Hae
VillaNanna

Miten yhdistelen ilmaisosastolta löytyneitä vaatteita

Miten yhdistelen ilmaisosastolta löytyneitä vaatteita

Miten yhdistelen ilmaisosastolta löytyneitä vaatteita? Tätä minulta kysellään jonkin verran ja nyt teen tällaisen pikapostauksen muutamista asuista, joita tässä muutaman viikon aikana on tullut pidettyä töissä. Yksi löydöistä on muuten otettu materiaaliksi ja kun löydän toisen osan siihen, niin sitten muokkaan vaatteen ihan toiseksi. Mutta tällä hetkellä käytän sitä ihan paitana.

Miten yhdistelen ilmaisosastolta löytyneitä vaatteita

Valitsin yhdisteltävät vaatteet niin, että minulla on neljä yläosaa ja kaksi alaosaa, jotka yhdistän muihin kirppislöytöihin tai itsetehtyihin vaatteisiin. Kaikkien vaatteiden alkuperää en valitettavasti muista. Esittelen myös yhden löytöni, joka on ihan paras ilmaisosastolöytö, minkä olen ikinä löytänyt. Mutta, aloitellaan…

Puuvillaneule ja farkkutakki

Puuvillaneuleeni aiheuttaa aina kyselyjä kun se on päälläni. En yhtään ihmettele, neule on aivan ihana. Löytöni olen tehnyt jo muutama vuosi sitten ja siinä ei silloin ollut minkäänlaisia nappeja. Tämän hetkiset napit ovat siis menossa joskus vaihtoon, sillä mielestäni ne ovat aivan liian prameat tähän neuleeseen.

Leviksen ihana ylisuuri miesten farkkutakki on myös muutama vuosi sitten löytynyt ja luulin tuossa, että se on laitettu jo poiskin. Otin farkkutakin miehelleni, mutta hän ei välitä kasarivaatteista, joten se jäi pyörimään roskasäkkiin, jonka löysin varastosta viime vuonna. Tietenkin otin tämän jättitakin käyttööni heti.

Miten yhdistelen ilmaisosastolta löytyneitä vaatteita

Kuvioneule

Tämä kuvioneule menee tuunaukseen heti kun löydän tarvittavat materiaalit tähän. Tämän neuleen yhdistin tällä kertaa keinoturkin kanssa sekä perus mustien leggareiden. Leggarit on hankittu vuosia sitten Kierrätyskeskuksesta ja takki on Fidasta.

Valkoinen neule

Tämä ihana valkoinen neule on löytynyt ihan juuri, viikko sitten. Halusin töiden jälkeen käydä katsomassa, olisiko ilmaisosastolla mitään tarvikkeita niin töihin kuin itsellenikin. Muuta ei löytynyt kuin tämä paita. Mies hiukan räpätti, että minulla noita valkoisia paitoja nyt on vino pino, mutta ei ole tällaista. Ja tämähän on aivan ihana, vai mitä?

Paidan kanssa on helppo laittaa ihan vain farkut, jotka olen löytänyt UFFista ja lyhyen duffelin olen tehnyt ihan itse. Duffelia on käytetty niin paljon, että sen saa kohta laittaa takkien hautausmaalle. Onhan sillä ikääkin jo 14 vuotta. Näin alkusyksystä voi vielä hyvin käyttää.

*****

Housut

Nämä housut ovat muutaman vuoden vanhat minulle. Ne ovat minulle isot, mutta koska tällä hetkellä tykkään ylisuurista vaatteista, niin ei haittaa, vaikka roikkuvat päälläni. Yhdistin housut perus valkoisen neuleen kanssa ja päälle heitin ihanan ruskan värisen bleiserin. Neule sekä bleiseri on löydetty kirppareilta. Muistaakseni Fidasta molemmat. Voin toki olla väärässäkin löytöpaikasta.

Pliseerattu hame

Tämä hame on napattu aikanaan tyttärelleni, mutta lopulta se sitten jäikin korjaamatta tytölle ja jäi siis minulle. Eipä ole kysellyt hameen perään. Hameen kanssa laitoin söpön ja tyttömäisen neuleen, jossa on ihana helmikirjailu pääntiessä. Neule on löytynyt UFFista. Ainut asia, jonka tarvitsen hameen kanssa on alushame ja sellaista metsästän nyt.

Miten yhdistelen ilmaisosastolta löytyneitä vaatteita

Ihanaa lauantaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

8 kommenttia

 1. petra kirjoitti:

  Kivoja yhdistelmiä! Jäi kiinnostamaan tarkemmin mitä tarkoittaa ”liian prameat napit” tuohon puuvilla neuleeseen…. mutta se varmaan selviää, kun saat nappivaihdon tehtyä 😀
  http://www.sangynalla.fi

 2. Asta B. kirjoitti:

  Onpa ihanannäköisiä yhdistelmiä! Jäin haaveilemaan itse ihan erityisesti tuosta villatakista – miulla on aina kylmä, ja tuo näyttää ihanan lämpöiseltä! Muutoin tuo valkoinen neule on kyllä ihan mun suosikkini. Hurjan kaunis! 🙂

 3. Minna / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kivoja yhdistelmiä! Kadehdin tuota ilmaisosastoa. Ei täälläpäin vain sellaisia.

 4. Jasmin kirjoitti:

  Vau mitä löytöjä! Ihana toi ruskea karvatakki! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.