Hae
VillaNanna

Hei, se olen minä

Hei, se olen minä

Hei, mitä teille kaikille kuuluu? Olen hetkisen ollut poissa blogista ja Instasta. Syytä ei ole sen kummempaa. Halusin vain pitää pienen muutaman päivän tauon postailuissa. Mutta nyt olen taas tässä, moikka. Katson tässä ympärilleni, Söpö tuhisee tuossa vieressäni ja pitäisi alkaa laittaa itseään kuntoon töitä varten.

Hei, se olen minä

Olen ollut hyvin apealla mielellä, sillä työkuviot muuttuvat hyvin radikaalisti vuoden vaihteessa ja minulle niin rakas työmuoto päättyy. Tämä tietenkin aiheuttaa stressiä, sekä vaikuttaa hyvinvointiini. Kun on apea ja väsynyt, niin ei voi olla paras mahdollinen ohjaajakaan. Mitä tulevaisuus tuo tullessaan riippuu monesta asiasta. Syksy on ollut pitkään aika lämpöinen ja pimeä, joten sekin imee energiaa pois, lunta on luvattu sunnuntaiksi, joten jos lunta on tulossa, niin valoa saadaan edes vähäsen. Värit auttaa, mutta jostain syystä tarvitse nyt enemmän ja googlettelenkin paljon ruoka-aineita, joista saisin vähän lisää vitamiineja ja hivenaineita.

Ikä on toki yksi mikä muuttaa vireyttä jonkin verran. Monet sairaudet vie oman tilansa ja ihan kaikkiin samoihin suorituksiin ei enää pysty mitä muutama vuosi sitten. Onneksi meillä on tuo matka tulossa ja vaikka se on buukattu hyvinkin täyteen asioita, niin meinaan nauttia täysillä. Lupaan kertoa matkakohteesta tuonnenpana, ikävä ihminen kun olen… Minulle tämä muutaman päivän tauko on antanut pienen miettimisajan, että mitä haluan jatkossa blogiin kirjoitella ja mikä rooli Installa tulisi olemaan. Nyt kun Insta on minulle lähinnä blogin mainostusta varten.

Olen nyt 50v, tuliko ikäkriisi?

En nyt sanoisi kriisiksikään tätä, mutta jonkinlainen totuuden siemen tuossakin kysymyksessä on. Millaista sisältöä haluan tehdä nyt 50 -vuotiaana? Se on ollut nyt minun mielessäni ja se, että voinko koko ikäni olla kakara. Näitä asioita olen pähkäillyt tämän vain muutaman päivän tauollani. Käsityön ihanaa terveysmaailmaa toki tulee edelleen näkymään, se ei täältä poistu. VillaNanna on käsityöblogi ja sellaiseksi jää. Mutta mikä on muu sisältö onkin vielä hiukan hakusessa. Lukijoilta on vuoden aikana tullut paljon hienoja ideoita sisällöksi ja kaikki ideat on kirjattu ylös ja niitä alkaa tiputellen tulemaan, kun aiheet on ajankohtaisia. Vinkkejä saa siis antaa aina!

En nyt sanoisi kriisiksikään tätä, mutta jonkinlainen totuuden siemen tuossakin kysymyksessä on. Millaista sisältöä haluan tehdä nyt 50 -vuotiaana?

Eli blogi on kuitenkin tulevaisuudessakin se ykkösjuttu. Instagramin kohtaloa en osaa vielä sanoa. Teen sinne niin vähän mitään järkevää sisältöä, se on lähinnä blogin mainostuspaikka itselläni. En siis näe mitään järkevyyttä sen ylläpidossa, toki paljon tulee Instan kautta kävijöitä blogiin. Mutta…Saapi nähdä, en toistaiseksi tee asialle mitään. Toivon tietenkin, että löydän jonkin järkevän käytön kyseiselle kanavalle. Instaankin on pyydetty erilaisia ideoita, jotka on kerätty muistiin. Katsotaan mitä asian kanssa tullaan vielä tekemään.

Hei, se olen minä

Rentoa päivää kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

10 kommenttia

 1. Tuija kirjoitti:

  Tuosta työkuvioiden muuttumisesta: oma kokemus on ollut se että kun jokin kiva ja hyvä työ on syystä tai toisesta päättynyt tai muuttunut niin aina sen jälkeen on tullut jotain vielä parempaa ja antoisampaa. On ihan ok surra ja jännittää muutoksia – sillä tavoin valmistat itseäsi muutokseen. Luota siihen että elämä kantaa; tuli mitä tuli ❤️. Kyllä se kirjoittamisen sisältökin ajan kanssa selkeytyy!

  • villananna kirjoitti:

   Kun itse tekee tällä hetkellä unelmatyötään ja seuraavaksi palaa siihen samaan entiseen hommaansa, niin ei se oikein inspiroi.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulla tää syksy on taas tehokkaasti vienyt mehut mut jospa tää vielä iloksi muuttuu kun nyt luntakin saatiin. ❤️

 3. riitta reissaa kirjoitti:

  Käsityöuutuuksiasi odotan aina innolla! On niin kiva nähdä mitä olet taas keksinyt. Kaikki on niin oman näköistäsi, rentoa ja hyvin tehtyä.

 4. petra - Sängyn alla kirjoitti:

  me ollaan varmaan henkisesti samanikäisiä, tai ainakin koen ihan samalla tavalla instasta. En tiedä mitä sillä tekisin ja truuttaan kerralla stooreihin kuukauden tai parin julkaistut postaukset, lähinnä itselleni muistiin – ihan kun en niitä muuten muistaisi. Jostain syystä instan suurempi päivittely nostaa mulle stressiä, joten parempi vaan antaa olla.

  http://www.sangynalla.fi

 5. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  tee itsesi näköistä sisältöä, silloin se on aidointa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *