Hae
VillaNanna

HELSINGIN TIETOKONEMUSEO & PELIKONSOLIMUSEO

Helsingin tietokone-ja pelimuseo on pikkuinen ja suloinen kurkistus menneeseen maailmaan. Museo on harrastepohjainen ja näin ollen paljon jäi uupumaan hommasta. Mutta siis kaikkinensa hauska kohde, jossa voi kertoa hyvin lapselleen, että tällaista itse pelasi ja lapsi voi sitten opettaa mitkä pelit on hänen ajan juttuja. Vanhat tietokoneet kiinnosti todella paljon meidän Härdelliä. Olivat niin hassuja monet.
Kun sanoin, että jotain jäi uupumaan, niin olisin toivonut joitain historiikkeja myös laitteista, missä käytetty ja milloin yms. Vähän tasutatietoa, pelkät tekniset tiedot ei juuri kerro mitään sellaiselle, joka ei niitä juuri harrasta, minäkin saan enemmän irti kun saan tutustua historiaan, samoin tuo meidän juniori. Toki ymmärrän tämän miksi sellaista ei ole mutta se jäi vähän mietityttämään.

Museo on Verkkokauppa.comin tiloissa Jätkäsaaressa, joten jos siellä päin liikkuu, niin kannattaa pistäytyä muistelemassa menneitä, jos tulee kauempaa niin kannattaa ehdottomasti käydä rakennuksen katolla fiilistelemässä näkymiä sekä tuntemassa se voimakas tuuli mikä ylempänä hulmuaa. Näköalaterassilla on myös hävittäjä, jota voi ihmetellä. Museoon sekä terassille on vapaapääsy.

*     *     *     *     *
Reissulle valitsin jälleen yhden aikaa sitten ommellun viskoosimekon, jota on tullut käytettyä ihan liian vähän ja niin kuin aikasemmasta postauksesta huomaa, mekkoa voi yhdistää ihan miten tahansa. Mekko on oikeastaan aika kivakin, vaikka alunperin ihmettelin kovasti miksi ostin kankaan. Ei ihan mun kuosi ja mallikin vähän liian mummo, mitä minulla tuossa kohtaa aika paljon oli. Ompelin näitä vaikka en niitä koskaan niin pitänytkään. Mutta nyt pidän, minulla alkoi nyt mummokausi. 

*     *     *     *     *

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *