Hae
VillaNanna

Ylisuuri olomekko

Ylisuuri olomekko

Mun ylisuuri olomekko valmistui jo kuukausi sitten. Tämän alkuperä on minulle hämärän peitossa, mutta mekko on samaa tavaraa, mitä olen esitellyt täällä aikaisemminkin. Eli valmiiksi leikattuja osia, pussissa oli kaikki tarpeellinen mukana langoista lähtien. Koko on myös hämärän peitossa, mutta isohan tämä on ilman kokonumeroakin. Helma laahaa maata ja mekko on mallia teltta.

Ylisuuri olomekko

Minulla ei ollut mitään muistikuvaa tästä pussukasta ja vielä vähemmän sen sisällöstä. Nyt muuton aikana kun olen käynyt kaikki kankaisiin ja tilkkuihin liittyvät laatikot, olen löytänyt kaikenlaista mielenkiintoista ja tämä olomekko on ollut yksi sellainen. Tämä ei ole myöskään muistaakseni ollut sellainen, joka on ollut minun must have -juttuja. Nyt sen kuitenkin innostuin tekemään. Leikkuupalvelun jutut ovat kiinnostavia, vaikken aina niistä sitä leikattua versiota ole tehnytkään. Nyt lähdin kokeilemaan miltä lopputulos näyttää.

Kangas on hiukan venyvää froteeta, ihanan pehmeää ja ohutta. Kangas on hassun vihreää, mutta itse pidän paljon tästä väristä, vaikka alussa hiukan nyrpistelin nokkaani. Tässä leikkuupalvelun ohjelapussa ei ollut kokoa, joten siitä en nyt osaa sanoa yhtään mitään. Mutta minulle mekko on teltta, mutta sen vuoksi tykkään tätä kotona käyttää. On aika mahtavaa työpäivän jälkeen kuoriutua työvaatteista ja pukea rento kotimekko päälle.

En tiennyt, että kaapistani puuttui tällainen oloasu

Oloasuja meikäläisellä on kaappi täynnä, mutta tämä on kyllä kaikkein paras kaikista. Mekko ei purista mistään, ainoa ongelma on sen pituus, joka on oikeasti aika helposti korjattavissa. Tosin, en ole sitä kyllä lyhentämässä. Näin pitkänä saa hyvin jalat piiloon lämpimään. On kuin olisi peitto päällä koko ajan, mutta ei kuitenkaan hikoile. Mekko hengittää hyvin ja toimii loistavasti tarkoituksessaan. En ole nyt tämän valmistumisen jälkeen kotona oikein muuta pitänyt päälläni.

Asunto on kohta valmis. Parvekkeella olevat pussukat on vielä käymättä läpi ja yhdet kengät ovat vielä kadoksissa. Oikeastaan yksi laatikollinen kenkiä on hävinnyt kuin tuhka tuuleen. En voi ymmärtää missä ne ovat. Talvikenkiä kaikki. Jos parvekkeelta niitä ei löydy, niin sitten on tallusteltava Helsinki Outlettiin ostoksille. Sillä kyseiset kengät on minun eniten käyttämiä talvikenkiä. Näköjään voi muutossa kadota ihan mitä vain.

Ylisuuri olomekko

Rentoa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Testi -Leikkuupalvelun bleiseri

Lakkohame

Puuvillashortsit kesäksi

Kesämekkojen aika

4 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Tällaisessa mekossa on varmaan tosi kivaa viettää koti-iltoja 😍

  2. Mare kirjoitti:

    Hauska olomekko 🙂 Varmasti on mukava pujahtaa kiristämättömään vaatteeseen töiden jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *