Hae
VillaNanna

Kaunis sunnuntai

Eilen oli aivan ihana päivä Helsingissä, aurinko paistoi, oli hieman pakkasta ja tuuli ei tuivertanut. upea, raikas ulkoilusää. Monet ihmiset näyttivät olleen samaa mieltä asiasta kanssamme, koska niin monet olivat lähteneet ulkoilemaan. Härdelli ei vieläkään päässyt mukaan kovan yskän vuoksi vaan vain me kaksi, mies ja minä lähdimme pienelle reippailuretkelle kuvaamaan ihanaa Vantaanjokea.
Olen tarvinnut erittäin paljon nyt veden äärellä olemista ja meren tyrkyistä kun pääsee joelle, niin maailma on ihan toinen. Joen virtaus oli mieletöntä, sitä ei samanlailla nää kuvissa miten sen näkee luonnossa. Vesi tekee upeita kuvioita virtauksen vuoksi. Millainen voima se onkaan, joki on yhtä kesytön kuin merikin, ei samalla voimalla mutta kuitenkin.
En tarkentunut ottaa takkia pois niin ette valitettavasti saa nähdä ihanaa neulettani, jonka olen ommellut aikaa sitten. On todella ihana tehdä löytöretkiä omaan vaatekaappiin ja ottaa käyttään vaatteita, joita ei ole aikoihin käyttänyt. Yleensä kun laitan sellaiset vaatteet hope-yhdistykselle, joita en siivouksen välissä ole käyttänyt mutta muutamia en siitä huolimatta laita. Tätä kyseistä paitaa en ole käyttänyt pariin vuoteen mutta en ole halunnut laittaa sitä pois. Eikä ole kannattanutkaan. Sama juttu leggareitteni kanssa. Ne ovat ohutta villasekoitetta ja käytän niitä vain talvisin, kun ovat muulloin aivan liian kuumat. Pipo on teille tuttu juttu, olen sen neulonut aikaa sitten lankajämistä. Kaulaliina sekä kengät ovat Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Tällainen päivän asu on kyllä ihana. Itse tehtyä ja kierrätettyä, niin minun juttuni.

Olen tässä kotona lusmuillessani kovasti miettinyt mitä tarvitsen kevään ja kesän aikana ja etsinyt myös vähän punaista lankaa tyyliini. Pinterest on ollut kovassa käytössä ja nyt kun aloitan kaappien tyhjennyksen, niin on hyvä tutkia ideoita miten voisin yhdistää näitä omia vanhoja vaatteita uudelleen ja eri tavoin. Ideoita on tullut ja sen mukaan myös uudenlaista tyyliä olen alkanut testailla. Minä kun laitan puulle roikkumaan oman yhdistelmän jostain ideasta, jonka olen löytänyt Pinterestistä. En siis juuri ole tuunauksia katsellut mutta monen monta muuta juttua. Vaikka innostuin uudenlaisesta pukeutumisesta niin edelleen boheemi pukeutuminen on enemmän mun juttu ja siinä pitäydyn. Mutta on kiva leikitellä tyyleillä.

Hyvää alkanutta viikkoa!
-Melissa-

12 kommenttia

 1. Elisa Lpp kirjoitti:

  Onpa kiva asukokonaisuus 🙂
  Iloista uutta viikkoa!

 2. Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti:

  Aurinko teki kyllä hyvää! Kivoja kuvia 🙂 Mukavaa uutta viikkoa Sinulle!

 3. marja liljeström kirjoitti:

  Veden äärellä on hyvä olla. Minua se jotenkin rauhoittaa. Täällä ei ole merta. Mutta lempeälle järvelle tuijottelu riittää. Vähän sama kuin tuleen tuijottelu. Minullakin pukeutuminen menee vähän boheemin puolelle. Parikymppisenä olin aito hippi ja boheemi. Kauniita kuvia.

 4. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 5. Melissa L kirjoitti:

  Teki kyllä todella hyvää 🙂

 6. Melissa L kirjoitti:

  Kyllä, veden äärellä oleminen rauhoittaa valtavasti minuakin ja poistaa stressiä. Helsingissä on joka puolella vettä ja se on hieno asia 🙂

 7. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Upeita kuvia, etenkin tuo sorsakuva on ihana!

 8. Niina / une petite life kirjoitti:

  Eilen oli kyllä niin kaunis päivä! Helsingissä on kyllä ihan parasta juuri meren läheisyys. Ihania kuvia 🙂 mukavaa tiistaita!

 9. Minnea Muru kirjoitti:

  Nyt on kyllä ollut muutaman päivän todella ihana ulkoilukeli! Piristää mieltä kummasti, kun näkee taas vähän aurinkoakin 🙂 Ihanat valoisat kuvat!

 10. Melissa L kirjoitti:

  Sorsia oli valtavasti tuolloin uiskentelemassa joessa.

 11. Melissa L kirjoitti:

  Aivan totta. Ihan parasta <3

 12. Melissa L kirjoitti:

  aivan ihanat kelit. Vaikka en tykkää pakkasesta ja kylmästä niin siitä huolimatta oli kiva käydä kävelyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *