Hae
VillaNanna

Vanhasta bleiseristä pikkujakku

Huomenta ihanat!

Olen useamminkin täällä kertonut siitä, että rakastan kukonaskel kuviota mutta sen saatavuus kierrätettynä on useasti hiukan hankalaa. Mutta jos saan käsiini tätä ihanuutta, niin kyllä vain nappaan mukaani ja näin tein tuossa aikoinaan kun poikkesin Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolla. Laatikossa pilkisti suuren kokoinen bleiseri, joka ei ihan joka kohdasta vuorta ollut enää priimaa. Nappasin sen mukaani ja lopulta bleiseri löysi tiensä Lumppulaatikkoon. Viime keväänä sitten ompelin bleiseristä lyhyen jakun, jota voi käyttää hyvin alkusyksystä tai loppukeväästä.
Jakku sopii hyvin lähes minkä vaatteen kanssa pidättäväksi, kuten farkkujen tai hameen tai suorien housujen, myös leggaritkin toimii.

Samalla kaavalla tehtyjä takkeja löytyy täältä ja täältä.
Musta poolopaita on itse ommeltu myöskin. Poolopaita on erittäin helppo tehdä ihan tavallisesta peruspaidasta. Mittaa vain pääntien ja tekee niin korkean kauluksen kuin haluaa. Itselle poolopaidat on the juttu ollut aina mutta saatavuus näissäkin on aina niin ja näin. Aikanaan helpoiten näitä löytyi ihan Anttilasta. Trikoon hintaa en enää muista, sillä siitä on kymmenen vuotta aikaa kun olen ostellut trikoota. Palasta aikanaan sen olen napannut, paitakin on siis jo kymmenen vuotta vanha. Periaatteessa siis asuni hinta on 6€. 
Keveemmällä olisi tarkoitus kuvata tätä jakkua erilaisien vaatteiden kanssa, jotta voidaan nähdä miten monikäyttöinen jakku on. Itseäni ainakin sellaiset postaukset kiinnostaa ja varsinkin vloggaajat tekee videoita kyseisestä aiheesta. Miten yhdistellä jokin tietty vaate. 
Minusta on ollut todella kivaa saada vihdoinkin näitä vanhempiakin töitä kuvattua, kun tuo ompelukone elää aika hiljaista elämää tällä hetkellä. Toki jonkin verran ompelen edelleen mutta lähinnä tikutan. Haluan nyt aika paljon erilaisia neuleita ja tärkeää on saada nämä lankavarastot pienemmäksi mahdollisimman pian. Lupailin jossakin vaiheessa, etten tee enää yhtään pipoa tai muuta vastaavaa mutta kyllä pipojakin on tulossa ainakin pari. Muutoin onkin tulossa lähinnä puseroa ja mekkoa. 

Ihanaa lauantaita kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *