Hae
VillaNanna

Saumuri muuttui soittorasiaksi

Miten tässä näin kävi? Miten saumuri muuttui soittorasiaksi? Aivan käsittämätön tilanne ja tapahtuma, joka on johtanut siihen, etten ole voinut toteuttaa suunnitelmiani! Niitä tiettyjä suunnitelmia, joita halusin esitellä täällä blogissani nyt…

Minulla päättyi työt sunnuntaina ja päätin viettää syyslomaa tässä välissä, ennen kuin työt jälleen jatkuvat. Syy tähän oli se, että saan rauhassa ommella, ommella ja taas ommella. Lukkiutua kotiin ompelukoneiden kanssa ja toteuttaa kaikki suunnitelmat, joita on päässä sekä paperilla. Tokikaan tämä ei tarkoita sitä, etten mene ulos ollenkaan, tarvitsen myös ulkoilua, mutta tuo on aina se suunnitelma ja se asia, jota teen…Haluan kadota ja muuttua yhdeksi ompelukoneiden kanssa.

Saumuri muuttui soittorasiaksi

Intoa puhkuen sitten maanantaina putsasin koneet ja huolsin ne ja sain kuin sainkin muutamat asiat tehtyä ennen kuin saumurini päätti, että minä en ole mukava ihminen ja alkoi temppuilla. Temppuilun tuoksinnassa saumurin alasieppari vääntyi ja tästä murheenkryynistä tulikin soittorasia. Maanantaintai meni siis siihen, että mietin mitä teen tämän varasaumurin kanssa ja milloin saan vietyä minun pääsaumurin huoltoon, siitä kun on poljin rikki, se poljin on sen verran arvokas, että olen halunut hiukan siirtää huoltoa…

Nukuin yön yli ja päätin tiistaina etsiä paikan, joka myy varaosia. Osaanhan minä itse vaihtaa tuon alasiepparin tästä saumurista, on sen verran helppo homma…Löytyi vihdoin liike, josta varaosia saa mutta eipä ole mitään vastausta tullut siihen, että löytyykö juuri tämän merkin alasiepparia heiltä. En viitsisi turhaan lähteä hakemaan ja tiedustelemaan tuota. Laiska kun olen. Eli saumuri on edelleen odottamassa ja minä hermo rauniona!

Saumuri muuttui soittorasiaksi

Mitä sitten tehdään?

Koska hermot meni, niin tarvitaan lankaa ja puikot auttamaan hermojen lepyttelyssä. En jatkanut kesken eräisiä töitä, vaan kaivoin ylijäämäkeriä arkustani ja aloin neuloa vihdoin monta vuotta suunnitteilla ollutta skappel -neuletta. Tästä neuleesta kerron erikseen enemmän kunhan saan valmiiksi. Ky1seinen neule on todella helppo ja nopea tehdä, tällä hetkellä puuttuu enää toinen hiha, viimeistely ja valmis. Tämä neule on aloittelijan unelma ja lopputulos on näyttävä. Eli kannattaa tehdä.

Tämä on se paita, joka lähtee mukaan Krakovaan. Tämä on se paita, josta tulee Krakovan myötä yksi voimavaatteistani. Jo nyt näen miten ihanan lämpöinen, pehmeä ja täydellinen tästä on tulossa. On vaan kovin vaikeaa malttaa olla esittelemättä tätä etukäteen täällä blogissa, varsinkin kun en uusia ompelujuttuja pääse ihan heti esittelemään täällä.

Spy

Kun kutimet heiluu, niin tarvitaan aina jotakin muutakin ja minulle se oli Netflixin minisarja Spy. Spy kertoo oikeasta vakoojasta, jonka elämä oli kuin suoraan 007 tarinasta. Sarja on todella hyvä ja jännittävä, vaikka lopputuloksen tietää, niin koko ajan toivoo, että lopputulos on toinen. Eli Cohen on suuri sankari Israelissa tänä päivänä. Ja sarja seuraa hyvin hänen jalanjälkiään Argentiinassa sekä Syyriassa. Tämän sarjan aikana paita valmistui käden käänteessä.

Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille!

-Melissa-

Seuraa minua: InstagramFacebook

Lue myös: 

Hattaran pehmeä villapaita

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Näyttää ihanan pehmeältä ja lämpöiseltä 🙂 Rentouttavaa viikonloppua <3

 2. Minna kirjoitti:

  Voi harmi, että saumuri hajosi, juuri kun suunnitelmasi olivat suuria?. Toivottavasti saat sen vielä kuntoon. Kaunis sävy psidassasi ja odotan innolla lopputulosta. Itselläni myös neule valmistumassa puikolla, mutta myös muutama ompelu ja askartelu…. Ja olo on vähän, että en mä osaa keskittyä mihinkäön?

  • villananna kirjoitti:

   Totta, eikä varaosaa ole löytynyt etsinnöistä huolimatta. On siis vietävä saumuri korjaamoon.

 3. tuulanneli kirjoitti:

  No voi harmi, että saumuri hajosi. Tiedän tunteen, kun olet suunnitellut kaikkea ja sitten tapahtuu jotain odottamatonta!

  Ihanan neuleen olet kutonut! Mukavaa viikkoa 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Se oli todella harmillista. Mutta onneksi mut pelastettiin ja sain saumurin lainaan eilen 🙂

 4. Helena kirjoitti:

  Oletpa saanut paljon aikaseks ja harmi samurain rikkoutumisesta. Kiva että loma sujui muuten hyvin :).

  • villananna kirjoitti:

   Se on nyt harmillista, sain kyllä avuksi saumurin mutta sen luonteen opettelussa menee aikaa.

 5. Diiskuneiti kirjoitti:

  Onko tuo lyhty Tokmannilta? Bongasin FB:n jouluryhmässä tuosta lyhdystä kauhean hypetyksen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *