Hae
VillaNanna

Make nine ompeluhaaste on avattu

Make nine ompeluhaaste on avattu

Make nine ompeluhaaste on avattu ja ensimmäisenä työnä halusin ihania röyhelöitä. Olen jo viime keväänä ostanut muutaman collegekankaan, joista teen itselleni sekä pojalleni pari kivaa vaatetta. Nämä kankaat olivat minun koronakankaita. Kun paikat suljettiin viime keväänä, niin jotenkin sekosin siitä ja tuli hankittua muutamia vaatteita sekä kankaita uutena. Onneksi se tilanne loppui todella nopeasti ja ostamiset jäi muutamiin juttuihin.

Mutta koska olen nämä ostanut, niin pitäähän ne sitten tehdä myös vaatteeksi ja tämä malli sopii täydellisesti tähän paitaan. Tämän kevään juttu on röyhelöt ja frillat, joten pakko on minunkin sellaisia laittaa vaatteisiin. Tai noh, laittaisin niitä siltikin, vaikkei ne muotia olisikaan. Niitä on mun vaatteissa ollut paljon ja aina.

Make nine ompeluhaaste on avattu

Make nine ompeluhaaste on avattu

On niin mahtavaa, että sain vihdoin tämänkin avattua. Neuleita on jo tehty kaksi ja nyt on saatu tämä alkuun. Olen todella tyytyväinen tähän. Täytyy olla tarkka seuraavien töiden kanssa, missä kohtaa aloittaa. Neuleissa pitää aloittaa seuraavana työ, joka on ollut kesken lähes 2 vuotta, olen sen tämän vuoksi laittanut tuohon neule lokeroon, että saisin vihdoin valmiiksi tämän suunnitelman.

Ompeluhaasteesta on todellisuudessa tehty jo kolme vaatetta, tai oikeastaan yksi on kesken. Tosin ongelma on se, että olen tehnyt yhden ruudun kaksi kertaa, en osaa päättää kumpi kyseiseen ruutuun tulee. Niin vaikea valinta jälleen kerran.

Make nine ompeluhaaste on avattu

Suuri Käsityölehden kaava

Koska tykästyin tähän kaavaan todella paljon, haluan tehdä tästä toisenkin version, jossakin vaiheessa. Ainut asia minkä muutin, oli röyhelöt, lyhensin löyhelöitä noin 10 cm. Näin sain siistimmän yleisilmeen paitaan mutta röyhelöt ovat isot siitä huolimatta. Kaava löytyy Suuri Käsityö 8/2020. Kaava on helppo ja paita on helppo toteuttaa. Paita itsessään on hyvin yksinkertainen ja näyttävyyttä siihen tuo nämä frillat.

Aluksi mietin sitä, että mahtaako hörhelöt toimia paidan kanssa, kun kuosi on niin suuri näyttävä, mutta hyvin toimii silti, oikeastaan toimii näin erittäin hyvin. Paidasta tuli näin lemppari ja on lähes aina päällä farkkujen tai hameen kanssa. Jännä miten tykkästyinkin tähän paitaan näin täysin.

Make nine ompeluhaaste on avattu

Asuni

Yhdistin tähän paitaan farkut, jotka olen löytänyt UFFista ja vihdoinkin uskalsin laittaa myös lenkkarit jalkaan. Kevät on siis tulossa kovaa vauhtia. Tämä on minulle parhain tapa pukeutua, vähän itse tehtyä ja vähän kirppisvaatetta. Pöksytkin taisivat maksaa tasarahapäivillä sen 4€, jos muistan oikein. Yleensä käyn tasarahapäivillä kun hinnat ovat sen 4€ mutta joskus kun kuumottaa liikaa, niin 6€ päivilläkin käyn.

Harvoin käyn enää 1€ päivillä, sillä silloin on jäljellä enää rippeet, välillä tosin tulee käytyä kun haen materiaalia. Silloin in hyvä hakea mahdollisimman edullisesti kaikkea. Tämä asu on nyt lemppariasu tänä keväänä ja asu toi kevät fiiliksenkin elämääni kohisten. Olen tosi iloinen, että tein paidan, vaikka uuden kankaan ostaminen lopulta harmitti vietävästi.

Korvista roikkuu korvikset, jotka mieheni osti aikanaan torilta minulle. Ne ovat ihanan kirkkaat jäätelöt ja ne sopii täydellisesti tähän asuun, ainakin minusta. Mitä te pidätte asustani tällä kertaa? 

Make nine ompeluhaaste on avattu

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Make Nine Challenge

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Tosi kiva asu, ja tykkään myös tuosta kampauksestasi Melissa.Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi:)

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihana printti tuossa paidassa! 🙂

 3. Marjut kirjoitti:

  Tosi raikas ja keväinen asukokonaisuus. Pidän erityisesti paidan frilloista ja mallista. 🙂

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Onpa kivannäköinen paita. Tykkään kuosista ja röyhelöistä.

 5. petra kirjoitti:

  paljonko tällaisella paidalla olisi hintaa jos tekisit myyntiin? Tuo on aivan upea! Onko se kevät vai koko asukokonaisuus tai ehkä molemmat, mutta selvästikin sädehdit näissä kuvissa!
  http://www.sangynalla.fi

  • villananna kirjoitti:

   Näitä ei voi tehdä myyntiin. Vain omaan käyttöön 🙂 Uskon, että ne ovat nuo värit, jotka antaa poweria myös kasvoille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *