Hae
VillaNanna
Kaupallinen yhteistyö

Varasta itsellesi oma hetki

Kaupallinen yhteistyö: Koti ja Keittiö
*Sisältää mainoslinkkejä

Varasta itsellesi oma hetki

Varasta itsellesi oma hetki

Kaiken kiireen keskellä on ihana pysähtyä ja ottaa lehti käteen ja uppoutua hetkeksi toisenlaiseen maailmaan. Varasta itsellesi oma hetki joka päivä, unelmoi ja hemmottele itseäsi, karista kiire niskastasi ja anna tarinoiden viedä sinut peilikirkkaaseen veteen. Nämä ihanat unelmat kantaa sinut pitkälle ja voi luoda unelmista myös totta, vaikka tarkoituksella tai vahingossa.

Omassa lehdessä on jotakin maagista, se tuoksuu, sen tuntee ja se puhuu. Nettilehti ei ole sama asia, et voi tuntea sitä samoin kuin oikean lehden. Molempiin voi toki palata uudelleen ja uudelleen mutta jotenkin se oma lehti on todellisempi. Oikean lehden lukeminen on kokonaisvaltainen kokemus. Se kokemus alkaa siitä kun lehti kolahtaa lattialle kun posti sen mukanaan tuo ja kun avaat lehden, se heittää eteesi ihania kuvia ja tarinoita, joihin voi hyvin samaistua. Voit laittaa silmät kiinni ja huomaat miten oma olohuoneesi on muuttunut ihan toisenlaiseksi. Miten uunista tulee herkulliset tuoksut ja ohjeet supisee korvaasi mittoja ja silmukoita.

Koti ja keittiö

Koti ja keittiö on aikakauslehti, jonka teemoina on sisustus ja ruoka. Lehteä kustantaa Fokus media. Lehti ilmestyi ensimmäisen kerran 1996 (valmistuin silloin vaatetusalelle) ja lukijakunta on noin 35-60 -vuotiaita naisia. Aikaisemmin Koti ja keittiö julkaistiin neljä kertaa vuodessa ja silloin sitä kustansi Aller Media (jossa olen itsekkin ollut töissä, olemme mieheni kanssa tavattu kyseisessä työpaikassa). Aller Media myi Koti ja keittiö -lehden Fokus medialle vuonna 2017.

Itse en juuri lue tämän tyyppisiä lehtiä, keskityn niin täysin käsityölehtiin, mutta minulta löytyy tätä kyseistä lehteä kuitenkin jonkin verran ja ne ovat minulla ihan reseptien vuoksi. Useasti lehdessä on paljon kiinnostavia asioita ja nyt kun meillä oli tulipalo marraskuussa, niin tämä lehti tosiaan tulee hyvään kohtaan meille. Jos saisi vihdoin jonkin järjen tähän meidän asuntoon, ideoita sisustukseen, pieniin huoneisiin.

Minulla on mahdollisuus tarjota teille ystävänpäivän tutustumisedun! 

Koti ja keittiö* lehti 1€ tutustumishintaan. Tarjous on voimassa 16.2.2020 asti. 

Huom! Tutustumisnumero ilmestyy tilauskohtaisesti.

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

Kaupallinen yhteistyö: Koti ja Keittiö

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuo onkin hyvä tarjous, pitää katsoa tulisiko se hyödynnettyä 🙂

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Ihana postaus! Mulla on myös tuo sama lehti ja tilasin sen myös lahjaksi äidilleni, anopille ja mummille 🙂

 3. Marianne kirjoitti:

  Ihana otsikko tällä postauksella! Niin totta, omat hetket on tärkeitä 🙂

 4. Mari kirjoitti:

  Mä tykkään kanssa enemmän lehdistä lehtenä enkä digiversiona. Sama juttu kirjojen kanssa.

  • villananna kirjoitti:

   Siinä on niin monta elementtiä minkä menettää jos lukee digiversiona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *