Hae
VillaNanna

Käytät liian lyhyitä hameita

Käytät liian lyhyitä hameita

Käytät liian lyhyitä hameita minulle sanottiin. Tai, että mekkoni ovat tunikoita ei mekkoja.

Tällaiseen ilmiöön olen törmännyt nyt lähiaikoina. Ja varsinkin nyt kun olen täyttänyt maagisen 50 rajan, olen alkanut kuulla enemmän tätä, että minun ikäisen pitäisi pukeutua pidempään hameeseen ja mekkoon tai laittaa alle housut. Mutta miksi? Miksi minun pitäisi alkaa nyt tietyn ikäisenä verhoamaan itseäni, jos pidän myös lyhyistä hameista?

Käytät liian lyhyitä hameita

Miksi ihmiset jaksaa puuttua toisen pukeutumiseen, jos se ei ole omaa tyyliä, niin sitten tekee ja ostaa sellaista mikä itseään miellyttää, ei kaikkien tarvitse pukeutua samoin. Minulla on syyni, miksi en halua laittaa hametta housujen kanssa. Yksi syy on se, että koska olen lyhyt, näytän vielä lyhyemmältä hame-housuyhdistelmällä ja haluan näyttää pitkät sääreni enkä piiloittaa niitä. Ja kyllä, ei Aira Samulinkaan heittänyt minihameita nurkkaan tietyn ikäisenä, vaan pukeutui niin kuin halusi.

Se on hirmu tärkeää, että jokainen voi pukea päälleen sellaiset vaatteet, joissa viihtyy ja missä vaatteissa on hyvä olla. Vaatteilla ei ole ikärajaa ja varsinkin kun on tämän ikäinen kuin minä, niin ei enää voisi vähempää kiinnostaa mitä muut sanoo pukeutumisesta. Sovitaanko siis niin, että mennään ulos niissä vaatteissa, jotka ovat ne oman tyylin vaatteita?

Lappuhame ja puhvihihat

Minun söpö päivän asuni on yhdistelmä omaa kädentaitoa sekä kirpputorin nurkan löytöä. Lappuhameen löysin juuri tarahapäiviltä ja oli itsestään selvää, että tämä hamonen lähti mukaani. Ompelin eläinkuosisesta trikoosta puhvihihaisen poolopaidan ja nämä kaksi vaatetta sopii näppärästi toisiinsa. Jalkaan värilliset sukkikset ja maiharit. Minulla oli myös teddytakki, jota en nyt halunnut kuvata. Lappuhame on minimittainen, joten sääreni näkyy kauas ja tosiaan mieluiten värilliset sukkikset hameen kanssa.

Asusta tuli söpön tyttömäinen ja niin minun tyylinen asu. Hameen kanssa olen jo käyttänyt muunlaisiakin vaatteita, mutta tämä asu on minun suosikkini, koska ne vain toimii hyvin yhteen. Lappuhameet -ja housut sekä kaikke henkseliversiot ovat minun lemppareita, olen aina tykännyt sellaisista ja aina sellaisia on löytynyt kaapistani. Enkä tule lopettamaan niiden käyttöä, vaikka tulisin minkä ikäiseksi. Käytän halutessani niin miniä, midiä tai maksia.

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

23 kommenttia

  1. Sirpa Oksanen kirjoitti:

    Hyvä sinä!!!
    Sirpa

  2. um kirjoitti:

    Eikö Aira Samulin pukeudu enää niinkuin haluaa? Vai miksi puhut imperfektissä?

    • villananna kirjoitti:

      Eiköhän tuosta asiayhteydestä ymmärrä mitä tarkoitin ja jos ei ymmärrä niin voi vaikka ajatella, että vertaan itseäni viisikymppiseen Aira Samuliniin.

  3. Pekka (transfeminiini vm-57) kirjoitti:

    Hyvä!!
    Ikään, kokoon ja myös sukupuoleen katsomatta, kaiken kokoiset hameet, mekot ja tunikat sallittuja!!

  4. Sanna kirjoitti:

    Ei tuon ikäiselle sovi enää minihameet. Jalat pelkkää löysää nahkaa.

  5. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi kirjoitti:

    Tämä! Hameiden ja mekkojen käytöllä ei ole ikärajaa. He, jotka haluavat alkaa pukeutua tietyn iän mukaan, niin siinähän pukeutuvat. Ei muiden pukeutuminen ole heiltä pois! 😊

  6. Taina kirjoitti:

    Eihän tuo hameesi ole edes lyhyt kun vertaa mitä kaupungilla näkee muiden käyttävän. Itsekin käytän tuon mittaisia hameita (täytän keväällä 60-v) joten aivan passeli mitta on. Söpöile sinä vaan omalla laillasi ja anna kateellisten puhua mitä puhuvat.

  7. Pekka (transfeminiini vm-57) kirjoitti:

    Ihana Taina!!

  8. Nadine G kirjoitti:

    Voi kun minä rakastan niitä idiootteja! Kun ei ole omaa elämää, niin pitää puuttua toisten tyyliin, pukeutumiseen, makuihin, puhumisiin ja ties mihin. Aina saan hyvät naurut päälle, vaikka jos ne kommentoijat tietäisi, niitä hävettäisi varmaan. Tai sitten joskus haluaisin, että ne saisivat tietää.

    Minulle oli kommentoitu vaatteita, liian pitkistä/lyhyistä kynsistä, liian ohuesta tukasta, meikistä ja meikittömyydestä, hiusväristä ja värjättömyydestä, omasta lyhyydestäni, korkokenkien ja korottomien kenkien käytöstä… Jos veloittaisin sentin jokaisesta kommentista, olisin miljonääri 😂.

    Sulla on oma tyyli ja oma elämä, se nyt tässä joitakin raukkoja kismittää.

  9. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Ehdottomasti saa pukeutua juuri siten kuin itsestä hyvältä tuntuu! Ikään tai mihinkään muuhunkaan katsomatta. 🤗

  10. Pekka (transfeminiini vm-57) kirjoitti:

    Ei todellakaan ole liian lyhyt! Sitäpaitsi tuo asu käy sulle ihan älyttömän hyvin!!!
    En voi mitenkään ymmärtää, jos noin kaunis vaatetus ei muka kävis sulle….tai kenelle vaan!!

  11. Pekka (transfeminiini vm-57) kirjoitti:

    Juuri näin! Olisin kehunut sun jalkoja, mutta en kehdannut, ajattelin, että jonkun mielestä sellainen palaute olisi liian henk.kohtaista..? 🤣🤣 Hyvä, kun sen nyt itse sanoit! Olen ihan kateellinen tuollaisista kauniista jaloista..🤭🤗

  12. Yksi ihmettelija kirjoitti:

    Itseä aina ärsyttänyt varsinkin tähän aikaan vuodesta, kun on kaikkea juhlaa, missä ihmiset pukeutuu vähän paremmin. Aina riittää lehdissä kaikennäköistä muoti ”gurua”, joka osaa selittää, kuinka jonkun väri valinta oli väärä, mekko oli liian lyhyt tai jotain vastaavaa. Muoti on makuasia, eikä minkään muotitoimittajan näkemys ole yhtään oikeampi kun jonkun toisen mielipide. Tunika on silloin liian lyhyt, kun niiden leggingsien alta vilkkuu ne bettypoop kalsarit. Itse en ainakaan ymmärrä, miten hameesi olisi liian lyhyitä, ainakaan tuollaisten peittävien sukkahousujen kanssa.

    • villananna kirjoitti:

      Tiedätkös, että minuakin ärsyttää ihan sama asia, että lehtien palstat on täynnä erilaisia ohjeita miten ei saa pukeutua ja millaisia virheitä tekee siinä ja siinä iässä jos pukee sitä tai tätä päälleen. Rasittavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *