Hae
VillaNanna

Viimeinen lomaviikko poks

Eilen starttasi viimeinen lomaviikko, itse en ole vielä valmis aloittamaan töitä. Olen niin syvällä lomamoodissa…Härdelli aloitti kesäleirin ja Bansku taas aloitti työt. Vielä muutamia seikkailuja on tulossa ja iso määrä juttuja pitäisi kuvata. Viime vuotisia töitäkin on vielä tänne laittamatta vino pino. Näyttää kyllä hiukan sille, että monet työt siirtyvät ensi kesään, sillä tässä pitää aloitella koulu juttuja sekä tietenkin lahjoja keskitalven juhliin. Blogi hiljenee kun ensi viikolla aloittelen työt ja sekin hieman harmittaa, on ollut kiva postailla juttuja joka päivä. Nyt myös kirppispukeutuminen alkaa saada enemmän tilaa blogissani. On meinaan taas tehty niin paljon hienoja löytöjä, että haluan niitäkin esitellä mahdollisimman paljon.

Täytyy kyllä todeta, että Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto on ollut mahtava paikka kaikin puolin, aina löytää jotakin kivaa ja joukossa on aina jotain mitä ei edes lähde tuunailemaan mitenkään. Nytkin löytyi kuvissa näkyvä lohenpunainen minulle liian suuri neule. Tykkään näistä jättimäisistä neuleista paljon. Neule on siitä ihana, että se on kuin suoraan kasariluvulta roikkuu päällä ja eikä kutita mistään. Voin laittaa sen päälle myös töihin. Vaikka nyt on toimittanut vain kotipaidan virkaa. En ole tehnyt kirppiksiltä vain vaatelöytöjä vaan myös kenkälöytöjä. Kuvissa ainoastaan Puman kengät on ostettu, korkkarit ovat ilmaisosastolta. Puman tossut maksoivat 3€ ja olivat käyttämättömät. Tuollaisia minulla ei vielä ole kaapissa, joten pakkohan niille oli antaa uusi koti.

Farkkutossut olen tehnyt jo äitienpäiväksi itselleni. Ihan parhaat kotitossut olleet siitä lähtien.
Myös neuleen alla oleva harmaa pitsitoppi on ilmaisosastolöytö.

Nyt tietää, että syksy on koittanut. Novitan syksy numero on kopsahtanut postiluukusta.

Ihanaa päivää kaikille!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *