Hae
VillaNanna

Oversize -tyyliä lyhyelle

Oversize -tyyliä lyhyelle

Oversize -tyyliä lyhyelle ei yleensä kauheasti suositella ja varsinkin, jos on muodokasta tyyppiä vartaloltaan. Itse olen aina tykännyt pukea itseni suuriin vaatteisiin, jo ihan nuoresta aikuisesta lähtien. Tokikaan en sitä aina ole tehnyt, kyllä minulta jo silloin löytyi se toinen tyylikin, tiukkoineen farkkushortseineen, maihareineen ja pikku toppeineen.

Oversize -tyyliä lyhyelle

Mikä on se syy miksi lyhyelle ja muodokkaalle ihmiselle ei suositella oversize -tyyliä? Ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että silloin näyttää vielä lyhyemmältä ja leveältä. Aina pitäisi siis yrittää jollakin tavalla tuoda esiin niitä hyviä puolia. Itse olen 158cm pitkä ja tiimalasivartaloa kantava rouvashenkilö. Mitat on tässä tiimalasissa isoja ja vatsaakin löytyy ihan riittävästi omiin tarpeisiin ja ehkä vähän ylikin. Lyhyt selkä ja pitkät jalat. Eli minä en ole paras mahdollinen tyyppi käyttämään näitä oversize asuja. Mutta käytän silti, koska niin niistä pidän.

Pyrin tuomaan kaikesta huolimatta edes hiukan vartalon mallia esille, joko esittelemällä pitkiä sääriäni tai tuomaan vyötäröä jotenkin esille. Joten tässä asussa minun oli jollakin tavoin pakko luoda vyötäröä enemmän esille ilman vyötä. Joten napitin paidan juopon nappiin ja näin sain vähän tekstuuria paitaan ja vyötärön seudulle. Liivikin veisi saman asian tässä tai slipoveri. Sää kuitenkin esti suuremman paukeutumisen, joten homma meni tähän.

Juopon napituksella uutta ulottuvuutta asuun

Juopon napitusta käytän paljon neuletakkien kanssa, harvemmin muun. Mutta hienosti homma toimii kyllä myös näiden oversize paitojenkin kanssa. Tulee hauskan näköisiä asuja kun kokoilee napittaa eri tavalla vaatteensa. Omassa asussa alaosaksi valikoitui trikoohame, jonka olen ommellut vuosia sitten ilman kaavaa. Tästä hameesta on myös ohje olemassa. Helppo ja noepa toteuttaa. Linkki ohjeeseen alla.

Uusi päivä uusi asu

Tämän paidan kanssa tosiaan sopii hyvin myös pyöräilyshortsit, leggarit tai nahkahousut. Niillä saisikin tuotua enemmän oman kropan mallia esille, mutta itse halusin enemmän tuota oversize -tyyliä, joten jatkoin paitaa hameella. Jalkaan valitsin sandaalit, joissa paksu pohja ja sain koko asuun näin kunnolla yli-ison tyylin. Mukana oli myös suuri kassi, jota ei nyt kuitenkaan näissä kuvissa näy ollenkaan. Ja koska töihin olin menossa, niin hiukset laitoin korkealle nystyrälle, joka minulla on aina töissä.

Oversize -tyyliä lyhyelle

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

 

2 kommenttia

  1. Petra - Sängyn alla kirjoitti:

    Hauska idea! Paita ja sandaalit on nyt ihan saman tyylisetkin 😊 Pukeutuminen on varmaan niitä asioita johon parhaiten pätee ”säännöt on tehty rikottaviksi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *