Hae
VillaNanna

Käytänkö vanhoja vaatteitani?

Käytänkö vanhoja vaatteitani?

Minulta kysyttiin, että käytänkö vanhoja vaatteitani? Siis niitä vaatteita, joita on hankittu tai tehty vuosia sitten. Vastaus on, että kyllä käytän, jos mahtuvat päälle vielä. Olen siis saanut varteeni +30kg vuosien saatossa, joten ihan kaikki tuon ajan vaatteet eivät päälleni enää menisi. Osa on säästetty, osa on laitettu pois kokonaan.

Käytänkö vanhoja vaatteitani?

Minulla tosiaan on vaatteiden joukossa sellaisiakin vaatteita, joita on käytetty jo vuosia ja vuosia. Annan tässä postauksessa esimerkkejä siitä, että miten niitä käytän. Esimerkkeinä on kaksi hametta. Toinen on ommeltu muistaakseni vuonna 2007 ja toinen tuunattu vanhasta ja rikkinäisestä mekosta muutama vuosi sitten. Molempia hameita käytän paljon myös töissä keväällä sekä alkusyksystä. Ihan lemppareita.

Volankihame

Hame on tehty Miss B kesä -88 lehden kaavalla. Hame on helppo yhdistää minkä tahansa kanssa, sillä hame on suora ja volanki on vasta ihan helmassa. Yhdistin hameeseen tällä kerralla valkoisen ison miesten t-paidan ja vanhoista farkuista tehdyn liivin. Jalkaan sujahti sandaalit, koska oli vielä sen verran lämmintä.

Käytänkö vanhoja vaatteitani?

Mekosta tehty hame

Korona-aikana sain valmiiksi hameen, jonka tein itselleni liian pienestä esuumekosta. Huomasin tässä myös, että minulla on sama t-paita päällä mitä tuolloin kun olemme ottaneet ensimmäisen esittelykuvat blogiin. Noh, huomaatte siis myös sen, että vanhoja vaatteita tulee käytettyä. Neuleena minulla on vuonna 2007 uutena ostettu neuletakki. Edelleen käytössä. Neuleessa on tosin nukkaa paljon, enkä edes halua ottaa sitä pois jostain syystä.

Syksy tulee

Syksy tulee kovaa vauhtia ja minulla on muutama uusi juttu syyspuvustooni, jotka esittelen jossakin vaiheessa. Minulla olisi vielä kaikenlaisia kesäjuttuja teille, mutta voipi olla, että menevät tuonne ensi vuoteen vasta. Laatikkoprojektin tiimoiltakin olisi muutama ihana juttu valmiina, mutta on niin vaikea lähteä kuvaamaan niitä tuonne ulos enää tähän aikaan. Ehkä tässä kotona saisi muutaman kuvattua.

Kädet hiukan syhyää jo, että pääsisin esittelemään nuo ihanat jutut teille. Olen kesän aikana ostanut muutamia syysvaatteita kirppareilta ja olen tehnyt muutaman jutun. Eli vaikka olen kesäihminen ja olen surullinen siitä, että kesä on ohi, niin odotan kovasti aikaa kun voin pukea päälleni kaikkea ihanaa syksyistä ja lämmintä.

Käytänkö vanhoja vaatteitani? Käytänkö vanhoja vaatteitani?

Mukavaa päivää!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *