Hae
VillaNanna

Liivi vanhasta villakangashameesta sekä villapaidan tilkuista

Aikanaan löysin ihanan ruudullisen villakangashameen ilmaisosastolta, valitettavasti hameessa oli likaa,joka ei lähtenyt pesussa pois millään. Läjä projektin lumppulaatikosta löysin villapaidan osia, joita pystyin hyvin käyttämään tässä työssä. Laatikoita penkoessa löytyi vielä lasten rikkinäiset valjaat sekä keinoturkista. Näiden materiaalien kanssa alkoi hahmottumaan ajatus mitä tuosta hameesta tulisi. 

Hameen ja paidan jämän käytin kokonaan mutta valjaista jäi osia käyttöön vielä sekä keinoturkiksesta saa vielä vaikka mitä. Sain myös hienosti hameessa olleen lian piiloon ja uudesta vaatteesta tuli sellainen missä on monta sellaista elementtiä, jotka ovat suosikkejani ja mikä parasta vaate sopii täydellisesti näihin keleihin.
Paksujen neuleiden, villasukkien, erilaisten hameiden ja nilkkureiden lisäksi rakastan syyspukeutumisessa erilaisia liivejä ja niitä löytyy…On toppaliivejä, on turkisliivejä ja on näitä kummallisia sekametelisoppaliivejä. Kaikki yhtä käytettyjä ja kaikki yhtä tykättyjä. Parasta on se, että paksuja neuleita ja liivejä voi käyttää pitkälle syksyyn ennen kuin pitää laittaa takki päälle ja silloin mieluiten valitsen ohuen villasekoitetakin. Tavallaan vaikka olen täysin kesäihminen niin koitan jollakin tapaa kuitenkin nauttia syksystä ja löytää hyviä asioita myös. Ja nämä hyvät asiat ovat juuri pukeutuminen sekä syksyn kauniit murretut värit.

Mukavaa lauantaita!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *