Hae
VillaNanna

Kenkäfriikin tunnustus

Hei,
Nimeni on Melissa ja olen kenkäfriikki!

Tässä muuton aikana on moneen kertaan todisettu, että jos en mitään muuta ole, niin kenkäfriikki. Rakastan kenkiä ja jo tuossa muuton alussa kun pakkailtiin tavaroita, laitoin ison määrän vaatetta ja kenkiä Hope- yhdistykselle. Nyt on vastaan tullut yksi iso ongelma täällä uudessa asunnossa. Vaikka asunto on isompi kuin aikaisempi asunto, niin kenkäni ei mahdu mihinkään, ei tosin myöskään vaatteeni mutta varsinkin kenkäni on ongelmatilanteessa.
Hope- yhdistykseen on siis jälleen kerätty kolme roskasäkillistä vaatteita sekä roskasäkillinen kenkiä. Ja kengät eivät ole kaikki vielä edes täällä. Vaatteista osa on menossa myyntiin VillaNannan kirpparille. Olen todella huonosti pitänyt koko kirppistä mutta ensi kuun aikana olisi tarkoitus laittaa homma liikkeelle. Joukossa on niin tuunauksia kuin muita juttuja.
Miksi minulla sitten on paljon kenkiä? Koska ne ovat minun keräilyn kohde. Monella ihmisellä on omat keräilynkohteensa ja minulla se on kengät. Minulla on käyttökengät sekä ne keräilykengät, joita en juurikaan käytä mutta kuvissa on useastikkin. En nykyään muutenkaan enää osta kenkiä, jos niissä ei ole jotakin hyvin mielenkiintoista. Välillä voi olla monta kuukautta väliä ennen kuin tulee seuraavat vastaan mutta nyt on pakko käyttää harkintaa, kaikkia kenkiä ei voi meille pelastaa.

Meille kenkähulluille on ryhmä feissarissa. Tervetuloa sinne
Kenkähullut
Tämä muutto on ollut aika mielenkiintoinen matka omaan itseeni myös, läpileikkaus siitä miten kulutan ja millaiset mieltymykset minulla on. Miten helposti tai vaikeasti minun on luopua asioista. Millaiselta tuntuu kun joutuu luopumaan asioista. Tämä on ollut yhtä kamppailua ja tunteiden paloa. Yritän kovasti muuttaa suuntaa siinä, että kenkiä ei niin isoja määriä enää meille tulisi mutta joka kerta kun yhdet kengät on käytetty loppuun ja joutuu heittämään ne roskiin, on hankittava vastaavat kirpparilta, jos sattuu löytymään. On kuitenkin hienoa, että Hopen kautta voin antaa ne sellaiseen kotiin, jossa niille on tarvetta ja käyttöä.

Mutta ihan mahtavaa on se, että tänään lähtee viimeinen kuorma vanhasta asunnosta ja sen jälkeen päästään aloittamaan kuvaamiset ja saan ne jutut tänne blogiin, jotka tein ennen kuin muutimme. Työtila toivottavasti valmistuu heinäkuuksi niin saan ompelukoneet tänne ja pääsen vihdoin ompelemaan. Sitä odotan ja kaipaan kovasti jo.

Mukavaa alkanutta viikkoa!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *