Hae
VillaNanna

Korkeavyötäröiset farkkushortsit

Korkeavyötäröiset farkkushortsit

Korkeavyötäröiset vaatteet on minun juttu, matalat vyötäröt jätin aikaa sitten muille, ne ovat niin epämukavia päällä. Ainakin nyt kun painoa reippaasti ja jenkikset tursuaa helposti. Korkeavyötärö antaa muutoinkin kauniin muodon vartalolle. Tiimalasivartalo korostuu juuri tämän tyyppisissä vaatteissa.

Korkeavyötäröiset farkkushortsit

Espanjalainen kaavalehti Patrones sekä italialainen La mia Boutique -kaavalehdet ovat minulle sellaisia lehtiä, että kun haluan jotakin erilaista ja näyttävää, niin ompelen niistä. Shortien kaavat ovat Patrones lehdestä ja Paidan olen ommellut Kotilieden Käsityö 7/2020 -lehden kaavalla. Patrones lehden numeroa en nyt tähän hätään löytänyt. Välillä käy siis näinkin, että tosiaan lehti katoaa kuin tuhka tuuleen, kun olen postaamassa asusta juttua. Mutta sen voi tänne lisätä heti kun lehti osuu taas käteen.

Itse tosiaan pidän paljon korkeavyötäröisistä vaatteista juuri sen vuoksi, että saan näppärästi muokattua vartaloani millaiseksi haluan. Vaatteilla voikin helposti leikitellä ja muokata vartalon muotoja kun valitsee tietyt mallit, värit ja kuosit. Syksyllä ja talvella näiden shortsien kanssa voi helposti pukea toisentyyppiset vaatteet, kuten kauluspaidan ja paksut värikkäät sukkikset, pitkävartisten saappaiden kanssa. Mikä ikinä itseään miellyttää. Näiden kanssa sopii myös lenkkarit ja trikoopaidat. Maiharit tai bootsit. Eli kun valitsee eri tyyppisiä vaatteita shortsien kanssa, saa niistä kesäiset tai talviset versiot, myös ulkonäkö muuttuu helposti kun vaihtaa eri vaatteita shortsien kanssa.

Kuvissa vilahtavat ihanan värikkäät balleriinat on ostettu aikaa sitten Kierrätyskeskuksesta ja ne sopivat niin hyvin näiden farkkushortsien kanssa. Minulla olisi tarkoitus vaihtaa kenkiin toisenlaiset nauhat, kunhan sopivat nauhat tulee vastaan jossakin. Leveää satiininauhaa, se toimii näiden kanssa oikein hyvin.

Korkeavyötäröiset farkkushortsit

Syksy tuli yhdessä yössä

Olen potenut migreeniä tässä lauantaista asti, ja tänään olisi tarkoitus hypähdellä työmaalle. Migreeni on tuonut jälleen pikkuisen pelon tuonne takaraivolle, enkä millään haluaisi näitä sekoittamaan elämääni juuri nyt. Itse epäilen tämän migreenikohtauksen liittyvän näihin jännityssärkyihin, joita minulla on jäänyt noiden RCVS -kohtausten jälkeen. Mutta koska parvekkeen ovi oli auki koko viikonlopun, niin tunsin syksyn tuoksun sekä viileyden ihollani, vaikka olinkin tukevasti pimeässä peiton alla koko viikonlopun sekä alkuviikon.

Yleensä tässä vaiheessa kirjoittelen ja esittelen kaikkia ihania syysvaatteita, mutta huonolta näyttää tällä hetkellä sen suhteen. En ole ommellut yhtään mitään ja ompelutilakin pitää saada siivottua ennen sitä hommaa. Pitää etsiä syyskankaat esille ja alkaa vähitellen rakentamaan syksyn ihanaa vaatekaappia. Iso määrä takkikankaita odottelee siis kaapissa tekijäänsä. Jos ei vielä ollut takkeja kaapissa, niin tämän jälkeen niitä kyllä on ja paljon. Syksy on siis saapunut keskuuteemme! Minulla on aika siis vihdoin esitellä minun Fidan löydöt, jotka tein tuossa elokuun alussa.

Korkeavyötäröiset farkkushortsit

Kivaa  päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Tässä on sellainen vaate, joka menee reippaasti mun mukavuusalueen ulkopuolelle. En koskaan pystynyt pitämään korkeavyötäröisiä housuja. Varmaan pitäisi kokeilla, koska ne näyttävät aivan upeilta 😍.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.