Hae
VillaNanna

Ilmaisosastolta bongattua

Ilmaisosastolta bongattua

Ilmaisosastolta löytyi minulle jotakin, jota rakastan paljon. Nimittäin lörtsyneule. Näitä rakastan yli kaiken ja muutama tällainen löytyy kaapista. Näitä paitoja on helppo käyttää töissä ja voi pukea miten tahansa päälleen. Paita nyt ei ihan priima kunnossa ole, mutta en kyennyt jättämään sitä laariin odottamaan toista kotia, vaan nappasin paidan mukaani.

Ilmaisosastolta bongattua

Ilmaisosastot ovat minulle paikkoja, joissa tykkään käydä penkomassa ja tekemässä mitä kummallisempia löytöjä. Tosi asia on, että ilmaisosastojen laatu on heikentynyt valtavasti ja niissä käy ihmisiä, jotka tyhjentää laarit nopeasti. Osa on jälleenmyyjiä, osa taas ottaa tarpeeseen. Mutta en valita, toki itsekin pystyn menemään kukkaron kanssa myymälän puolelle, mutta tuunauksissa mieluiten käytän juuri ilmaisosaston vaatteita.

Mutta palataan harmin jälkeen itse asiaan. Nimittäin tähän ihanaan lörtsypaitaan. Paita helppo viskata topin päälle, laittaa koruja ja ei kun menoksi. Tämä paita on myös epäsymmetrinen helmastaan, joten toimii hyvin leggareiden kanssa myöskin. Takapuolta ei tarvitse kaikille esitellä koko ajan. Minun aikanaan ja varsinkaan töissä. Huoleton ja nopea arkiasu.

Neuleet on mun juttu

Neuleet ovat vuosia olleet minun juttuni, colleget eivät niinkään. Neuleet on helppoja käyttää ja asun kuin asun saa eri näköiseksi eri tyyppisillä neuleilla. Itse tosin tykkään eniten over size -malleista sekä enemmän pehmeistä ja hattaran oloisista paidoista. Ne ovat ihan parhaita, mutta myös tällaiset löysät, painavaa lankaa sisältävät paidat ovat kovassa käytössä minulla. Jotenkin tulee kasariluvun safarityyli mieleen näistä tai ainakin tästä paidasta, vaikka paita onkin ihan kertakäyttömuodin esikuva.

Yleensä en tällaisia ota, mutta tämä on nyt poikkeus ja kun huolsin paidan, sen ulkomuoto parani paljon. Uskon, että elinikäkin pitkittyi kunnon huollolla ja minun käytössä paita nyt saa elinvuosia paljon lisää, ei vain muutaman viikon, vaan vuosia.  Siksi tämä onkin aika kivaa puuhaa. Paita oli aika nukkainen, tahrainen ja näki kauas, että oli väärin pesty ja huolto jäänyt kokonaan tekemättä. Ensin poistin pesunukan nukanpoistajalla. Tahrat saivat sappisaippuaa ja märkä paita oikeanlaisen tasokuivauksen. Lopputuloksena aivan uusi paita.

Kivan rento päivänasu on parasta päivässä.

Ilmaisosastolta bongattua

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Vanhoista rannekoruista korvikset

Vanhoista koruista uusia koruja virkkaamalla

8 kommenttia

 1. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  aikamoinen löytö!

 2. Jasmin kirjoitti:

  Ihana neule! Sopii sulle todella hyvin! ?

  Erikoiset ja tyylikkäät korvikset!?

 3. petra kirjoitti:

  Teet aina hyviä löytöjä! 😃 Saisko sulta toivoa postausta eri materiaalien huollosta ja ylipäätään miten saat lisättyö vaatteen ikää? 😊

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Ihana neule ja kenkämyyjänä tietty kiinnitin huomion sun kenkiin – ihanat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.