaa ompelemaan sekä neulomaan asioita, joten autossa sitten sanoin ääneen, että nyt haastan itseni siihen, että keskityn tuon materiaalimäärän saamiseen vaatteeksi ja lopetan kesäksi vaatteiden ostamiset.

Mieheni vähän kummasteli asiaa mutta lopulta ymmärsi, että asia hiertää nyt sen verran, että on parempi tukea vaimoa asiassa. Miehet toki saavat hankkia itselleen tarpeeseen mitä ostavat. Minä sitten pyrin olemaan ostamatta mitään. Ommella ja neuloa saan, se on vähän tarkoituksin, että saan varastot katoamaan vähitellen. Ja parastahan on se, että voin esitellä teille asuja vaikka en ostaisi mitään aikoihin.

Ensimmäinen haaste vuodelle 2022

minun kevät näyttää värikkäälle

Näillä kirppiskierroksilla oli tarkoitus löytää kevääksi jotakin ihanaa ja piristävää, sekä tietenkin uudeksi vuodeksi jotakin sopivaa. Kaikki se löytyikin ja yksi enemmän, nimittäin löysin hyväkuntoisen aivan super söpön villakangastakin. Niin ihana ja minkä energian se tuokaan kun sen laittaa päälleen. Nappasin takin heti kainalooni kun tulin Fredan UFFin ovesta sisään. Näin sen heti, se hehkui punaisena ja lämpimänä huutaen, Melissa ota minut. Ja tietenkin otin. En todellakaan halunnut jättää tätä upeaa takkia oman onnensa nojaan mihinkään. Siitä on valtavasti aikaa kun minulla on viimeksi ollut punainen takki. Aikanaan minulla oli punainen matruusintakki, se oli aivan paras.

Mitä ostin?

Listalla oli tietynlaisia juttuja, mutta löysin niistä vain kolme. Lista on pysynyt monta vuotta samana ja onneksi se lyhenee vähitellen. Uskon tosin, että saan osan tehtyä itsekin. Katsotaan. Ei muuta kuin ompelemaan keskeneräisiä vain pois.

Freda

 • Punainen villakangastakki
 • Käsin neulottu neulepaita
 • puuvillaneule
 • Ruskea kauluspaita

Kamppi

 • Pitsimekko
 • Musta puhvihihainen paita
 • Keinonahkahousut
 • Korkeavyötäröiset satiinihousut

Ensimmäinen haaste vuodelle 2022

Arabia

 • Gapin neule
 • Keltainen neule
 • Mintun vihreä neule
 • Rosa neule
 • 2x vaaleat sammarit. Toiset leveä lahkeiset, toiset pillit

Miehet:

 • Miehet ostivat arabian UFFista kuusi paitaa, joita kaksi oli Härdellin (college sekä yksi ihut neule) ja mieheni osti neljä perusneuletta, joita voi hyvin käyttää opettajana koulumaailmassa. Vähän sellainen hajamielinen professori lookki. Sopii tosi hyvin miehelleni. Nyt vielä pitäisi pöksyjä löytää.

Vuoden ensimmäinen haaste on aloitettu, haastetta voi seurata Instassa ja keväällä laitan varmasti koosteen tänne blogiinkin. Mutta päivitän fiiliksiä enemmän Instaan. Joten jos tämä aihe kiinnostaa, niin hyppy sinne vain hopoti hop.

Ensimmäinen haaste vuodelle 2022

Nautinnollista viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Korkeavyötäröiset satiinihousut:

Uuden vuoden asu

10 kommenttia

 1. Älykodin avaimet kirjoitti:

  Tuo punainen takki on kyllä ihan löytö! Tosi pirtsakka! Tsemppiä haasteeseen ja kone kuumaksi ☺️

 2. Anne N kirjoitti:

  Upeita löytöjä teit! Varsinkin tuo punainen takki?

 3. Lohkare kirjoitti:

  Itsensä haastaminen ja kiusaaminen tekee toisinaan hyvää. ?

 4. Suvi H kirjoitti:

  Oikein kivoja löytöjä! ☺
  Itsekin tykkään kirpputoreilla käydä, mutta harvoin löydän itselleni mitään.

 5. Jowi kirjoitti:

  Haaste kuullostaa hyvältä ja sellaiselta mikä itsekin pitäisi tehdä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *