Hae
VillaNanna

Mekko lakanasta

Viimeisiä lomapäivät alkaa nyt ja jotenkin todella haikea olo. Vielä tosin on kaikenlaista mitä ollaan tekemässä ja puuhaamassa ja asuntoakin tarvii taas vaihteeksi laitella. Jotenkin tuntuu sille, että kesä meni todella nopeasti ohi, nyt vasta minulle kunnolla kääntyi lomavaihde päälle ja aloin nauttia olostani. En ollenkaan haluaisi työelämän kolkuttelevan jo ovella. Niin paljon olisi vielä tekemistä ja näkemistä, että harmistus on valtava kun tiedän, että ihana kesä on ihan nyt juuri takana päin.

Lumppis-projektin tiimoilta on tehty iso määrä erilaisia juttuja meidän kahdesta vanhasta lakanasta. Lakanat olivat vielä kyllä ihan käyttökelpoiset mutta koska tykkään kuosista todella paljon, niin tein lakanoista tällä kertaa mieluummin vaatteita itselleni kuin lahjoitin ne eteen päin. Lakanoita kun on valtavasti mennytkin Hope- yhdistykselle mutta nämä eivät menneet. Valitettavasti en ole kuvannut mekkoa itseni päällä, enkä myöskään nuken päällä mutta koska kyseistä mekkoa on tehty ennenkin niin kuvia löytyy kyllä, esimerkiksi täältä.

Malli on todella söpö ja yläosaan voi tehdä ihan millaisia alaosia tahansa, niin kuin tuosta linkistä huomaa. Mekko kuuluu minun lempikaavoihin vaikka siitä ei kovin montaa mekkoa ole tehty. Mekko myös muuttuu sen mukaan millainen materiaali on käytössä. Tykkään kaavoista, joita voi helposti muokata ilman, että itse kaavaa joutuu muuttamaan mihinkään.

Kenkien uusi ilme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *