Hae
VillaNanna

Hyvästi talvi en jää kaipaamaan

Hyvästi talvi, en jää kaipaamaan

Hyvästi talvi en jää kaipaamaan! En todellakaan. Talvi ei ole mun juttu, on kylmä, valkoinen kylmä ällötys on maassa yms. Ainut hyvä asia talvessa on se, että lumi tuo valoa pimeyteen. Muuten voisin elää ikuista kesää vain. Kesä on mun juttu! Lämpö ja aurinko, vihreys ja kukkien väriloisto. Toki myönnän, että pyrin etsimään jokaisesta vuodenajasta jotakin hyvää ja aina niitä hyviäkin juttuja löytyy, mutta…

Aina tulee mutta, aina. Joka tapauksessa olen todella tyytyväinen, että lämpötila nousee ja lumi häviää, kevät tulee ja voin kohta aloittaa kirsikkapuumme eloon heräämisen seuraamisen. Se on mielenkiintoista puuhaa. Meidän ihana puu alkaa elää jälleen. Tänä vuonna fiksataan terassikin kuntoon, niin voidaan nauttia tulevina vuosinakin tästä pikkuruisesta pihasta.

Hyvästi talvi, en jää kaipaamaan

Tämä talvi on ollut todella hankala, oikeastaan koko vuosi on ollut jatkuvaa uuden oppimista ja uusien ideoiden luomista. Parasta on ollut se, että löysimme Suomen matkailun, joka ei yleensä ole meidän ensimmäisiä asioita. Suomi on kuitenkin kaunis maa ja täällä on paljon nähtävää, joten tänä vuonna jälleen kierrellään Suomea. Odotan kesältä muutoinkin kaikenlaista kivaa, kun viime kesä meni töissä lähes kokonaan. Minulla oli vain viisi päivää lomaa.

Sellainen loma oli uusi asia minulle, kun aikaisemmin olen lomaillut koko kesän. Koulumaailma on niin toisenlainen mitä on nuorisotyö. Joten kyllä, odotuksia kesältä on…Ja mitä ne on? En tiedä vielä, mutta hiljaa hyvää tulee.

Kirppikset

Kirppikset ovat jääneet tällä hetkellä kokonaan taka-alalle, kesällä ehkä sitten pitkästä aikaa toivottavasti mennään kiertämään jokin lenkki. Tärkeää minulle on kuitenkin se, että saan näitä omia kasoja tehtyä pois, joten voi olla, että kirppikset saavat olla suhteellisen rauhassa koko kesänkin. Katsotaan nyt, jos sattuu matkan varrelle jokin paikka, josta löytää jotakin pientä ja kivaa.

Kuvien poncho on aikoja sitten löytynyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja on ollut kovassa käytössä löydöstä lähtien. Tässä ponchossa kivaa on se, että käsille on oma paikka. Ei mitään aukkoja, vaan ihan kunnon paikka käsille. Tämä poncho on niin erilainen mitä muut tällaiset, joita kaapissa on monen monta. Myös ruskea laukku on samasta ilmaisosastosta napattu, ihan samalla kertaa kuin ponchokin. Näin löytyi kiva asu valmiiksi.

Tästä tulikin tällanen sekametelisoppa postaus, mutta haitanneeko tuo sitten yhtään mitään?

Hyvästi talvi, en jää kaipaamaan

Suloista sunnuntai-iltaa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse en myöskään talvesta juurikaan välitä, nautin nyt niin paljon auringosta ja lämpenevistä säistä <3

 2. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  joo on ihanaa kun on taas niin lämmintä 🙂

 3. Marjo kirjoitti:

  Talvi on ihan ok vuodenaika mutta kuukauden talvi riittäisi minulle oikein hyvin. Nyt tammi-helmikuussa tulleet valtavat lumimäärät etelässä eivät olleet kivoja kun autoa piti kaivaa esille kinoksista. Olen enemmän kevään-kesän lapsia mutta ”pieni talvi” on ihan yes. Ihanat nuo sinun ruskeat saappaat!!!

  https://www.marjonmatkassa.fi/

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Mulla alkoi kolmen viikon kesäloma (koronan takia kukaan ei saa pitää kesälomaa heinä-elokuussa) ja tällä hetkellä taivaalta tulee lunta… EN TYKKÄÄ! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *