Hae
VillaNanna

Lumppis-projektin mietteitä

Olen koko viime viikon keskittynyt lumppulaatikon tutkimiseen ja suunnitteluun. Tämä on tehnyt todella hyvää ja olen löytänyt jälleen ompelukipinänkin, joka on ollut todella pitkään kadoksissa. En tiedä miten kauan innostus kestää mutta meinaan ottaa hetkestä kaiken irti. Kaikkea kivaa olen saanut tehtyä ja paljon kuvattua. Tosin paljon on vielä kuvaamattakin, kun ei ole ehtinyt juosta pitkin pitäjää kamera kourassa. Mutta onneksi on sen verran valoisaa, että on kiva kuvata myös kotosalla. Alkaa olla hiukan kevään tuntua jo ilmassa vaikka pakkaset vielä paukkuu.

Mitä sitten lumppulaatikkoon kuuluu? Sinne on kertynyt aika sekalainen määrä kaikenlaista tavaraa kankaista vaatteisiin, monet niistä aika kamalia vetimiä ja saa nähdä mitä ihmettä niistä oikein keksin. Kaksi laatikkoa ja kaksi kassia, tämän vuoden aikana pois nurkista. Tässä vaiheessa on hyvä miettiä, että mitä ihmettä niistä oikein tekisi.

Suunnitelma pläjäys:

* Koirille vaatteita
* Barbien vaatteita + muuta tarviketta
* Härdellille vaatetta
* Minulle muutamia vaatteita
* Taloustavaraa ja yleishyödyllistä tarviketta
Olen muutaman kesävaatteet saanut tehtyä mutta niitä ei oikein halaua vielä esitellä, kun kelit on tällaiset. Odotan siis kuumeisesti kesää jo tältäkin osin, että pääsen pian kuvaamaan nämä ihanat kesämekot. Myöskin ne, jotka viime kesänä jäi kuvaamatta. Siksi en tee nyt montaa vaatetta itselleni tänä kesänä kun viime vuodelta on iso määrä käyttämättä. Tosin, en tiedä uskonko itsekkään tuohon suunnitelmaan. Mutta jos katsoo tuota lumppulaatikkoa, niin uskoo, että tuo tulee toteutumaan hyvin.
On hyvä välillä pysähtyä ja suunnitella mitä haluaisi tehdä. Kaikkea ei tarvitse heti heittää tänne blogin sivuille vaan voi välillä postailla jotakin ihan muuta. Antaa aikaa itselleen kuvata ihania tuotoksia, suunnitella rauhassa nekin. Jotenkin tämä sairauteni on antanut vähän erillaisen näkemyksen ja ajatuksen miten haluan mitäkin esiin.

Tämä postaus on ollut maaliskuusta asti roikkumassa, enkä ole saanut tätä kirjoitettua valmiiksi millään. Nyt myös tämä tämän hetkinen työ on vaikeuttanut ompelu hommia sen verran, että ei oikein ole tullut tehtyä yhtään mitään. Olen vain keskittynyt julkaisemaan kuvia, joita löytyy paljon mutta kuitenkaan niitä asukuvia päällä ei oikein ole. Ei ole ollut fiilistä siihen hommaan, eikä oikein enää vaatteitakaan mitä kuvata kun kaikki alkaa olla pakattuna. Odotan kovasti, että päästään muuttamaan ja pääsen laittamaan kotia, samalla varmasti tulee kuvattua näitä lumppis-projektin juttujakin hiukan enemmän.

Mukavaa päivää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *