Hae
VillaNanna

Kesäsuunnitelmia

Kesäsuunnitelmia

Nyt tulee kesäsuunnitelmia tähän hups vaan. Tavallaan ei olla suunniteltu mitään, mutta tavallaan taas ollaan. Rantalomalle ollaan menossa ja ihan täällä Suomessa vain. Tästä onkin tullut perinne, että ahdetaan meidän minikokoinen auto täyteen tavaraa ja lähdetään kohti jotakin. Viime vuonne ihastuimme Yyteriin sen verran, että tänä vuonna matka suuntaa sinne jälleen. Olisi myös tarkoitus päästä Juku Parkkiin, joka viime vuodelta jäi kun oli huono ilma silloin kun piti sinne mennä.

Kesäsuunnitelmia

Tietyt asiat kuuluu meillä kesään jo vuodesta 2014 ja sama jatkuu. Vielä ei olla pyörän päälle päästy, ollut niin paljon muuta tässä parina päivänä. Mutta ehkä tällä viikolla vielä päästään ajelemaankin vähäsen. Mutta mitäs suunnitelmia meillä sitten oikein on?

  • Vuosaarenhuippu
  • Suomenlinna päivä
  • Aurinkolahdelle uimaan
  • Eiranrannalla kävely ja Helsingin jäätelötehtaan jädet (tehty)
  • Helsingin sambakarnevaalit (olleet jo)
  • Lomareissu
  • Pyöräretki
  • Lähialueella retkeily
  • Turistina Helsingissä

Siinä olikin jo aika paljon kaikkea. Tällä viikolla olisi tarkoitus mennä Vuosaarenhuipulle, eväät mukaan ja nauttimaan olosta. Tarkoitus olisi myös tehdä pyöräretki johonkin päin maailmaa. Mutta voi olla, ettei sitä ehditä nyt tällä viikolla. On aika alkaa pakkailla autoa. Mutta sitä ennen on saatava ommeltua muutamia juttuja reissulle. Ei aina tarvitse olla uutta, mutta jotakin pientä on saatava. On myös katsottava mitä langanjämistä saisi matkalla aikaan. Reissuun lähtee nimittäin ikuisuusprojekti, jonka olen vihdoin saanut valmiiksi.

Asu:

  • Mekko: Odd Molly, Bella kirppis
  • Hattu: Santa Monica Pier, hattukaupustelija
  • Kengät: UGG, Kierrätyskeskus
  • Aurinkolasit vahvuuksilla: Ray Ban, Nissen

Kesälomamatka

Meidän tämä vuotinen reissu ei ole kovin kummoinen, emme siis etene samoin kuin aikaisemmin. Vietämme Turussa vähän pidemmän pätkän ja sieltä siirrymme paikasta toiseen. Sama pätee myös silloin kun siirrymme kohti Poria. Sieltä käsin menemme sinne tänne. Yyterissä vietämme aikaa myös camping -alueella, samoin kuin viime vuonna. Olemme varanneet jälleen bungalowin.

Tällä kertaa Yyteriin eivät koirat tule, vaan jäävät hoitoon. Parempi olla tutuissa maisemissa koirien kuin olla mukana. Söpöllä oli niin vaikeaa viime vuonna. Tai tutulla hoitajalla ja me voimme maata rannalla koko päivän ilman stressiä koirista. Aika ihana fiilis kun on loma ja voi tehdä mitä haluaa. Toki haluaisin lähteä myös Krakovaan, mutta on pakko pysytellä Suomessa, kun tuo Kalifornian matka vei mehut.

Tässä kuitenkin tämän kesäloman suunnitelmat, saa nähdä saadaanko kaikki toteutettua. Mitä sinä meinaat tehdä tänä kesänä?

Kesäsuunnitelmia

Nautinnollista päivää!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

6 kommenttia

  1. Diiskuneiti kirjoitti:

    Kivoja kesäsuunnitelmia teillä. Itselläni tämä kesä on ollut jotenkin vaisu, tuntuu etten ole tehnyt mitään muutakuin ollut töissä vaikka olihan tuossa jo kolmen viikon kesäloma ja vielä viikko edessäkin. Tuo Yyteri alkoi kiinnostelemaan, oletko kirjoittanut niistä bungaloweista blogiin?

    • villananna kirjoitti:

      En ole tainnut mitään sen enempää kirjoittaa, mutta tuossa on linkki viimevuotiseen postaukseen, siinä ainakin hiukan näkee tuota bungalowia, jossa olimme. Ne on campingissa ihan rannan tuntumassa.

  2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    Joitakin saman tyyppisiä juttuja on minunkin kesääni tavannut kuulua vuodesta toiseen, kuten vaikka reissu tai pari, kesäteatteri usein, tuoreita mansikoita, jäätelöä ulkona nautittuna, onhan näitä …

  3. Petra kirjoitti:

    Ihanat kuvat! Ihailen aina teidän perheen perinteitä 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *