Hae
VillaNanna

Raikkaan värikkäät villasukat itselle lahjaksi

Tänä vuonna meillä on ihan erilainen joulu mitä ennen, olette huomanneet etten ole juurikaan postaillut jouluun liittyviä juttuja. Meillä ei siis vietetä joulua sanan varsinaisessa merkityksessä ollenkaan. Toki lapset saavat yhdet lahjat, sillä meillä on iso yhteinen lahja koko porukalle. Se lahja onkin meille todella tarpeellinen ja kovasti odotettu. Mutta mikä se on, selviää kyllä teillekkin sen jälkeen kun palaan somelomalta. Olen päättänyt pitää joulun aikana somelomaa ja hiljentyä kunnolla ja keskittyä ihan vain omaan itseeni sekä perheeseen. Vuosi on ollut todella raskas monin tavoin, paljon olen oppinut, paljon olen saanut ja mitä haluan tehdä on selkeytynyt. Uusia haasteita siis odotan ensi vuoden puolella paljon.

Halusin kuitenkin jotenkin lahjoa itseänikin hyvästä työstäni ja neuloin itselleni aivan ihanan suloiset villasukat Novita 3/ 2016 mallin mukaan. Värit ovat hiukan toiset mutta se ei haittaa yhtään. Näillä mennään. Olen aika innoissani nyt voimakkaista väreistä, johtuen juurikin siitä, että olen väsynyt. Hyvällä tavalla väsynyt…Se pitää alleviivata. Voitte olla siis varmoja, että toiset voimakkaan väriset villasukat odottaa tekijäänsä täällä.
Tässä on muutenkin ollut aika kova villasukka moodi päällä ja se näkyy esimerkiksi siinä, että villasukka-aiheisia kirjoja lehtiä on ilmestynyt asuntoon aika isolla määrällä koko ajan. En vain halua vielä aloittaa hommaa, sillä tässä on yksi neulepaita kesken, jonka haluan saada ensin valmiiksi. Lomalla siis odotan kovasti sitä, että saan keskeneräisiä valmiiksi ja kuvattua valmiita töitäni, joita on alkanut kertyä aika paljonkin. Kokeilen muutamia askartelujuttujakin loman aikana. En tosin tiedä tuleeko ne tänne blogiin asti mutta Instassa kyllä tulee olemaan näistä juttuja. Hauskat lomasuunnitelmat siis.

12 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Aivan ihanat sukat:) Oikein hyvää somelomaa ja joulun aikaa Melissa:)

 2. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Onpa nätit! Ihanaa joulun odotusta!

 3. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Ihanaa joulun aikaa myös sinulle.

 4. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos samoin 🙂

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihanat sukat 🙂 Rentouttavaa joulun aikaa teidän koko perheellenne <3

 6. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Ihan superhienot sukat! Kelpaisi myös mulle :). Iloista joulunaikaa sinulle <3

 7. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂 Samaa teille.

 8. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon, samaa teille 🙂

 9. SÄVYNI -Riikka kirjoitti:

  Onpa kaunis kuviointi 🙂 Rentouttavaa joulunaikaa.

 10. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos samoin 🙂

 11. tuulanneli kirjoitti:

  Todella ihanat villasukat! Hyvää somelomaa ja rauhallista joulua!

 12. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos. Ihanan lämpimät ainakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *