Hae
VillaNanna

Se olisi jälleen viikonloppu

Se olisi jälleen viikonloppu

Se olisi jälleen viikonloppu, tämä viikko ei ole tosiaankaan kulunut ihan parhaiten. Koko viikko on ollut jotenkin erittäin tahmea ja mikään homma ei ole ihan mennyt sen mukaan mitä on pitänyt. En ole aikoihin sählännyt niin paljon kuin tämän viikon aikana.

Se olisi jälleen viikonloppu

Hyviä asioita on kaivettava esiin, että jaksaa painaa taas rankasti tänäänkin. Yksi sellainen hyvä asia tältä viikolta on se, että minulla on uusi kumppani, nimittäin kivunhoitolaite, jonka sähköinen olemus hoitaa minua kaksi kertaa päivässä, aamuin ja illoin. Anturat laitetaan nilkkaan ja ei muuta kuin sykkimään. Saapi nähdä tuleeko meikäläisestä sähköjänis.

Töissä oon säheltänyt kuin viimeistä päivää, mutta onnistumisiakin on ollut. Onneksi. Muuten ei kyllä millään jaksaisi, jos mikään ei onnistuisi. Upeita töitä on tullut ja lapset ja nuoret ovat olleet innoissaan puuhissaan. Joten hyvä he! Ja mä kans. Kotona olen pääsääntöisesti ihmetellyt maailman menoa, vaikka suunnittelin niin paljon, että saan ommeltua pitkin viikkoa. En ole saanut! 

Huomasin myös, että olin sairastumiseni lomassa unohtanut kokonaan yhden tärkeän sähköpostin kirjoittamisen ja nyt se on tältä erää myöhässä. Toivotaan, että ensi syksynä se olisi mahdollista… Niin kovasti toivon. Näin siinä sitten käy kun terveys alkaa reistailemaan ja kaikki tärkeät asiat unohtuu. Tämä asia harmittaa, enkä löydä asiaan mitään hyvää puolta.

Miten tästä eteen päin?

Viikonloppuna olisi tarkoitus ommella, kuvata ja retkeillä. Tarkoitus…Voi olla, että nukunkin koko viikonlopun. Ei pakko on nousta sängystä ja mennä ulkoilemaan, näin saa energiaa lisää. Olen tosin sitä mieltä, että vaikka meikäläisellä pahin on ohi ja olo suhteellisen normaali, niin tämä paha väsymys, tavaroiden tippuminen, hankala kulkeminen liittyy edelleen siihen, ettei kaikki ole vielä ihan kunnossa rokotuksen jälkeen.

Aivosumuakin on ollut sen verran reippaasti, että toivottavasti tämä menisi pian ohi. Saikullekaan ei voi pitkäksi ajaksi lähteä. Toivottavasti aivosumukin laskeutuu tässä kun jumppailee sen kanssa. Eli niitä käsitöitä pitäisi tehdä, että helpottaisi sumuilu. Olenhan minä kyllä aloittanutkin kotona uuden työn. Nimittäin vanhan villakangastakin tuunaus on käynnissä. Pienet lankakerät loistaa korissa, joita käytän tässä tuunauksessa. Saa nähdä miten yliampuvaksi tuon työn saan tällä kerralla tehtyä… Tällaisen vinkupostauksen sain sitten väsättyä!

Miten on sinun viikko sujunut?

Se olisi jälleen viikonloppu

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

8 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Välillä tahmeiden viikkojen päätteeksi viikonloppu on kyllä erittäin tervetullut, saisi vain kestää pidempääkin!

  Millä kuvaat blogisi kuvat? ❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 2. Jane / Yhtä kuin blogi kirjoitti:

  Viikonloppu mene hirsitalon siirrossa, vesisateessa ahertaen 😀

 3. diinamaria kirjoitti:

  Terveysongelmat ovat kyllä ikäviä ja varsinkin tuo aivosumu on tuttua! Toivottavasti voit pian paremmin 🙂

 4. hannamaria kirjoitti:

  Tää viikko on kyllä mennyt hujauksessa ja tuntuu, että muutaman viikon takainen loma ja sitä seurannut työreissu on alkanut nyt vasta tasoittua, sekä univelan että työjuttujen puolesta.

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.