Hae
VillaNanna

Vihreä froteemekko

Vihreä froteemekko

Vihreä on päivän väri, eikö niin? Vihreä froteemekko on meikäläisen tämän vuoden the juttu, ihan varmasti, sen verran ihana tämä oli päällä. Mekko ei nyt ihan suoraan ole tyyliäni mutta hyvin se toimii. Ainut mikä tässä mekossa on huonoa, on hihojen tiukkuus. Ne ovat makuuni liian tiukat ja kun kangas ei veny yhtään, niin ollaan tilanteessa, että minua ahdistaa hirmuisesti. Ehkä hihat saavat pienen muodonmuutoksen tai sitten ei.

Vihreä froteemekko

Äitienpäivä oli aivan ihanan lämmin, joten sujahdin suloiseen kesämekkoon, jonka olen muuten ostanut Mankkaan Akselista tuossa joulukuun alussa, tarkoitus oli ottaa mekko mukaan Kaliforniaan, mutta jätin mekon kotiin. Ei sille lopulta käyttöä olisi ollutkaan kun siellä kelit eivät olleet sitten joka päivä sen 25-30 astetta. Mutta nyt sain mekon vihdoin päälleni. Mekko on froteeta ja sopi myös hyvin vihreään tunnelmaan.

Mankkaan Akselissa tulee käytyä harvoin, mutta aina sieltä löytää kaikkea ihanaa. Vielä tulee nimittäin juttuja, joita piti ottaa mukaan Kaliforniaan mutta jätin ne lopulta kotiin. Ja ne ihanuudet on kaikki Mankkaan Akselista. Varmaan kesällä sitten seuraavan kerran tulee käytyä siellä. Nyt ei moiseen ole yhtään aikaa. Suosittelen kuitenkin paikkaa kovasti. Kyseinen paikka on Espoossa, jos siellä päin kulkee, niin kannattaa käydä.
Vihreä froteemekko

Kesämekot on parasta kesässä

Minulle kesämekot on ihan parasta kesässä, toinen juttu on jäätelö ja retkeily. Muuta ei tarvita koko kesänä. Seikkailu mekko päällä jäätelö kädessä on muuten sellainen yhdistelmä, että oksat pois. Pelkkä ajatuskin saa meikäläisen odottamaan entistä enemmän kesälomaa ja kaikkea sitä kivaa mitä tulen silloin tekemään. Olemista, ompelua, virkkailua yms. Kesäloma on näin suunniteltu. Muuta ei tarvita. Tai on muutama asia mitä toivon kesälomalta, mutta katsotaan nyt miten kaikki toteutuu ja toteutuuko mikään.

Täytyy sanoa, että meikäläisen kesämekko arsenaali on sen verran laaja ja kattava, ettei välttämättä tarvitse yhtään enempää valmistaa, mutta toisaalta kankaita tuossa olisi vielä iso määrä ja kaavojakin on kaiveltu sillä silmällä, eli jotain kivaa on kyllä tulossa vielä Muutama mekko voikin vielä mahtua kaappiin. Mutta mitä sanotte tästä ajankohtaisesta vihreästä mekosta?

Vihreä froteemekko

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Pöytäliinoista mekko

Vanha mekko uudeksi mekoksi

Paitamekko

Tekstiilijätemekko

2 kommenttia

  1. Ansku/Pisaroita Liljarannasta kirjoitti:

    Voi että sun mekko vei heti ajatukset 70-luvulle 😊 Tuo väri, kuosi ja malli 👌 Niin kiva taas pitää mekkoja, sillä itse käytän vain kesäisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *