Hae
VillaNanna

Kesäinen jämämekko

Alkaa tuo syksy kolkutella kulman takana ja pikku hiljaa pitää laitella kesän suloisuuksia kaapin perälle ja ottaa ihanat lämpimät syysasut esiin. Viime kevään aikana tyylini muokkautui enemmän rönsyilevään ja romanttisempaan suuntaan. Mori girl- tyyli ihastutti kovasti ja sopi hyvin myös boheemin tyylin rinnalle. Lisää on tulossa myös syksyn ja talven asuihin samaa sekoitusta. Työvaatteet ovat varmasti jälleen enemmän esillä mitä muut arkivaatteet mutta koitetaan pärjätä.

Minulla ei vielä ole tullut sitä syys fiilistä vaan koitan epätoivoisesti pitää kiinni kesästä, jota ei oikein koskaan tullut. En ole päässyt mukaan tähän vuodenaikaan ja tuntuu, että kaikki harmittaa eikä mitään haluaisi tehdä. Kaikki ärsyttää. Johtuu pitkälti siitä, että kesä ei ollut minulle riittävä. Ei lämpöä eikä tarpeeksi aurinkoa. Minä kun herään eloon vasta kun mittari näyttää +30 astetta. Mutta koitetaan kahlata tämä syksy ja talvi läpi ja katsotaan mitä kevät ja kesä meille taas antaa.

Esittelen siis viimeisen kesäasuni, joka on toteutettu vanhoista pitsimekoista, frillamekoista ja muista jämistä mitä on sattunut läjä projektin tiimoilta löytymään. Mekosta puuttuu vielä alushame, joka valmistuu ehkä ensi kesäksi. Mekko on A-linjainen ja helppo toteuttaa ilman kaavaakin omaa toppia apuna käyttäen. Muistaa vain jälleen lisäillä saumanvaroja reilusti…Helpompi ottaa pois kuin laittaa lisää. Anna mielikuvituksen lentää. Itse tykkään kovasti tästä ajatuksesta ja toteutuksesta. Eri materiaaleja kun käyttää, niin mekosta tulee erilainen.

Lempi tossut

Ihanaa päivää!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *