Hae
VillaNanna

Viime viikon puuhia

Viime viikona puuhia

Viime viikon puuhia on ollut: Ompelua, ostoksia, hengailua, laatikkoprojektia ja asukuvia. Eipä oikein muuta. Kelit ovat olleet mitä on, en ole sen vuoksi oikein saanut lomastani kiinni, toki myös meidän lomamatkan keskeytyminen on vaatinut omat veronsa. Vieläkin kun asia vähän harmittaa, mutta siihen on tulossa muutos. Mutta enpä kerro vielä siitä mitään.

Viime viikon puuhia

Viime viikolla oli aika hulabaloota, päivät meni tosi nopeasti ohi, en välillä ihan edes tajunnut, miten nopeasti kaikki kävi. Illalla vain ihmettelin, että mitähän ihmettä, äsken heräsin ja oli aamu ja nyt mennään nukkumaan. Käsittämätöntä. Päivät kului aika pitkälti seuraavasti: Aamu herätys, kahvi ja aamupala, koirat lenkille. Valmistautumista ja hyppy autoon ja tekemään asioita, kotiin ja nukkumaan. Pari päivää oli sellaisia, että syvennyin ompelumaailmaani. Polkupyörät ovat siis hyvin jemmassa varastossa. Niitä ei olla otettu sieltä pois koko kesänä. Vain poika pyöräilee kavereiden kanssa joka päivä. Me ei olla pyöräilty yhtään ja se harmittaa vietävästi. Kelitkin on vähän haasteelliset minulle.

Kävely Pasilassa
  • Pasila on kuin betoniviidakko, mutta se yllättää. Kaikkea ei nää autolla ajaessa ja siksi Helsinki ei aina kaikille avaudu. Nähdään vain Pasilan harmaat toimistotalot ja Tripla valtavine asuntoineen ja hotelleineen. Kun sukelletaan apostolinkyydillä Pasilaan sisälle, niin nähdään jotakin aivan muuta. On vihreää, metsää, hiljaista.

Pasila siis osottautui aika hurmaavaksi asuinalueeksi, yllätyksiä tuli vastaan todella paljon ja nähtävää oli. Oli oikein kiva nähdä tällainen puoli Pasilaa ja tietenkin tykättiin myös ihan uusista asuintaloista, joita oli valmistunut alueelle myös. Kaikki ei välttämättä tykkää, mutta me tykättiin.

Viime viikona puuhia

Viime viikon ompelut

Viime viikko oli ompelun kulta-aikaa. Ompelin aika paljon kaikenlaista, laatikkoprojekti nytkähti kunnolla käyntiin ja tulevana viikonloppuna viimeistään on ommeltava loput leikatut hommat. Valitettavasti kaksi työtä on jälkeen päin purettu atomeiksi ja ompelen ne uudelleen yhteen toisella tavalla myöskin, jos viikonloppuna ehdin. Ehkä teen sen vielä tässä viikolla, jos kelit ovat tällaiset mitkä ovat.

Mitä ompelin?

  • Mekko
  • 2x kenkäpussi matkalaukkuun
  • 2x toppi (molemmat purettu)
  • 2x minikokoiset meikkipussit käsimatkatavaroihin
  • Kahdesta paidasta yksi

Leikattu:

  • Mekko

Kesken:

  • Mekko, jossa virkattu yläosa

Aika pientä ompelua, mutta siitä huolimatta paljon hommaa, varsinkin kun konttailee lattialla, niin ei ole niin helppoa sitten ompelut enää. Itse nimittäin väsyn aika pahasti kun konttailen lattialla. Vanhuus ei tule yksin, vaan myös erilaiset vaivat. Mutta onneksi nyt ei hetkeen tarvitse konttailla kun konttailut on tehty, nyt pitää vain ommella.

Viime viikona puuhia Viime viikona puuhia

Viime viikon asuja

Viime viikon asut ovat olleet aika mitä sattuu. En ole jaksanut juuri panostaa ulkonäköön kun ei olla missään tärkeässä oltu. Käytiin muistaakseni kerran ulkona syömässä, muutoin grillailtiin kotosalla. Grilliruokaa on siis mennyt ja paljon. Ollaan kesän aikana syöty niin paljon ulkona, että on alkanut hiukan tökkiä ravintola ruoka. Siksi ollaan ruokittu itsemme kotona. Tillisilliä on siis mennyt mun sisuksiin oikein kunnolla ja oman maan perunoita ja salaattia.

Päivän asut

  • Maanantai: Kaikki vaatteet on ostettu keväällä Uffin tasarahapäiviltä, neuletakki on jonkun neuloma ja on aivan ihana. Hiusdonitsi on itse tehty ja kengät ostettu muutama vuosi sitten laivalta kun menimme Ahvenanmaalle. Olin unohtanut pakata omat sandaalit mukaan.

Viime viikona puuhia

  • Tiistai: Tiistaina päällä oli body, jonka olen ostanut Abbot Kinney Boulevardilta. Adidaksen liikkeestä. Olin lähes koko päivän pelkällä bodylla, mutta ulos mentäessä laitoin kyllä housutkin jalkaan, eli kaverina mustat verkkarit, jotka ovat olleet kaapissa monta vuotta.

  • Keskiviikko: Keskiviikkona päällä oli Odd Mollyn tunika, joka on ostettu kirpparilta, ehkä Bella kirpparilta, housut on myös jostain kirpparilta, en vaan muista mistä, söpö reppu on saatu kaverilta (on käsityötä) ja jalassa paljon käytetyt Dr. Martensin sandaalit. Korvissa pitkästä aikaa korvikset, jotka olen itse tehnyt.

  • Torstai: Torstaina päällä oli itse neulottu t-paita ja Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta löytynyt hame. Vyölaukku oli tällä kertaa vyötäröllä ja se on ostettu IdeaFix -kaupasta Krakovasta. Jalassa kengät, jotka olen ostanut Kierrätyskeskuksesta.

Viime viikon puuhia

  • Perjantai: Tuon päivän vietin kokonaan Hogwarts collegeasussani, joka on ostettu Hollywoodin Universal Studiosta, jalassa uusimmat adidaksen lenkkarit, jotka mieheni sattui näkemään Uffissa. 

  • Lauantai: Myös lauantaina viihdyin hyvin verkkareissa. T-paita on jostakin kaupasta, uutena ostettu tosin. Tarvitsen t-paitoja paljon talvisin neuleiden alle. Jalassa Adidaksen verkkarihousut, jotka ostin Abbot Kinney Boulevardilta. Kotona vain maleksin ja ompelin.

  • Sunnuntai: Sunnuntaina ei jaksanut enää katsella seiniä, niin puin päälleni takin ja paidan, jotka on Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja housuihin, jotka olen aikanaan saanut tytöltäni. Jalassa jälleen kengät, jotka on ahvenanmaan reissulta hankitut.

Viime viikona puuhia

Viikko siis meni tosiaan pitkälti vain olovaatteissa. Mutta se ei haittaa yhtään mitään. Onneksi hiukan sentään laitoin nenääni ulos ovesta. Minun makuuni ilma oli aiak kylmä, joten en senkään vuoksi juuri ulkona ollut. Kyllä, minä voin unohtaa itseni neljän seinän sisälle toviksi ja keskittyä vain ompeluun ja neulomiseen. Meidän viime viikon puuhia oli tässä.

Millainen oli sinun viikkosi?

Mukavaa päivää!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *