Hae
VillaNanna

Moikka, olen taas täällä

Moikka, olen taas täällä

Niin, matkalta palattu ja moikka, olen taas täällä. Täällä kertomassa kummallisia juttujani. Tauko teki terää minulle, muttei oikein blogille, mutta ei haittaa, uudelleen vain hommiin! Monet ovatkin tuolla Instassa sanoneet, että odottaa minun matkakertomusta kovasti ja voin luvata, että tämä reissu on tapetilla aika pitkään, sillä kerrottavaa on niin paljon. Niin huonojakin juttuja kuin hyviä. Pieniä vinkkejäkin on tulossa mitä kannattaa huomioida kun matkustaa jouluna.

Lasten kanssa matkustelu ei ole helpoimmasta päästä ja varsinkaan eri ikäisten kanssa, eikä aina tuo huumorikaan auttanut purkamaan kiukkua, ei edes ne pikkuiset eväät, joita kanneltiin mukana joka paikkaan. Nähtiin paljon, koettiin monta asiaa, opittiin valtavasti ja tutustuttiin toisiimme kunnolla. Toivottavasti siis saatte paljon ideoita takataskuunne, kun matkustatte Krakovaan! Aivan, me olimme Krakovassa, minun sydämeni valitussa.

Suunnitelmia oli paljon, minne mennään ja mitä tehdään, mutta lasten ehdoilla oli mentävä, oli ikää lapsilla sitten 10v tai 19v. Ja siksi moni juttu jäi nyt tekemättä, kuten Krakovan ihanien Vintageliikkeiden kiertely, se olisi ollut niin hyvä blogi postauksen aihe. Mutta niiden tilalla löysinkin jotakin aivan mieletöntä, josta kirjoitan teille.

Moikka, olen taas täällä

Moikka, olen taas täällä

Pienessä ajassa ehdittiin tehdä aika paljon asioita ja luppoaikaakin jäi, vaikka tuntui sille, että ohjelmaa oli puukattu paljon. Krakova on upea kaupunki ja nähtävää on siellä niin paljon, että sitä välillä tulee haukanneeksi aivan liian ison palan kun haluaa näyttää heti kaiken tästä ihanasta kaupungista, varsinkin Kazimierzista. Kelit eivät meitä suosineet, mutta emme antaneet sen vaikuttaa tahtiin mitenkään, vaan puskimme eteen päin ja nautimme olostamme siinä sivussa. Ruokaa on kuulkaas tullut syötyä ja paljon. Pari surullista asiaa tuli vastaan ja monta uutta kivaa juttua tilalle. Näin se elämä vie, ihania asioita tulee ja menee mutta onneksi Ariel on ja pysyy…Kerron myöhemmin mitä tuo lause pitää sisällään.

Olen nyt todella onnellinen ja väsynyt. Matkan jäsentämiseen menee jonkin aikaa ja lupaan, että pian saatte ensimmäisen jutun luettavaksenne. Minulla tosin on vähän muutakin kerrottavaa teille kuin vain tämä meidän matka.

Mitä oikein oli suunnitelma listalla?

 • Maanalainen Krakova
 • Auschwitz
 • Wieliczka
 • Schindlerin tehdas
 • Zakopane

Tarkoitus olisi kertoa vähän muutakin mitä tuolla tapahtui, missä syötiin ja missä mokattiin. Jeps, meillä ei ihan mennyt reissu täysin suunnitelmien mukaan ja olikin mielenkiintoista nähdä miten pojat sopeutui kun tuli nopeita ja äkkinäisiä muutoksia.

Ihanaa uutta vuotta teille kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuolla olisi kyllä niin mahtavaa päästä itse joskus käymään 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Krakova on halpa paikka, siellä tällainen köyhempikin ihminen elää kuin kuningas 🙂

 2. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Olen kuullut Krakovasta paljon, jään siis innolla odottamaan millaisia kertomuksia sinulla sieltä on 🙂

 3. Jael kirjoitti:

  Ihanaa että pääsit taas rakkaaseen Krakovaasi, ja jäänkin odottelemaan kertomuksiasi sieltä,. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle Melissa ja perheellesi.

 4. Riitta reissaa kirjoitti:

  Oi! Krakova on upea! Koko kaupunki on huikea vanholine rakennuksineen, ja ne suolakaivokset ovat ällistyttävät! Surullisempaakin historiaa löytyy…

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, Krakova on yksi upeimpia kaupunkeja koko Euroopassa. Ja historiaa löytyy todella paljon.

 5. Jane /Yhtä kuin kirjoitti:

  Ihania kuvia! Ja erityisen upea kaupunki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *