Hae
VillaNanna

Treffit pitkästä aikaa

Treffit pitkästä aikaa

Treffit pitkästä aikaa, vihdoinkin kahdestaan. Parisuhteen yhteinen aika, mitä se on? Syötävää? Miksi tällaista yhteistä aikaa pitää olla ja mitä silloin tehdään? Eikö aviopari ole aina yhdessä, kun ovat kerran saman katon alla?

Treffit pitkästä aikaa

Me olemme olleet 15 vuotta naimisissa ja liitto olisi kaatunut kauan sitten, jos me ei oltaisi voitu koskaan olla kahdestaan. Yhteistä tekemistä ilman lapsia on vaalittava ja tehtävä välillä jotakin aikuisten juttuja, ei vain mennä lasten menoja. Pitää muistaa myös omaa puolisoaan. Tosin me emme ole koskaan oltu siinä tilanteessa, että olisimme olleet vain me kaksi, minullahan oli jo kaksi pientä lasta kun mieheni tuli kuvioihin mukaan. Hän oli myös hyvin nuori, vain 23 vuotias, kun menimme naimisiin, minä taas olin 33 vuotias kahden lapsen äiti.

Mieheni hyppäsi siis suoraan syvälle perhe -elämään kun menimme naimisiin. Se oli kovaa oman paikan etsimistä, mutta hyvin voitettiin esteet ja tässä nyt ollaan. Isoimman haasteen edessä, nimittäin koronan. Koronan aikana on monet parisuhteet päättyneet ja ihmiset ovat eronneet, syitä on varmasti monia ja varmasti ihan oikeita päätöksiä. Myös meille korona on aiheuttanut haasteita ja isoja muutoksia elämäämme. Siksi parisuhdetta on huollettava nyt paljon.

Treffeille lompsis

Yksi meidän tapa parantaa suhteen laatua, on mennä treffeille, erilaisille treffeille. Tällä kertaa suunnistimme Helsingin keskustaan, Töölönlahden rannalle kävelemään ja siitä nauttimaan kuoharia sekä lämpimäisiä Cafe Taideterassille. Ei sen tarvitse siis olla mitään niin ihmeellistä, tämäkin on ihana kun katselee ympäristöä ja on silti omassa maailmassaan. Ilma oli aivan ihana ja nähtiin Töölönlahtea vähän eri kohdasta. En nimittäin ole koskaan siinä kohtaa lahtea pyörinyt, missä nyt olimme.

Oli kiva unohtaa hetkeksi arki kunnolla, ei lapsia, ei työtä, ei yhtään mitään. Vain me kaksi. Elämme mieheni kanssa niin eri kellon aikaan, että useasti meillä on tilanne se, että näemme toisiamme viikolla erittäin vähän, vain muutaman tunnin ja silloinkin olemme aika väsyneitä, että molemmat ovat lähinnä koomassa jossain nurkassaan. Siksi tällaiset irtautumiset ovat tärkeitä. Välillä pidempään ja välillä riittää muutama tunti.

Minun koronamekkoni

Pakko on kertoa vielä mekostani, jonka laitoin päälleni treffeillemme. Ensimmäinen koronakevät oli minulle aika raskas siinä mielessä, että silloin sulkeutui kaikki kirpparitkin ja jotenkin meikäläisellä meni aivot ihan solmuun siitä asiasta ja paniikin omaisesti sitten kävin ostamassa muutaman kerran vaatteita uutena. Se oli vain se muutama kerta mutta sekin muutama oli ihan liikaa minulle. En kuitenkaan näitä vaatteita meinaa jakoon laittaa, vaan käytän ne loppuun. Nämä vaatteet tosin on laitettu muista vaatteista hiukan erikseen ja nimetty korona vaatteiksi. Ostin siis pari mekkoa, housut sekä paidan ja parit kengät. Korona vaatteita.

Tämä ihana mekko tuntui olevan sopiva tähän menoon, mekon kanssa sopi hyvin maiharini, joissa olen koko talven kulkenut. Ihan parhaat popot ikinä. Ja minireppu keikkumaan selkään. Menoasu on täydellinen. Tällaiset mekot ovat minun ihan lemppareita.

Treffit pitkästä aikaa

Nautinnollista lauantaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Helsingin helmi Cafe Taideterassi

12 kommenttia

 1. Annukka kirjoitti:

  Irtautuminen arjesta on tarpeen jokaiselle. Ja itsellänikin on parisuhde kariutunut sen takia, ettei yhteistä aikaa ollut (ja ehkä lopulta sen takia ei enää ollut edes samanlaista motivaatiota sitä aikaa järjestää). Ihanaa, että teillä on ollut yhteistä aikaa ilman mitään velvoitteita.

 2. Jael kirjoitti:

  Kivat treffit teillä, ja tärkeää välillä tehdäkin tuollaisia treffejä, ilman lapsia. Hyvää viikonloppua Melissa:)

 3. Nadine kirjoitti:

  Pitkässä parisuhteessa kahdenkeskinen aika on elintärkeä, muuten unohtaa, kenen kanssa oli mennyt naimisiin vuosia sitten ?. Koronapandemia on juuri sellainen kriisi, joka vaikuttaa ihmissuhteisiin hyvin paljon. Positiivisesti tai negatiivisesti, se on eri asia. Jokaisella on varma oma lopputulos.

 4. Marjo kirjoitti:

  Ihanat treffit teillä ja todellakin ovat tarpeellisia arjessa jaksamisen kannalta. Jos puolisoilla on työt, jotka menevät vaikka ihan eri rytmissä ei siinä kotioloissa juuri jää kahdenkeskistä aikaa. Parisuhde aika on myös tärkeää ja varmasti koronapandemia on vielä kiristänyt välejä jos suhteessa muutenkin on hankauskohtia. Tuo Töölönlahden taidekahvila on ihana ja upealla paikalla. Täytyykin mennä taas kurkistelemaan sinne joku päivä.

  https://www.marjonmatkassa.fi/

 5. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Ihana kuulla, että vaalitte parisuhdettanne. Kahdenkeskinen aika on tärkeää. Ja teillä oli kivat treffit Töölönlahden rannalla ja sinä olit sonnustautunut kauniiseen mekkoon. Hyvää kesää sinne! Ja niitä yhteisiä hetkiä <3

 6. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuon yhteisen ajan ottaminen ja vaaliminen on todella tärkeää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *