Hae
VillaNanna

Farkkujen lahkeista tehty mekko

Farkkujen lahkeista tehty mekko

Farkkujen lahkeista tehty mekko näki päivänvalon vuonna 2017 ja silloin mekko olikin meikäläiselle aivan liian iso, mekko on nähty sen jälkeen muutaman kerran Instagramissa. Pari kesää sitten viimeksi ja nyt esittelen sen teille uudelleen, sillä siitä tuli muutama kysymys.

Farkkujen lahkeista tehty mekko

Materiaalit löytyi tuttuun tapaan Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja kaava jälleen Burda -lehdestä, tarkemmin Burda 2/17 -lehdestä. Ensimmäisen postauksen mekosta voit lukea halutessasi tästä linkistä. Tosiaan joskus jotkin vaatteet jää vähän taka-alalle kunnes ne taas siirtyy etualalle. Farkkujen lahkeet on leikattu sivusuunnassa ja hyödynsin pääntielle farkkujen vyölenkkejä. Näin mekko sai kivasti särmää vielä lisää.

Ja niin kuin huomaatte kuvista ja jos olet tuon yläpuolella olevaa linkkiä klikkaillut on jalassa myös samat kengät mitkä tuolloin 2017. Tämän mekon kanssa tosin sopii monenlaisia kenkiä, kuten lenkkarit tai maiharit. Korkokengät on yksi hyvä vaihtoehto myöskin. Itse tosin tykkään laittaa juuri nämä sandaalit mekon kanssa. Syytä en tiedä. Ja näitä kenkiä ei ole enää missään myynnissäkään, mutta itseäni se ei haittaa vaikka eivät muotia ole. Käytän kengätkin loppuun.

Farkkumekko monessa mukana

Rakastan farkkua, se on yksi lempparimateriaaleistani, siitä huolimatta farkkumekkoja ja farkkuhameita on minulla aika vähän. Farkkuja enemmän. Yksi syy miksi hameita on niin vähän johtuu siitä, että kesällä en niin tykkää käyttää farkkua, jotain tosi ohutta mutta en tavallista denimiä. Se on minun makuun kesällä liian paksua. Toki jos on viileää, niin mielelläni vetaisen farkkua niskaani, mutta en muuten. Hempeät kesämekkoset on mun juttu kesällä.

Olen monena vuonna tykästynyt entistä enemmän maksimittaisiin mekkoihin sekä hameisiin. Tosin monet kaavatkin on tällä hetkellä pitkiin malleihin. Toivon todella, että tästä kesästä tulisi kunnon mekkokesä kuten parina vuonna on tullutkin. Tämän vuoden juhannusmekkokin valitaan kaapista, ei tehdä mitään, vaan otan sen minkä olen katsonut valmiiksi kaapin perukoilta. Tosin en vielä edes tiedä mitä juhannuksena tehdään… Voi siis olla, ettei ole mekkoa ollenkaan. Se olisikin ihan uusi tilanne se. Vaihtelu virkistää.

Farkkujen lahkeista tehty mekko

Aurinkoista päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *